Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
4. december

I familiens skød

Resumé:
Mads har hentet Sophie på seminariet, som en stor overraskelse for hende har han besluttet, at de skal til Sjælland og besøge hendes forældre. Landsdelen hun stak af fra. Lad os se hvordan det går...

Sophie strakte sig i søvne og krøb tættere ind til Mads varme krop. Hun havde fået sparket dynen af sig i nattens løb, og nu frøs hun. Hun vågnede langsomt op, mens hun nød varmen fra den stadigt sovende Mads. Hun mærkede, hvordan han i søvne rakte ud og trak hende tættere ind til sig. Hun smilede. Hun var faldet i søvn i bilen i går og først vågnet, da Mads var drejet af motorvejen. Først havde hun troet, at de allerede var fremme, men hun opdagede snart, at de kørte over den gamle Lillebæltsbro. Hun havde set forvirret på ham, men Mads havde bare siddet og smilet, lidt smørret. Med et var han dog blevet alvorlig og havde set undersøgende på hende. ”Sophie? Mente du det, du sagde med julegaven?”
Hun smilede bredt til ham og mærkede en varm kriblen i kroppen. ”Ja Mads, det gjorde jeg.”
Hans læber krusedes af et lille smil, og han lænede sig frem og kyssede hende blidt. ”Jeg passer på dig, og du kan til enhver tid sige stop.”
Hun nikkede. ”Det ved jeg Mads!”
Han så smilende på hende. ”Godt. Jeg var meget glad for min julegave sidste år, men indpakningen… den må gerne være pænere i år.”
Sophie så spørgende på ham, men han åbnede bare sin bildør og gik rundt om bilen. Hun havde ikke tænkt over at de holdt i en by og vel egentlig bare troet, at Mads holdt stille, fordi han ville se hendes ansigt, når hun svarede, men han åbnede hendes bildør, og hun steg forbavset ud. De holdt foran en forretning, der hed
Gitte1. Han tog hende i hånden og ledte hende ind i butikken, inden Sophie havde nået at tænke. Hun spærrede øjnene vidt op. Hvad var det dog for et sted, han havde slæbt hende ind? Hun så sig forbløffet rundt og så rødmede hun, så hun kunne mærke sine kinder brænde. Mads klemte blidt om hendes hånd og trak hende diskret hen til disken. Der stod en ganske almindelig pæn kvinde, og Sophie mærkede, hvordan hun faldt lidt til ro. Alligevel kunne hun ikke lade være med diskret at lade blikket glide rundt i den lille forretning og i smug betragte det undertøj, der hang der. Mads fortalte ekspedienten, hvad det var han ønskede, og Sophies kinder blussede igen. Han ville have en corsage til hende. I Sophies hjerne dansede billede af indsnørede dånende kvinder rundt, mens hun mærkede, at Mads trak hende med hen til et stativ. Kvinden spurgte Sophie om hendes størrelse og fandt nogle stykker tøj frem. Sophie stirrede på de små stykker stof og forsøgte at få sin hjerne, der gentog slagord om, hvordan kvinder blev nedgjort til seksuelle objekter, og sin krop, der føltes varm og nysgerrig, til at arbejde sammen. Det her var trods alt nøjagtig noget af det, hun stærkeste havde fordømt. Tøj der fremhævede barm og bagdel, som om en kvinde ikke bestod af andet.
Ekspedienten tog hende med hen til prøverummet, og Sophie lagde bluse og bh. I løbet af ganske kort tid fandt hun sig selv halvnøgen sammen med en anden kvinde, mens hun stod og holdt sammen på et stykke rødt og skinnende stof over sin alt for store barm. Ekspedienten var sød og venlig, og selvom Sophie lige måtte synke en gang, inden hun fik lagt sine bryster tilrette, så føltes det heldigvis ikke specielt slemt at prøve tøjet på. Hun så på sig selv i spejlet. Den julerøde corsage, stod flot til den røde farve i kinderne, som ikke blev mindre, da en tanke om, hvad der ellers kunne blive rødt, strøg gennem hendes hoved. Mads stak hovedet ind og nikkede anerkendende. Lidt efter stod Sophie alene i omklædningsrummet og fumlede med sin bh, mens Mads og ekspedienten talte sammen med dæmpede stemmer. Hun så på sig selv i spejlet og blev rystet over det syn, der mødte hende. Hun havde røde kinder og strålende øjne. Hvorfor havde hun ikke protesteret? Hvorfor havde hun nydt det så meget? Hun kom i tøjet og måtte lige synke en gang, inden hun trak forhænget fra og trådte ud i forretningen igen. Mads så smilende på hende og greb hurtigt en pose, så hun ikke nåede at se, hvad der var i den, og lidt efter sad de igen i bilen. Mads lænede sig over mod hende og kyssede hendes læber. Han var ganske forsigtig, som om han ville mærke, om hun var ok. Hun smilede til ham. Jo, det havde været en stor grænse, hun havde krydset, men hun havde det godt. Hun havde set det beundrende blik i Mads øjne, og hun vidste, at han nød hende uanset hvad, så det var, som det skulle være. Desuden havde det ikke føltes meget anderledes end at købe ethvert andet stykke tøj, nu hun tænkte over det. Mads fandt ud på motorvejen igen og på turen over Fyn var der stille i bilen på nær radioen, som gik mere og mere amok i julemusik. Sophie opdagede, at hun sad og nynnede med på sangene, og Mads lagde en hånd på hendes lår.

Både Mads og Sophie var trætte da de trådte ind i hendes forældres julepyntede hjem. Mads havde dog løftet et øjenbryn lidt måbende, da han opdagede, at alt julepynt var i årets farver og splinternyt. Sophie havde smilet til ham og hvisket et ”hvad sagde jeg” mens de bar deres bagage op på Sophies gamle værelse. Sophie var dog blevet lidt nervøs ved synet, da hun vidste at hendes mor først pyntede op lige inden deres store juleselskab, en fest hun bestemt ikke havde lyst til at deltage i.

Det havde været hyggeligt i aftes. Sophie havde nydt at sidde og spise med sine forældre og Mads. Mads passede på en eller anden underlig måde godt ind og fik det bedste frem i hendes forældre. De slappede af i hans selskab og kunne endda lave lidt sjov. Hun var dog lidt urolig for lørdag aften, hvor der ganske rigtigt skulle holdes juleselskab. Mads havde taget hendes hånd under bordet og klemt den beroligende.

Sophie kunne mærke, at hun skulle tisse. Hun listede sig forsigtigt fri af Mads favn og smuttede hurtigt ud på toilettet. Da hun kom tilbage sov Mads stadig tungt, og hun trak af den T-shirt hun plejede at sove i og smuttede nøgen ned under dynen til ham. Mads lagde armen om hende og trak hende tæt ind til sig. Sophie smilede og mærkede, hvordan hans lem rejste sig mod hendes bagdel. Hun kunne ikke nære sig og gned sig let imod ham. Mads lod hånden glide ned til hendes bryst og klemte det blidt. Han sov vidst ikke særlig tungt mere. Sophie smilede og nød ham. Hun vendte sig om og kyssede ham blidt. Han åbnede øjnene og så smilende på hende, inden han trak hende tæt ind til sig og lod hende mærke, hvordan hans krop reagerede på hende. Hun lod hænderne glide hen over hans krop, mærkede ham og nød det. Der var intet dejligere end at røre ved Mads. Hun kyssede det sted hvor halsen mødt brystkassen og Mads sukkede dovent og nydende. Sophie så på ham og smilede drillende. Så puffede hun ham forsigtigt om på ryggen og krøb, med dynen over sig, op så hun lå på ham. Hun kyssede slikkede og småbed sig vej nedover hans brystkasse. Mads lå med lukkede øjne stadig halvt i søvne. Det var helt tydeligt en form for morgenvækning, han nød. Sophie skubbede sig lidt ned og sørgede for, at hendes skød gned mod hans lem, mens hun gled ned over ham. Hun lod sine læber og tunge kærtegne hans mave men bevægede sig ret hurtigt endnu længere ned. Hun så på hans stive lem. Hvor hun dog elskede at smage ham. Han vippede utålmodigt med sit lem, og hun stak drillende kun lige tungespidsen frem og slikkede kort. Mads stønnede frustreret. Han havde måtte lægge lem til en del, siden Sophie sidste juleaften havde opdaget, hvor meget hun nød at mærke ham i sin mund. Han havde dog taget det som en mand, som han leende han sagt det. Han havde forstået, at hun havde brug for at lære hans krop at kende og også sin egen. Sophie slikkede med bred tunge langsomt og nydende, inden hun forbarmede sig over ham og tog ham i munden. Hun sugede blidt på hovedet og Mads stønnede sagte. Det fik hun dog ikke lov til ret længe, før han trak hende væk og op til sig. Han væltede hendes om på ryggen og samlede hendes hænder over hovedet med den ene hånd, mens den anden og hans mund gik på opdagelse på hendes bryster. Sophie måtte tage sig sammen for ikke at klynke højt af nydelse, hun var kommet i tanke om, at de ikke var alene i huset. Mads smilede drillende til hende og kyssede blidt hendes mund, inden han lod sig glide ned over hendes mave. Sophie gøs nydende, lukkede øjnene og koncentrerede sig om at mærke ham. Hans hånds faste greb om hendes håndled, hans varme bløde læber, skægstubbene på hans kind. Endelig nåede den blide drillende tungespids hendes skød og Sophie bed sig i læben for ikke at stønne højt. Hun vred sig og pressede sit skød mod hans mund.
Det bankede på døren og Sophies mors stemme lød:
”Der er morgenmad om lidt.”
Sophie stivnede og fik gispet et ja, da Mads fortsatte med at lade tungen danse på hendes klit. Lyden af skridt, der fjernede sig, blev overdøvet af lyden af dynen, der blev smidt på gulvet, og Sophies sagte stønnen, da Mads i en bevægelse gled op over hende og ind i hende. Hun lagde armene om ham og trak ham tæt ind til sig, mens han tog hende uden at forhaste sig. Drillede og pirrende gled han langsomt ud og ind af hende og lod hende mærke ham helt og fuldt, før han gav los og med et par hurtige og hårde stød sendte dem begge ud over kanten. De lå gispende og så på hinanden, så rejste Mads sig op og bevægede sig mod badeværelset, mens Sophie bredt smilende så efter ham.
Hvor hun dog elskede den mand .

Sophie frygter det kommende juleselskabet og måske med rette (læs beretningen om, hvordan faderens forretningsforbindelse misbrugte hende et år - klik HER
Læs den spændende fortsættelse i morgen.

Hvad synes du om kalenderhistorien?
Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme FORFATTER