Jul og erotik hos Klitfogeden
Julen 2009

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
23. december

Erotisk Lillejuleaften

Resumé:
Sophie, der er stukket af fra Nørrebro, forelsker sig i Klitfogeden Mads, men Mads’ exveninde kommer forbi og Sophie kan godt se at hun intet har at gøre der. Beslutningen er ikke let – men hun må væk. Læs den spændende fortsættelse her…

Sophie vågnede ved, at Mads kyssede hende. Hun slog øjnene op og indså at hun havde sovet i hans seng i nat. Hun smilede og strakte sig. Mads stod ud af sengen, og Sophie lå dovent og så på ham, mens han fandt tøj frem og nøgen gik ud for at gå i bad. Hvor hun dog nød synet af hans krop. At se ham ligge tilfreds og afslappet i går, efter at de havde haft sex, havde været det smukkeste syn hun nogensinde havde set. Hun rødmede dybt, da hun kom i tanke om, hvad der så var sket. Hun var vågnet ved, at Mads lå og strøg hende over kinden. Han smilede til hende og hun havde først været en smule forvirret, så havde hun husket, hvad der var sket og havde smilet tilbage til ham. Mads havde kysset hende, og hans hænder havde kærtegnet hendes nøgne ryg.
”Hvad kan jeg så gøre for dig Sophie?”
Hun havde set undrende på ham. Hvad i al verden mente han?
”Du fik jo ikke det store ud af det.”
Hun havde rødmet.
”Det gør ikke noget, det var dejligt.”
”Meget dejligt, men nu var det ikke det, jeg spurgte om, men om hvad du gerne vil have.”
”Ikke noget Mads. Det var fint.”
Han havde ligget tavs lidt. Hun kunne se, at han tænkte.
”Så du brød dig måske ikke om det den anden aften?”
”Jo bestemt da.”
”Jamen så fortæl mig, hvad du gerne vil have.”
Et smil lurede i Mads’ mundvige og da Sophie dybt rødmende rystede på hovedet, sukkede han først og så smilede han bredt.
”Det eneste jeg helt sikkert ved, du kan lide er at komme over knæet… Det vil du måske gerne nu?”
Sophie gemte ansigtet i puden. Hvordan havde han dog opdaget det? Det var så flovt. Mads strøg hende over ryggen.
”For det første har du været så våd, at du har plettet mine bukser hver eneste gang, for det andet er det måske en smule afslørende, når du hver eneste gang er gået lige op på loftet og der mindre end fem minutter efter har været højlydte stønnelyde.”
Sophie kunne være krøbet i et musehul. Hun anede ikke, hvad hun skulle sige. Mads hånd gled ned til hendes balder og krammede dem blidt. Hun tænkte på alle de gange, hun havde ligget over hans knæ og både frygtet og ønsket, at han skulle kæle for hende på denne måde, men bede om det, nej det gjorde for ondt og var for pinligt. Hun borede hovedet længere ned i puden. Det kunne hun altså ikke. Mads tog fat om hendes ansigt, løftede det op og så på hende.
”Du er ikke bange for mig vel?”
”Nej.”
Hun så ham lige ind i øjnene. Hun var ikke bange for Mads. Hun kunne bare ikke få sig selv til at bede om noget, hun så længe havde afvist. Mads smilede skummelt.
”Når du ikke vil sige noget, betyder det så, at jeg må gøre, som jeg har lyst?”
Hun nikkede ivrigt. Ja det var meget bedre.
”Så hvis jeg havde lyst til at binde dig til sengen, med bagdelen lige i vejret og lade dig smage et spanskrør, så var det i orden?”
Sophie gispede nervøst, tænkte sig godt om og nikkede så.
Mads så forbløffet på hende.
”Jøsses Sophie. Du indeholder vidst mere end jeg troede, men bare rolig. Det er ikke det jeg vil. Jeg vil se dig gøre det godt for dig selv. Jeg vil nyde synet af, at du nyder det. Det var ikke lige det hun havde ventet, men hun gjorde hurtigt op med sig selv, at det var et nemmere alternativ, end at skulle forsøge at sætte ord på sine lyster. Hun lod hånden glide nedunder dynen og finde sit skød. Mads smilede bredt, så vippede han dynen af hende og lagde sig på siden med den ene hånd under hovedet. Sophie lukkede øjnene og forsøgte at ignorere at han lå og så på hende. Hun opdagede at hun allerede var våd og tændt og kælede forsigtigt for sin klit. Det gjorde godt. Hun kunne mærke, at hendes krop ikke var blevet stillet tilfreds tidligere, og nu krævede den sit. Hun satte farten op og kunne allerede mærke, de første små sammentrækninger, da Mads greb fat i hendes hånd og flyttede den. Hun åbnede øjnene og så bebrejdende på ham.
”Ikke endnu Sophie.”
Han bøjede sig frem og kyssede hende. Hun slog armene om ham og forsøgte at trække ham hen over sig. Mads smilede drillende, greb fat i hendes arme omkring håndleddet og løftede dem op over hendes hoved. Hans frie hånd, gled fra hendes kind ned til hendes bryster. I starten var han meget blid, men da hun efter kort tid pressede brysterne mod hans hånd, tog han bedre ved. Han slap hende håndled og greb nu et bryst i hver hånd. Han sugede en brystvorte ind i munden og hun jamrede af nydelse. Sådan skulle det være, det føltes ikke, som om han bare gramsede på dem for sin egen skyld, men fordi det var noget, de begge skulle nyde. Hun vred sig og klynkede. Hendes højre hånd, forsøgte at liste sig ned til hendes skød, men Mads opdagede det og lagde den igen over hendes hoved. Han koncentrerede sig igen om hendes bryster og Sophie vred sig nu som en ål under ham. Det var så dejligt, at hun næsten ikke kunne holde det ud. Endelig lagde han sig indover hende og lagde sig til rette mellem hendes spredte ben. Han gled ind i hende og hun mærkede, hvordan musklerne i hendes skød klemte om ham. Så begyndte han at bevæge sig og i løbet af ganske kort tid skreg Sophie højt, da orgasmen rullede ind over hende. Det fik dog ikke Mads til at stoppe, tværtimod satte han farten yderligere op og hun mærkede hvordan hendes krop fulgte ham. Hun slog armene om Mads og klyngede sig til ham, mens hun kom igen og igen. Til sidst måtte Mads også give efter.
”Tak Mads.”
Sophie lå sitrende under ham. Hvor kunne det dog være dejligt at elske med én mand som Mads.

Mads kaldte ude fra stuen og Sophie stod rødmende ud af sengen. Det var på tide at komme op.
Kalenderlyset var næsten brændt ned, men sneen udenfor, gjorde at mørket ikke virkede så gennemtrængende. Mads havde skænket kaffe op til hende, og da hun satte sig, lagde han hånden på hendes hånd. Sådan sad de stille og nød, bevidstheden om, at den anden var der, mens de hver især vågnede. De tog sig god tid denne morgen, og det var da heller ikke dagens sædvanlige program der ventede dem. Mads og hun skulle forsøge at rydde vejen, så langt de kunne, så de ville kunne komme gennem sneen. Mads drillede Sophie med, at hun ikke måtte gå mere end tre skridt fra ham, da han så nødigt ville hente hende på Skagen. Det kom til at koste Mads en håndfuld løs sne ned ad nakken. På trods af smådrillerierne, en smule rullen i sneen og adskillige kys, lykkedes det dem dog at få indkørslen gravet fri. Det viste sig at være lige i rette tid, for netop som de stod og diskuterede, om de skulle give sig i kast med at grave vej hen til naboerne, kom en stor traktor med frontlæsser kørende. Oppe i førerhuset sad en kvinde, pakket godt ind i jakke, hue og med en stor taske i favnen. Mads og Sophie vinkede til dem, og Mads forklarede, at det var hjemmehjælperen, der var på vej ud til én af hans naboer. De travede hjem til klitfogedhuset hånd i hånd, og Sophie prøvede at komme i tanke om, hvorvidt hun nogensinde havde været så lykkelig før. De var stort set kun lige nået inden for døren, da postbilen dukkede op på gårdspladsen. Posten kom slæbende ind med en stor pakke, og Sophie så på Mads og satte så en ekstra kaffekop på bordet. I det her vejr, havde selv Posten fortjent en kop kaffe og en småkage. De to mænd snakkede om, hvordan egnen var kommet gennem stormen og sneen, og det viste sig, at der ikke var de store skader, nu drejede det sig bare om, at få folk gravet fri. Sophie gik og ryddede lidt op i køkkenet. Posten gloede som altid, men i dag gjorde det ikke noget, og det varede da heller ikke længe, før Mads diskret hældte ham ud af døren igen. Det viste sig, at den store pakke var til Sophie. Det var hendes mor, der havde valgt at sende hende en del ting, som hun mente Sophie ville have brug for. Som hun skrev i det medfølgende brev, så havde Sophie jo ingen anelse om at klæde sig, og da det lød til at være et pænt sted, ville moderen sørge for, at hun i det mindste havde noget ordentligt tøj at tage på, når hun skulle servere ved større middage. Sophie sad og læste brevet højt for Mads, der først måbede, for senere at le højt. I fællesskab fik de åbnet kassen, og Mads ligefrem jublede, da indholdet kom for en dag. Stramtsiddende nedringede bluser, tækkelige nederdele og det der gjorde det helt af med ham en flok yndigt broderede pynteforklæder. Mads latterbrøl blev dog afbrudt af telefonen. Han gik ind for at tage den og Sophie begyndte at pakke tøjet ned. Der var kommet en del post til Mads sammen med pakken. Hun tog det i hånden for at lægge det ind på hans skrivebord. Han talte stadig i telefon og han lød skuffet.
”Jamen så håber jeg, du når herud i morgen, ellers må vi mødes i kirken.”
Han så op og fik øje på Sophie.
”Vi snakkes ved i morgen Dorthe.”
Han lagde hurtigt røret på og så lidt forlegent på Sophie. Hun følte sig kold indeni. Hvorfor var han så ivrig efter at se Dorthe, og hvorfor så han ud som om han var flov?
Mads kom hen og lagde armene om hende. Sophie gav efter og gav ham et kram. Hun nød at mærke ham, men hendes tanker kværnede rundt i hovedet på hende. Hun måtte lære, hvad det var han gerne ville have. For sit indre blik så hun sig selv knæle nøgen foran Mads med hans lem i munden. Ville hun kunne finde ud af det? Hun måtte prøve. Hun ville ikke slippe Mads uden at have forsøgt. Det var helt sikkert.
 

Mon aldrig spøgelset Dorthe slipper sit tag i Sophie? I morgen er det juleaften, og så må de se at tage sig sammen for at kunne få et godt nytår. Læs den spændende i næste afsnit.


Hvad synes du om kalenderhistorien?
Giv din mening tilkende
HER
Andre noveller af samme
FORFATTER