Jul og erotik hos Klitfogeden
Julen 2009

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
18. december

Klitfogedens udskejleser

Resumé:
Mænd er og bliver nogle vulgære svin, der kun vil glo på patter. Nå jeg ikke mine ord men Sophies i vores julekalender. Tag nu bare Posten i går, var Mads ikke kommet ind, ville han så have… nej, for sådan er Posten vel ikke, Mads mener han er en sølle ensom stakkel. Lad os skynde os at læse videre i dagens afsnit..

Sophie var alene hjemme. Det var der som sådan ikke noget nyt i, men det var første aften, hun havde været hos Mads, hvor han skulle i byen. Der var julefrokost i Brugsforeningens bestyrelse, og han havde advaret om, at det nok blev halvsent inden han var hjemme. Hun havde siddet og set fjernsyn nede i stuen og forsøgt at bilde sig ind, at hun syntes den engelske krimi var spændende, og at det var derfor hun ikke gik i seng, selvom hun sad og gabte. Til sidst måtte hun dog opgive og gå i seng. Hun lå længe uden at kunne falde i søvn. Det føltes sært at være alene i huset, selvom hun vidste, at Trine lå nede i køkkenet og nok skulle holde ubudne gæster fra døren. Hun smilede. Nede i køkkenet stod nu et mini juletræ i en stor potte. Mads var kommet slæbende hjem med det her til frokost og havde sat det midt på bordet, mens han havde mumlet noget om, at hun vidst godt kunne lide sådan nogen. Han var altså betænksom og rar. Sophie faldt endelig i søvn, men vågnede ved lyden af en bil på gårdspladsen og stemmer, der råbte godnat og pas nu på!
Hun stod ud af sengen uden tanke for, at hun bare var i trusser og T-shirt og listede ned ad trappen. Mads sad bag køkkenbordet ildrød i hovedet og med et svømmende blik i øjnene. Han sukkede dybt, da han fik øje på Sophie.
”Jeg er vidst lidt fuld.”
Sophie lo.
”Det tror jeg på Mads.”
Hun gik over til vasken og hentede et stort glas vand som hun satte foran ham. Mads drak det i en mundfuld og rejste sig så op. Han svajede. Sophie smilede bredt til ham.
”Tror du ikke jeg skal hjælpe dig ind i seng Mads?”
Han nikkede, og Sophie gik hen og lagde en arm om ham. Så førte hun ham ind i soveværelset og fik ham sat på sengen. Mads begyndte at famle med skjorteknapperne. Det gik ikke særlig godt. Han så bedende op på hende.
”Vil du…?”
Sophie lo og begyndte at knappe de genstridige knapper op og fik trukket skjorten af Mads. Hun stod og så lidt på ham, så bøjede hun sig ned og trak sko og strømper af ham. Mads væltede bagover i sengen med lukkede øjne. Hun lo hjerteligt. Sådan havde hun aldrig troet, hun skulle se Mads, men hun undte ham det. Hun så smilende på den sovende mand og blev så enig med sig selv om, at han ikke kunne sove med livremmen spændt så hun rakte frem løsnede den og knapperne i hans bukser. Han lå på tværs af sengen ovenpå dynerne, og hun rykkede prøvende i den yderste. Han mumlede og rullede om på siden, så hun kunne trække dynen fri under ham. Nu manglede hun bare at få skubbet hans ben op i sengen. Hun masede en tid, før det lykkedes, hvor var han dog tung, men endelig lå han nogenlunde og hun kunne pakke dynen ned om ham. Hun smilede og kunne så ikke dy sig. Hun rakte hånden frem og strøg ham forsigtigt over håret. Hans hånd skød frem under dynen og greb fat i hendes arm. Hun så forskrækket på ham og så, at han havde åbnet øjnene. Han trak hende henover sig, greb fat om hendes hoved med begge hænder og kyssede hende. Sophie stivnede først, så gengældte hun forsigtigt kysset. Mads løftede hendes hoved op og så på hende.
”Min dejlige, lille Sophie. Lille pige jeg skal være så god, så god ved dig.”
Han kyssede hende igen og denne gang gengældte hun hans kys med samme glød. Han trak hende forsigtigt ned ved siden af sig uden at slippe hendes mund med sin. Hun lagde armene om ham, lidt tøvende, men hun ville gerne mærke ham. Hun troede ikke på at Mads ville gøre hende ondt og hun ville også gerne glæde ham, så skidt med, hvis det ikke blev så rart. Det var dejligt at mærke Mads nøgne overkrop under sine hænder. Mads hænder havde travlt med hendes ryg og skuldre. De var nøjagtig så blide som hun havde forestillet sig. Han tog fat om hendes balder og krammede dem blidt.
”Endelig. Det har jeg haft lyst til at gøre fra første dag.”
Han begravede hovedet ved hendes hals, mens han fortsat kærtegnede hendes balder.
”Alle de gange du lå over mit knæ og jeg kunne ikke kæle for dig, gøre det godt for dig.”
Han kyssede hende på halsen og Sophie kunne mærke, hvordan hendes krop begyndte at regere. Hun fik lyst til, at han skulle røre mere ved hende. Hun opdagede at hun lå og pressede sine bryster ind mod Mads krop og at det føltes rart, Mads trak hendes trusser ned, så han bedre kunne komme til hendes balder. Han løftede sig op på den ene arm og så ned på hende. Så tog han fat i hendes T-shirt og trak den over hovedet på hende, hvorefter han fik hendes trusser trukket ned så hun nu lå nøgen. Han satte sig op og så på hende.
”Du er så smuk. Min dejlige Sophie”
Han lod en hånd glide fra hendes kind, nedad hendes hals, ned mellem hendes bryster og ned over hendes mave. Hun fik gåsehud, da han nærmede sig hendes skød. Han så opmærksomt på hende, da hans fingre blidt gled henover hendes skamlæber. Hun kunne mærke, at hun var våd og hun klynkede svagt og løftede sit skød mod hans fingre. Han smilede.
”Du har lyst?”
Hun nikkede rødmende, men jo hun havde lyst til Mads, meget lyst. Han bevægede blidt fingrene henover hendes skamlæber en tid, så lod han sig glide henover hende. En tid lå han bare og kyssede hende, så skubbede han sig ned og plantede et meget forsigtigt kys, på hvert bryst. Hun gav sig lidt, da hans bukseknap borede sig ind i hendes hofte og han stoppede omgående og så på hende. Hun smilede.
”Din bukseknap.”
Han rejste sig op og trak bukserne af så han sad nøgen ved siden af hende. Hun nød synet af ham. Mads var en smuk mand. Han rystede lidt på hovedet som for at klare hjernen, så lænede han sig igen indover hende og kyssede sig vej nedover hendes mave. Med tungen skilte han forsigtigt hendes skamlæber og fandt hendes klit. Sophie stivnede, det huskede hun kun alt for godt ikke var rart, men hun gispede højt af fryd, da Mads uden tøven fandt det rette sted og blidt lod læberne nappe hende der. Det var jo dejligt. Hun klynkede hæst. Mads fortsatte lige blidt og Sophie mærkede til sin undren, at hun var på vej til at komme. Så stoppede Mads og hun klynkede protesterende. Mads løftede hovedet og så smilende på hende.
”Tålmodighed. Så bliver det bedre.”
Sophie så undrende på ham. Mads smilede, løftede sig op, så han lå henover hende, og kyssede hende igen. Nu lagde han hænderne på hendes bryster og kælede ganske blidt for dem. Sophie måtte erkende at hun nød det. Hun svajede i ryggen, så hendes bryster blev presset mod hans hænder. Mads så mindre og mindre fuld ud. Sophie lagde prøvende armene om ham, hun ville mærke ham. Selvfølgelig havde hun efterhånden en del gange mærket hans krop, men det havde altid været gennem tøjet. Han føltes så dejlig både blød og hård på samme tid ikke grov og ru som hun havde forestillet sig. Det var første gang hun sådan rigtigt rørte ved en mands nøgne krop og hun nød det. Hun nød duften af ham, fornemmelsen af hans krops tyngde, selvom hun var opmærksom på, at han sørgede for at hun ikke bar hele hans vægt. Hun spredte benene mere, lokkede og vred sig for at fange ham. Hun ville mærke ham oppe i sig. Mads mumlede utydeligt mens hans kyssede hende. Sophie lukkede øjnene og nød. Hun ville have Mads og det nu. Han løftede hovedet.
”Åbn øjnene Sophie. Se på mig.”
Hun åbnede øjnene og så ind i Mads’. Forsigtigt lod han sig glide ind i hende. Hun jamrede hæst. Han var stor, men det var så dejligt. Hun havde meget svært ved at ligge stille og pressede underlivet op mod ham. Hun gispede højt da han på den måde sank helt i bund. Han lå stille og kyssede hende. Hun vred sig. Hun ville have ham. Mads smilede bredt og så stødte han op i hende. Hun stønnede hæst. Det her var dejligt. Hun mødte ivrigt hans stød, ville have ham dybere hårdere. Hendes krop levede sit eget liv nu og hun sansede kun sin egen lyst og Mads’ dejlige krop. Hun kom. Mads smilede glad til hende, stødte et par gange mere og lagde sig så tungt ned over hendes krop.
”Du er så dejlig, men jeg… er for fuld.”
Han væltede sig ned og lagde sig med armene om hende. I løbet af ingen tid snorkede han højt.
Sophie vendte sig om på siden så hun og Mads lå som to skeer i en skuffe. Hun nød at mærke hans varme krop mod sin ryg og hans arm, der nu lå fast om hendes liv og holdt hende tæt ind mod hans krop. Sådan skulle det være. Hun blundede lidt i ny og næ, men meget søvn blev det ikke til. Mads snorkede hende lige ind i øret og hun lå og nød fornemmelsen i sin krop. Hun indså, at hun for første gang i lang tid, hvis nogensinde, følte sig tryg og glad. Mads var bestemt ikke som andre mænd.

En ordentlig bøhmand – en brandert, var hvad der skulle til for at løsnet op for den gode Mads’ følelser og lidenskab – men mon ikke angeren kommer ind over ham når han vågner? Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.

Hvad synes du om kalenderhistorien?
Giv din mening tilkende
HER
Andre noveller af samme
FORFATTER