Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
2. december

En fræk historie

Gæsteskribent: Hairulf - Det var en mørk og stormfuld decembernat

Resumé:
Ensomt vågner Sophie op på sit værelse på seminariet. Hun er begyndt at læse til lærer. Men Mads, hendes kæreste, Klitfogeden, har sørget godt for hende og givet hende en pakkekalender til de 24 dage i december. I går fik hun et kalenderlys, lad os se, hvad der sker i dag...

Sophie sad og stirrede ind i kalenderlysets flamme. Hun drømte sig hjem i køkkenet til Mads. Det var ikke fordi, at alt var gået så let imellem dem. Mads var og blev Mads, og der var faktisk gået lang tid, før hun havde opfattet, at også han var usikker. Han virkede så rolig og bestemt, men alligevel havde det været en balancegang for dem at finde ud af, hvordan ting skulle virke. Hun havde i starten ikke helt troet på, at de særdeles håndfaste endefulde ikke længere faldt ved hver eneste fejl, og midt i foråret havde hun måtte erkende, at hun savnede dem. Omvendt ville hun ikke lade sig underkue af Mads. Mads behandlede hende, som om hun var lavet af porcelæn. Efter juleaften havde de elsket tit og ofte. Hun rødmede ved tanken. Mads havde lært hende at sætte pris på sex, men det var ikke blevet til meget mere end det blide og rare, som hun bestemt elskede, alligevel stak det i hende for… hun huskede jo de fornemmelser og drømme som de hårde endefulde og tøjtens dagbog (Læses her) havde tændt i hende. Det var bare, som om Mads slet ikke havde den slags ideer mere. Hun sukkede og rejste sig op for at pakke dagens kalendergave ud. Det var et stykke papir. Sophie rullede det op og begyndte at læse;

  - - - - -

Det var en mørk og stormfuld december nat - af Hairulf
Jeg havde for så vidt ikke ventet at blive vækket på min 19 års dag ved, at mine forældre kom og sang fødselsdagssang for mig, vi havde ikke tradition for den slags; men jeg havde nu heller ikke regnet med at skulle vågne ved, at de stod i hvert sin ende af huset og skreg skældsord efter hinanden. Jeg ”fejrede” dagen ved at hjælpe min far med at pakke hans private ejendele sammen og få dem stuvet i en minitrans, og så kørte han sin vej og forsvandt næsten ud af mit liv.

Jeg skulle begynde på teknisk skole efter ferien, og havde egentlig besluttet at flytte hjemmefra, vores hus lå et godt stykke uden for byen, og så enormt stort var det heller ikke; men nu min far var væk, var der rigelig plads, og da min mors arbejde betød, at hun ofte var bortrejst i ugevis, havde jeg tit huset for mig selv, så det føltes næsten ikke som at bo hjemme. De 14 km til byen tog jeg uden problem på cykel, det gav bare gratis motion.

I slutningen af november erklærede min mor ligeud, at hun ikke orkede at holde jul, det kom ikke som en stor overraskelse for mig, hun var vokset op i en obskur religiøs sekt, der betragtede enhver form for fest som syndig, og selv om hun for længst havde brudt med sekten, så sad det stadig i hende. Hun ville rejse sydpå i julen og inviterede mig med. Jeg kunne godt fornemme på hende, at det var nu, jeg skulle skynde mig at sige nej tak, så jeg kom i tanke om en masse lektier, jeg skulle have has på i juleferien.
Jeg havde regnet med, at jeg så kunne holde jul med min far; men han var begyndt på et nyt livsafsnit, hvor en nittenårig søn var ret svær at passe ind, altså måtte jeg indstille mig på en ensom jul i det lille hus på landet. Det var så også OK, min mor rejste en uge før jul, og jeg fik lige overstået de sidste skoledage før juleferien og en ret fed julefrokost sammen med klassekammeraterne, og så var jeg overladt til mig selv.

Det blev et af de sjældne år med hvid jul, og den blev meget hvid, det væltede ned med sne, og bagefter kom stormen. Jeg sad lunt inden døre og hørte, hvordan det bragede og peb udenfor, og selvfølgelig varede det ikke længe, så gik strømmen. Det havde vi prøvet før, og derfor stod der en startklar Honda-generator ude i garagen. Den kunne trække oliefyret og kummefryseren og så en enkelt lampe i stuen. Selv om der var et par dage til juleaften, havde jeg pakket min julegave op, det var en super lækker bærbar pc, og et mobilt bredbånd. Det var ingen overraskelse, jeg havde selv krydset den af i kataloget.

Nu sad jeg så i stuen og hyggede mig med at lege med det nye vidunder. Jeg havde ret hurtigt fundet frem til en hjemmeside med gode gratis pornofilm, og jeg må rødmende tilstå, at jeg også var begyndt at lege lidt med mig selv, da der pludselig var en lyd, der blandede sig i den grynten og stønnen, som kom fra pc'en. Det gik op for mig, at nogen bankede på entredøren, så jeg for op, slukkede for filmen, knappede bukserne, greb en lommelygte og gik ud for at se, hvad det var. Gennem ruden i døren kunne jeg i mørket svagt skimte to skikkelser, de så ikke farlige ud, så jeg låste op og lod dem komme ind. I skæret fra lommelygten så jeg, at det var to kvinder, en mor og en ung datter, gættede jeg, og da lyset faldt på datterens ansigt afslørede det de smukkeste mørke øjne, jeg nogensinde havde set. Da de var kommet ind i stuen, kunne jeg se, at de slet ikke var klædt på til det uvejr, der rasede lige nu, og de fortalte, at de var kørt fast i sneen, og at der næsten ikke var mere benzin i tanken. Så havde de fået øje på lyset fra vores stuevindue og havde kæmpet sig gennem snedriverne frem til huset. Jeg må indrømme, at jeg ikke hørte så meget efter; jeg stod vist mest og smugkiggede på datteren, som jeg nu vidste hed Ida. Det det lykkedes mig at opfange, at moderen hed Lisbeth, og at de var på vej hjem fra en familiesammenkomst, da de blev overrasket af uvejret. Der var ingen tvivl om, at de blev nødt til at overnatte, det ville nok tage mere end et døgn at få ryddet vejene, og da det var godt og vel spisetid fiskede jeg en frysepose med en gryderet frem og satte den over campinggassen, mens en gryde ris stod og simrede på det andet blus. Lisbeth prøvede at bruge sin mobiltelefon, men der var ikke forbindelse, vores gamle fastnet-telefon var også helt død, og der var heller ikke mere strøm på pc'en, så vi måtte erkende, at vi var afskåret fra omverdenen, men jeg kunne forstå, at det vist ikke betød alverden for dem. Jeg gik på rov i min mors enorme forråd af rødvin (forretningsgaver) og kunne så dække et pænt bord med mad, vin og juice. Det var mest Lisbeth, der talte, mens vi spiste, Ida forholdt sig tavs og genert og kom kun med enkelte bemærkninger. Jeg forstod, at hun gik i gymnasiet og vist var noget af en mønsterelev. Jeg skelede temmelig meget til hende og blev mere og mere indtaget i hende. Hendes hår var blankt og kulsort, og hun virkede meget sydlandsk af udseende. Det forstod jeg bedre, da det i en bisætning kom frem, at hendes far var græker. Da vi havde spist færdig, gik det pludselig op for Lisbeth, at hun ganske alene havde tømt vinflasken, hun så et øjeblik noget forlegen ud, så kom vi alle til at grine, og Ida sagde: ”Så må du da kunne sove godt i nat.” Det var mit stikord. Jeg skaffede lys i badeværelset ved hjælp af et par fyrfadslys, så lagde jeg rent sengetøj på sengen i gæsteværelset, sendte Lisbeth i bad, og lod så Ida om at proppe hende i seng.
”Min mor er komplet udmattet,” sagde Ida, da hun kom tilbage til mig og hjalp med opvasken, ”de der familiesammenkomster er ved at tage livet af hende. Du forestiller dig ikke hvor mange konflikter, der er i hendes slægt.”
Nu var Ida ikke spor tilbageholdende mere, vi snakkede og kom til at le sammen, og hun sagde, at hun var glad for, at det netop var mig, de havde søgt ly hos. Hun roste også maden, og mente at min mor måtte være en dygtig husmor.
Så måtte jeg gå til bekendelse og fortælle, at det var mig, der havde lavet maden, min mor var ok til madlavning, men hun var ikke så meget hjemme.
Ida kiggede på mig og sagde så: ”Jeg ville ønske, jeg havde en julegave til dig.”
Jeg tænkte, at så var det nu, så jeg svarede: ”Det har du, du kan give mig et kys.” Jeg blev ildrød, da jeg havde sagt det, så dristig havde jeg vist aldrig prøvet at være før; men Ida så på mig med sine store mørke øjne, som jeg næsten blev suget ind i og sagde, at det havde jeg fortjent og måske endda lidt mere.
”Nu vil jeg i bad, er der mere varmt vand?” spurgte hun.
”Ja, der skulle være nok til tre personer,” svarede jeg, oliefyret kørte jo stadig ved hjælp af generatoren.
Mens hun badede, skyndte jeg mig at skifte sengetøj på min seng, scoresengen kalder min mor den, der er rigelig plads til to, og så gik jeg ud i kulden og hældte benzin på generatoren.

Da Ida kom ud fra badet, kun svøbt i et håndklæde, viste jeg hende stadig rødmende ind på mit værelse, og så gik jeg også i bad.
Aldrig er min pik blevet vasket så grundigt, som den blev den aften. Hvis jeg havde været mere dristig, ville jeg nok bare være hoppet ned i sengen til hende; men det var jeg ikke, så jeg regnede med at gå ind til hende og sige godnat og så mumle noget om, at jeg ville sove på sofaen i stuen. Naturligvis med det vanvittige håb, at hun ville invitere mig ned til sig i sengen. Mit værelse var svagt oplyst af et stearinlys i vindueskarmen, og til min store overraskelse var sengen tom. Jeg så mig forvirret om, og så dukkede Ida frem fra sit skjul bag døren. Jeg tror ikke jeg så særlig intelligent ud, mon ikke jeg tabte underkæben totalt. Ida stod splitternøgen bortset fra en nissehue og et diminutivt juleforklæde og så spørgende og afventende på mig.
"Ja, det var det eneste julekostume, jeg havde," sagde hun stille, "vil du ha' mig som julegave?"
Jeg stirrede helt fortabt på hendes krop, aldrig havde jeg set noget så smukt. Så tog jeg mig voldsomt sammen, gik hen og tog hende i hånden og sagde: ”kom,” og førte hende hen til sengen.
Vi krøb begge ned under dynen, og der lå jeg så en tid og bare nød følelsen af hendes varme krop mod min. Derpå drejede jeg mig lidt om på siden med ansigtet mod hende og lagde forsigtigt min højre hånd på hendes skulder; men hun sagde: "Vent lidt, du må ikke røre ved mig endnu." Så vendte hun sig med ansigtet mod mig, og vi lå længe og bare så på hinanden, igen havde jeg følelsen af bare at blive suget ind i hendes øjne, de var næsten hypnotiske.
Så var det hun sagde: "Lige i det øjeblik, jeg så dig, da du havde lukket os ind, blev jeg helt forelsket i dine smukke blå øjne."
"Hov," udbrød jeg, "det var min replik, jeg skulle netop til at fortælle at jeg er helt vild med dine mørke øjne."
"Jeg lovede dig et kys og måske noget mere, men jeg bruger altså ikke p-piller, så det afhænger lidt af dig," sagde hun med et sødt smil. Det var da snak, der var til at forstå. Jeg blev på en gang glad og en anelse nervøs, så enormt erfaren var jeg heller ikke, men jeg havde snuppet en håndfuld kondomer i ungdomsklubben, så det var bare at rejse mig og gå over til skrivebordet og tage et par i skuffen. Så tilbage under dynen, hvor Ida gav mig besked om at ligge på ryggen med armene pænt ned langs siden. Så lænede hun sig ind over mig, hendes hoved var lige over mit, og i et svimlende øjeblik kunne jeg mærke, hvordan vi begge druknede i hinandens øjne. Så  kyssede hun mig, og jeg har da kysset med piger før, men aldrig oplevet det så intenst. Det svimlede for mig, og jeg ville gribe om hende for dog at have et fast holdepunkt. Hun slap min mund og sagde: ”Husk nu at du skulle ligge helt stille." Hun kyssede mig en gang til, og denne gang brugte hun tungen. Allerede nu var min pik så stiv, at det dunkede og hamrede i den; men jeg havde fået besked på at ligge helt stille, så det gjorde jeg. Ida slap min mund og rykkede lidt længere ned, så satte hun tungespidsen lige på min ene brystvorte og slikkede den forsigtigt. Det var nyt for mig, jeg vidste da, at piger kunne lide at blive slikket der, men at det også virkede på drenge, havde jeg aldrig skænket en tanke. Og sikke det virkede, jeg stønnede og gav mig og var igen ved at forgribe mig på hende og blev derfor atter en gang beordret til at ligge stille. Den anden brystvorte fik samme omgang, og nu stønnede jeg af liderlighed.
”Mine bryster trænger vist også til lidt omsorg," hviskede hun og sank tilbage på madrassen.
Jeg var let at overtale, så jeg forsøgte at gøre det præcis, som hun havde gjort det, starte helt forsigtigt med tungespidsen og så sutte mere og mere energisk.
Nu var det Idas tur til at stønne, og endnu mere da jeg fik listet en finger imellem hendes lår ind mellem skamlæberne. Hun spredte villigt benene, så jeg bedre kunne komme til, og da jeg flyttede min tunge fra hendes brystvorte til hendes kusse, spredte hun dem endnu mere. Selv om lyset var lidt svagt, kunne jeg tydeligt se hendes klitoris, så jeg var sikker på, at jeg slikkede det rigtige sted. Jeg havde en finger oppe i hendes varme kusse, og med den anden hånd nulrede jeg forsigtigt hendes ene brystvorte, der endnu var våd efter mine kys. Det var vildt ophidsende, sådan at mærke smagen og lugten fra hendes skød, og endnu mere ophidsende at føle hendes reaktioner. Åndedrættet blev dybere og dybere, så begyndte der at komme små klynk, og med ét strammede kussen hårdt om min finger, og så skreg hun højt, mens hendes krop først blev spændt som en bue, og så slappede totalt af. Nu var det min tur, jeg fik fat i et kondom, og så fumlede jeg klodset med det, inden det endelig sad pænt på pikken. Det var nok meget godt, at jeg lige fik en lille pause og blev kølet en smule af, ellers var jeg bare kommet næsten med det samme. Det hjalp også at gummiet nedsatte følsomheden lidt.
Ida lå stadig på ryggen med spredte ben og lukkede øjne, da jeg lagde mig i oven på hende, slog hun armene om mig og kyssede mig ivrigt. Jeg kunne i  starten ikke ramme det rette sted med pikken, så hun rakte en hånd ned, tog et godt greb om kalorius og proppede den indenfor. Hendes kusse var vidunderlig stram, men velsmurt, så efter et par tilløb kunne jeg støde helt til bunds. I begyndelsen tog jeg det stille og roligt, men efterhånden som ophidselsen steg stødte jeg hårdere og hurtigere, og jeg kunne fornemme, at Ida var ved at komme igen. Hun nåede det lige. Hun jamrede og knugede mig med både arme og ben, og så faldt hun atter totalt slap tilbage på madrassen.
Efter endnu et par stød var det min tur til at stønne og gispe: "Nu kommer jeg!" og det gjorde jeg, min pik pumpede så meget sæd ud, at jeg blev nervøs for om kondomet kunne holde, så jeg trak mig hurtigt ud. Jo, det sad som det skulle og havde holdt tæt. Jeg lagde mig på ryggen ved siden af Ida, dynen sparkede jeg til side, vi var ret varme begge to.
Da pikken var faldet lidt ned, pillede Ida kondomet af mig. "Hvad skal jeg gøre med det?" spurgte hun, jeg tog det fra hende og slog knude på det og droppede det i papirkurven.
"Jeg vidste ikke, det kunne være så godt," sagde hun, og tilføjede: "Du er den første der har været helt inde i mig. Der har været et par andre før dig; men de fik ikke lov til at stikke den op. Jeg var så bange for at blive gravid."
Nu blev jeg nysgerrig, så jeg spurgte, hvad de så gjorde og hun hviskede at hun havde taget dem i munden.
Jeg hviskede tilbage, at det kunne jeg også godt tænke mig at prøve, kun en af de piger, jeg havde været sammen med havde villet sutte på mig, og hun havde kun gjort det, til den blev stiv, så ville hun kneppes.
Ida mumlede, at nu ville hun sove, men i morgen...
Faktisk var jeg også træt, så kort efter sov vi sødt begge to.

Mit vækkeur galpede op klokken seks, det var tid til at hælde benzin på generatoren, så jeg trak i tøjet og gik ud i kulden for at fodre dyret, der leverede os el og varme. Så var jeg lige ude på badeværelset for at tisse og vaske pikken grundigt og så tilbage i sengen. Det var vidunderligt sådan at krybe ned under dynen, ned til en varm, nøgen og smuk pige, og mens jeg lå og nød følelsen, lykkedes det mig at falde i søvn igen.

Jeg vågnede et par timer senere i det tidlige morgengry ved, at Ida steg ud af sengen og listede ud på badeværelset. Jeg lå og tænkte på, hvad hun havde lovet, og da hun kom krybende tilbage under dynen, var min pik allerede godt stiv.
Hun kyssede mig og sagde: "Jeg lovede dig noget i går, og man skal holde, hvad man lover. Rejs dig op."
Jeg steg ud af sengen og stod så på gulvet og strittede med pikken og vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre med hænderne. Ida lagde sig på knæ foran mig og stak tungen ud så den lige berørte spidsen af min pik.
"Hvad nu hvis din mor kommer?" spurgte jeg; men hun svarede, at hendes mor var en alt for klog og erfaren kvinde til at kunne finde på sådan noget. Så tog hun pikken ind i munden og suttede kraftigt på den. Det varede ikke længe, så kunne jeg mærke orgasmen komme. "Pas på, jeg kommer," stønnede jeg og hun svarede, stadig med munden fuld, at det var sandelig også meningen.
Jeg peb og klynkede, da jeg kom, og hun svarede med nogle underlige strubelyde.
Så trak hun hovedet til sig og greb badehåndklædet og lod sæden løbe ud i det. "Jeg kan ikke li at sluge det," sagde hun lidt undskyldende."
Vi fulgtes ad ud i badeværelset og brusede begge og klædte os så på.

Lisbeth dukkede op, da vi var færdige med at dække morgenbord. Jeg blev ked af det da vi i transitorradioen hørte den overraskende nyhed, at vejene i vores del af landet var ved at være ryddet. Jeg håbede på, at de overdrev, men da vi gik ned til vejen for at grave bilen fri, så vi at vejen var åben, og bilen holdt pænt inde ved siden og var næsten lige til at starte.
Jeg hjalp dem med de sidste praktiske ting, så omfavnede jeg Lisbeth, og især Ida, og kom vist til at snøfte lidt, da jeg hviskede farvel til hende.

Det var blevet den 23. december, og jeg gik rundt som i en døs, helt tom i hovedet, og da det blev aften, forgreb jeg mig på min mors barskab og skyllede en ordentlig whisky ned for at kunne falde i søvn. Jeg vågnede om morgenen, ikke med tømmermænd, men dog med et tungt hoved, først efter et par kopper sort kaffe blev jeg klar igen. Da telefonen ringede, kastede jeg mig over den, og jeg måtte virkelig tage mig sammen for ikke at virke for skuffet, da det var min mor, der ringede for at ønske mig en god jul. Jeg fik det til at lyde som om, jeg havde det fint, jeg fortalte at strømmen var gået under stormvejret, men nu var den kommet igen. Derimod havde jeg ikke lyst til at fortælle om Ida og Lisbeth lige nu, så jeg sluttede bare med også at ønske hende en glædelig jul. Nå, det nyttede jo ikke noget at sidde og hænge med skuffen så jeg gik i gang med at forberede en gang aldeles utraditionel julemiddag. Bøf af oksemørbrad med svampe og diverse grøntsager.

Så ringede min mobiltelefon, i anledning af julen havde jeg lagt ”Jingle Bells” ind som ringetone, og selv om jeg var nedtrykt, kom jeg alligevel til at trække lidt på smilebåndet da jeg hørte den.
Det var Ida. ”glædelig jul," sagde hun, ”der står en pakke til dig uden for døren." Så afbrød hun, og jeg strøg hen til døren og åbnede den.
Der stod Ida med nissehuen på hovedet, hun åbnede sin frakke så jeg kunne se, at hun igen kun havde juleforklædet på, og da jeg havde stået længe nok og måbet, sagde hun: ”Hvis du foretrækker varme jomfruer, så må du altså skynde dig at invitere mig indenfor, ellers bliver det en kold omgang”.

Da jeg havde taget hende en gang forfra og en gang bagfra, og vi begge havde fået to hylende orgasmer, var hendes hænder og fødder ikke spor kolde længere.
Vi spiste så julemiddagen, heldigvis havde jeg lavet rigeligt, og bagefter lagde vi os på sengen med hovedet i skødet på hinanden og tog desserten.
”Glædelig jul," hviskede hun til mig, lige inden vi sov ind i hinandens arme.

 - - - - - -

Sophie lagde arkene på bordet. Hun kunne mærke, at hun var rød i hovedet. Mads havde altså ikke glemt hendes forkærlighed for at læse… den slags. Hurtigt tømte hun kaffekoppen og greb tasken. Det var først i sidste øjeblik, hun huskede at slukke kalenderlyset.

Måske den kære Sophie må tage sig sammen og fortælle Mads, hvad hun gerne vil have, han gør ved hende. Men uden det, man gerne vil have, kan det blive en laaaaang december.

Giv Katrine din mening HER
Andre noveller skrevet af Katrine finder du HER

Giv Hairulf din mening HER
Andre noveller af Hairulf finder du
HER