Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
10. december

Problemer på hjemmefronten

Gæsteskribent: Busse - Sneet inde

Resumé:
Sophie har fået mail fra sin gamle veninde Tessa, og Tessa vil gerne besøge Sophie. Sophie har inviteret hende hjem til Klitfogedhuset for på seminariet skal hun ikke. Læs den spændende fortsættelser her...

Endelig fredag. Sophie kom ud af sengen uden det store besvær. I dag skulle hun hjem til Mads, og så måtte han være sær eller ej. Hun havde snakket længe med ham i telefonen i aftes, og han havde givet hende ret i, at det var en god ide, at Tessa kom forbi Klitfogedhuset i stedet for at besøge Sophie på seminariet. Hun havde sendt Tessa en besked og sin adresse, og så måtte hun se, om hun faktisk dukkede op. Sophie sukkede, mens hun stirrede på kalenderlyset, der langsomt brændte ned mod juleferien. Hun havde glædet sig til denne weekend og til måske at få fundet ud af, hvad det var, der trykkede Mads, men det ville nok ikke komme til at gå så nemt nu. Mads var til tider ret så svær at få ud af sin skal, og med en Tessa lurende i horisonten ville det nok slet ikke kunne lade sig gøre. Sophie rejste sig efter en ny kop kaffe og en ostemad og tog ved samme lejlighed dagens kalendergave med sig. Hun pakkede den op, men havde allerede på vægten gættet, at det var en ny historie. Hun var både glad for disse historier men også lidt ked af dem. Der mindede hende jo om, at der var noget, hun manglede, men som Mads bare slet ikke ville. Hun åbnede pakken foldede de sammenlagte ark ud og begyndte at læse.  

Sneet inde 

Det sidste halve år havde været katastrofalt, næsten alle de hårde hvidevarer var gået i stykker og måtte udskiftes. Bilen havde været på værksted, og oveni havde jeg fået en efterskat på 25.000 kr. Og nu var jeg blevet fyret. Min kone håner mig, for potensen er heller ikke, hvad den har været. Så her, hvor julen nærmede sig, syntes jeg, at jeg havde fået nok.

En morgen først i december pakkede jeg en sportstaske med lidt tøj, tog soveposen under armen og meddelte konen, at nu kørte jeg, og hun skulle ikke vente mig, før hun så mig igen.

Fuldstændig på må og få kørte jeg af sted og landede på havnen i Hirtshals, hvor jeg tog færgen til Kristiansand. Jeg ville bare op i fjeldene.
Hvad jeg havde tænkt på, ved jeg ikke. Nu bagefter kan jeg godt se, det var fuldkommen idioti, men jeg kørte ad små veje, til jeg pludselig var omgivet af sne på alle sider og sad ubehjælpelig fast.
Dørene kunne ikke engang lukkes op, og jeg måtte kravle ud af et vindue, til en dames store fornøjelse. Hun grinte, så hun var ved at falde om.
Da hun have grinet færdig, fik hun fat i en skovl, og ved fælles hjælp fik vi bilen skovlet fri og kørt ind til siden. Bagefter blev jeg inviteret ind i varmen.
Hun fortalte, at der kun kom snerydning gang om ugen, og kun hvis det ikke sneede, ellers foregik al færdsel på snescooter eller snesko.
Hun sagde også, at der ville gå mindst fire dage, inden jeg kunne komme derfra med bilen. Men jeg måtte godt blive hos hende. Så havde hun da selskab så længe, sagde hun.
Først blev jeg kommanderet til at tage al mit tøj af, da jeg var våd helt ind til skindet. Hun gav mig et tæppe, jeg kunne tage om mig, og anbragte mig ved siden af et gammeldags komfur, som varmede hele rummet op. Hendes hytte var et stort rum, hvor der i den ene ende var køkken og i den anden en stor seng.

Carla, som damen hed, var dansk af fødsel og have været norsk gift, men var blevet enke sidst i halvtresserne. Hun var lidt småfed, men rask og i et godt humør, ti år yngre end jeg dvs. ca. 55 år.

Efter en god middag med et par flasker rødvin mente hun, at det var tid til at se dyner. Jeg spurte, hvor jeg kunne sove?
Hun skraldgrinede og sagde, at sengen var stor nok til os begge, og vi var da voksne mennesker.
”Kravl du i seng, jeg går ud og ordner mig til natten”, sagde hun og gik.
Jeg lod tæppet falde og var nøgen indenunder, mit tøj lå stadig til tørre, sengen føltes enorm med sine ca. 250 cm i bredden og lige så lang. Og der var kun én dyne, og den var lige så stor.
Lyset gik ud, og jeg hørte bare fødder gå hen over gulvet. Jeg nåede lige at se Carla i silhuet, inden hun kom ned under dynen, hun lagde sig ind til mig, hun var lige så nøgen som mig.
”Jeg regner med, at du godt kan varme en kold pige”, sagde hun og trak mig nærmere.
”Jeg.. jeg..” jeg stammede lidt, ”det er jo det, der er årsagen til, at jeg er kørt hjemmefra, min potens er ikke, hvad den har været,” prøvede jeg at forklare.
”Tag det nu rolig, vi har mere end tid nok, du skal ikke præstere noget, så går det nok, skal du se,” sagde hun med et solidt tag om mine genitalier.
Hun dykkede ned under dynen, og det varede ikke længe, før hun havde hele mine manglende egenskaber i munden. Medens hun gumlede på min pik, masserede hun kuglerne, og en finger var også lige nede at lege med den brune ring.
Dynen blev skubbet til side, og hun drejede sig rundt og placerede sit køn ned over min mund, hun gned sin skedeindgang ned over min næse, så jeg var nødt til at presse en arm ind imellem os for at få luft.
Helt utrolig fik hun gang i min pik, selv om den ikke blev helt stiv, vendte hun rundt igen og fik den ind i sig. Hun var meget våd, så den forsvandt bare, og da den ikke kunne nå længere, lå hun helt stille. Og brugte bare sine indre muskler.
Sammen med den indre varme fik hun hele min formåen til at blomstre, og da jeg fyldte hende helt, kom der mere gang i hende.
Hun vrikkede og gnubbede sig til en meget skrigende orgasme.
Hun lå og pustede ud, inden hun lagde sig ned ved min side.
”Oh, hvor var det skønt igen at mærke en mand,” udbrød hun, ”jeg var lige ved at glemme den følelse, det er, når man elsker. Læg dig bag ved mig og kom ind i mig igen, det gjorde min mand altid.”
Da jeg lå bag hende, lagde hun sig med overkroppen næsten vinkelret på mig, så jeg kom mest mulig ind. Og der kunne jeg så køre mig til en udløsning. Det fik hende til at stønne voldsomt igen og klemme sig mest muligt ind til mig, og på den måde faldt vi i søvn.

Næste morgen vågnede jeg ved, at hun lå og suttede. Da hun opdagede, at jeg også var vågen, spurgte hun, om jeg ikke kunne tænke mig et morgenknald.
Hvem siger nej til sådan et tilbud?
Denne gang lagde hun sig på ryggen og inviterede mig til et husmandsknald, jeg gled bare i bund i først hug, og så gik det bare for fulde knald.
Det blev ikke noget langvarigt, for jeg kom alt for hurtigt og sprøjtede langt inde i hende. I samme nu, hun mærkede min udløsning, slog hun arme og ben om mig og låste mig fuldstændig og med små nøk mod mig, arbejdede hun sig selv til en orgasme.

Tredjedagen var næsten en kopi af førstedagen, og hun fik, hvad hun have brug for.

Fjerdedagen blev jeg vækket, at nu have sneploven været igennem. Vi fik et voldsomt afskedsknald, hvor hun på det nærmeste voldtog mig. Hun lagde sig oven på mig og suttede mig til en rejsning, hvorefter hun satte sig på mig og rokkede sig til en udløsning. Jeg nåede ikke at komme med, hvorefter hun spurgte, om jeg ikke ville opfylde et af hendes ønsker. Jeg spurgte, hvad det så var.
Jooo! Hun ville gerne prøve analt. Hun havde noget creme, som hun gav mig, og lagde sig på knæ med røven til mig. Jeg smurte en klat ind i den brune ring og lod så to fingre smutte indenfor, hvorefter mit lem fik lidt creme, og så satte jeg den mod det forbudte hul.
”Forsigtig,” sagde hun. Jeg kom indenfor.
”Åhå” sukkede hun, men maste sig bagud mod mig, jeg smuttede ind, til vi rørte hinanden, rolig kom jeg i gang med mit ud-ind i et tempo, som jeg bare øgede, til jeg tømte mig i hendes tarm. Samtidig med jeg sprøjtede i hende, tror jeg hun legede, og at hun også kom, for hun stønnede kraftigt og gled ned, så hun lå på maven.

Vi lå lidt, helt færdige, og hun sagde, at det have været vidunderligt, men nu måtte jeg hellere gå ud og blive vasket og komme af sted, inden vejen lukkede igen.
Jeg fik tøj på, og jeg kyssede hende farvel. Hun lå stadig på maven, da jeg gik ud af døren.

Vel tilbage i Danmark var min kone glad for at se mig igen, og da vi kom i seng om aftenen, fortalte jeg lidt om, hvad der var sket på turen, og hvordan Carla have fået mig op at stå, og min kone lærte noget nyt, så det blev jul i det lille hjem.

 - - - - -

Sophie sad og så eftertænksom ud. Var det, det der var galt mellem hende og Mads? Hun rystede lidt på hovedet. Nej, han havde ikke problemer med… hun rødmede, slugte den sidste mundfuld kaffe, slukkede kalenderlyset og strøg ud af døren.
Det var en nervøs Sophie der den eftermiddag pakkede sit vasketøj og satte kursen hjem mod Klitfogedhuset. Hun havde tidligere på ugen overvejet at tage lidt julepynt med hjemme fra Mads, men det afviste hun nu. Det ville blive en meget trist jul, hvis Mads ikke tøede op inden og nu al denne ballade med Tessa. Hvad var det, hun ville?

Vil Mads i virkeligheden have analsex uden at turde sige det, eller har han måske været hende utro? Har Tessa i virkeligheden opsøgt ham og fået Sophies adresse – eller hvad søren foregår der. Læs med igen i morgen.

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Giv din mening om Busses novelle tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Andre julenoveller - klik HER