Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
11. december

Pebernødder og vanillesex

Resumé:
Der er noget galt i forholdet mellem Mads og Sophie, han giver hende ikke det, hun vil have, og hun siger ikke til ham, hvad det er HUN vil have. Sikke noget rod, og nu kommer en gammel veninde så på besøg, det gør noget ikke det hele bedre, eller gør det?

Sophie sad og hang lidt. Radioen kørte for fuld skrue med julemusik, mens køkkenet emmede af småkageduft. Mads havde, som Sophie havde forventet, været trukket tilbage til sin skal, da hun kom hjem, men nu skulle det være slut. Tessa eller ej, i dag ville hun nyde at være hjemme og være sammen med Mads, og at det var december. Hun var derfor kørt i Brugsen, så snart den var åbnet og havde handlet ind og fundet Mads kogebøger frem, så da han vendte hjem, og troede han skulle have frokost, var han blevet mødt af et køkken, der lignede, at det var blevet ramt af et større jordskælv, og så havde selv Mads måtte overgive sig. Han havde leende kastet sig ud i at trille pebernødder, og da den første portion viste sig at være for hårde, havde han drillende spurgt, om det var til ære for Tessa, at hun fabrikerede kasteskyts. Nu sad de ved køkkenbordet og trillede den enorme portion dej, som det var endt med at blive, da Mads havde forsøgt at redde Sophies fadæse. Trine lå på Sophies fødder og ventede tålmodigt på, at en pebernød skulle forvilde sig ud over bordets kant. Sophie drillede Mads lidt med, at melet måtte stå nede på køkkenbordet, så hun ikke igen i år skulle støvsuge ham midt i det hele, og Mads lo. Der blev igen stille på nær lyden af radioen, men Sophie var usikker på, om det var en god tavshed. Hun forsøgte at småsnakke lidt, men Mads sad bare og koncentrerede sig om pebernødderne og svarede med enstavelsesord. Sophie sank også ned i tavshed en tid, så lagde hun dejen fra sig og så på Mads.
”Hvad er der i vejen med dig?”
Mads sad tavs en tid, men lige den leg kendte Sophie godt, og hun holdt hans blik fast.
”Det er bare… i lørdags… det var jo min skyld, du havde den kjole på, og du blev så vred.”
Mads så flov ud. Sophie stirrede forbavset på ham.
”Jamen Mads. Det var da ikke dig, men min mor, og i øvrigt tror jeg ikke, den kjole gjorde hverken fra eller til.”
Hun sukkede dybt.
”Så meget har jeg da lært her, at jeg ved, at den slags mennesker er der alle steder, og at det ikke betyder, at alle mænd er sådan, og da slet ikke du.”
”Jamen, nu havde jeg jo lige fået dig til at købe…”
Sophie rødmede og Mads så ulykkeligt på hende.
”Jeg vil jo ikke gøre dig fortræd Sophie, og jeg vidste jo, hvordan du har det med … den slags.”
Sophie rejste sig hurtigt op, gik ind i soveværelset og kom tilbage med den famøse kjole hængende pænt på en bøjle, og skoene der passede til i den anden hånd.
Mads så spørgende på hende.
”Tror du, jeg havde taget den med hjem, hvis ikke jeg ville have den på igen? Jeg blev så glad, da jeg så dit blik, da jeg kom nedad trappen. Jeg … jeg nød at se, hvor meget du nød synet af mig.”
Sophie rødmede og tav. Det havde virket som en god ide, men nu anede hun ikke rigtig, hvordan hun skulle komme videre. Mads var ikke til megen hjælp, han sad bare og så tavst på hende.
Endelig åbnede han munden.
”Mener du det Sophie?”
”Ja, ellers ville jeg da ikke sige det.”
Hun så irriteret på Mads. Hvorfor skulle han have alt skåret ud i pap? Hun sukkede og vendte sig om for at gå ind med kjolen og skoene igen. Inde i soveværelset hængte hun pænt kjolen tilbage i skabet og gik med raske skridt ud mod køkkenet igen. Halvvejs ramlede hun dog ind i Mads, der greb hende og kyssede hende varmt. Hun kunne godt mærke, at hun var irriteret, men da Mads slet ikke slap hendes læber, mens han puffede hende baglæns ind i soveværelset igen, ja så fordampede irritationen og blev til noget ganske andet. I det samme ringede æggeuret, og Mads slap hende irriteret og spænede ud i køkkenet for at redde pebernødderne. Sophie fulgte leende efter. De fik travlt med at få trillet en ny pladefuld, men stemningen var på en eller anden måde blevet bedre og de hyggede sig i hinandens selskab.
Det var først efter de havde spist aftensmad, at Mads igen så alvorligt på hende. Hun mærkede, hvordan hjertet sank i livet på hende. Nu troede hun lige, at alt var i orden og Mads havde både rørt ved hende og kysset hende uden opfordring.
”Sophie?”
”Ja ?”
”Hvis du har noget imod det, så lov mig at sige til, men jeg ville meget gerne have, hvis du ville tage den kjole på nu… for mig.”
Hun så lidt forvirret på ham, så smilede hun og lænede sig frem og kyssede ham på kinden.
”For dig Mads. Altid.”
Hun gik hurtigt ind i soveværelset og smed tøjet, til hun stod i BH og trusser. Hun fik øje på sig selv i spejlet og smed så med et frækt blink til pigen i spejlet, trusserne, inden hun trak kjolen over hovedet. Hun drejede rundt foran spejlet og nød, måtte hun indrømme, synet af sig selv, inden hun trak ganske lidt ned i kjolen, så barmen trådte tydeligere frem og gik ind i stuen til Mads.
Mads havde tændt levende lys i hele stuen og slukket lampen i loftet. Han sad i sin gode stol og så smilende på Sophie, da hun, pludselig lidt genert, trådte ind i stuen. Mads vinkede hende lidt nærmere.
”Vær sød og drej dig rundt. Langsomt.”
Sophie drejede langsomt en gang rundt om sig selv. Mads stirrede beundrende på hende, og hun smilede kærligt til ham. Det blik i hans øjne. Der var intet skønnere på denne jord.
”Kom her hen Sophie.”
Mads stemme lød ru og hæs. Sophie gik hen og stillede sig foran ham. Hun kunne mærke, at hun rødmede, men Mads lagde roligt armen om hendes liv og trak hende ned at sidde på sit skød. Mads sukkede nydende og sad en tid bare og så på hende.
”Og du er min?”
Hun smilede bredt til ham.
”Ja.”
Han lod en hånd glide fra hendes kind nedover hendes hals og ned mod hendes bryster, som han blidt kærtegnede uden på det glatte stof. Sophie sukkede nydende og mærkede, hvordan hendes brystvorter stivnede. Mads lænede sig frem og kyssede hendes kavalergang.
”Det havde jeg sådan en lyst til at gøre i lørdags.”
Sophie lo ved tanken om, hvordan hendes forældres gæster ville have set ud, hvis han havde gjort det. Hun lagde armene om hans hals og han begravede sit ansigt mellem hendes bryster, mens hans hænder gled ned over hendes ryg og fandt hendes balder, som han krammede blidt. I Sophies hoved røg en hurtig tanke forbi. Et billede af hende liggende hen over hans knæ med kjolen trukket op om hofterne og hans hånd på sine balder. Hun stønnede hæst. Hvor ville hun ønske, at Mads fandt den side af sig frem igen, men ligefrem bede ham om det? Det kunne hun altså ikke få sig selv til. Mads fortsatte sine blide kærtegn uden at opdage, at Sophie drømte om andet og mere. Til sidst blev hun så desperat, at hun løftede hans hoved fra sine bryster og kyssede ham dybt og længe. Hun klynkede ind i hans mund, småbed i hans læber prøvede af al magt at ægge ham til at tabe besindelsen. Mads gispede forbløffet. Så tog han blidt om hendes ansigt og trak det lidt væk.
”Rolig Sophie. Hvad stikker dig dog?”
Sophie gispede lidt flovt, men svarede ham ikke. Mads genoptog de blide kærtegn men stoppede op og pegede ned på gulvet. Sophie gled hurtigt ned fra hans skød, og han åbnede sine bukser, som hun kunne se, ellers var tæt på at blive sprængt og trak sit stenhårde lem frem. Sophie greb grådigt ud efter det og sugede det dybt ind i sin mund. Hun nød smagen af ham og så op og fangede hans blik. Mads smilede nydende til hende, og hans blik fortalte hende med al tydelighed, hvor meget han nød det her. Hende iført den røde kjole, knælende foran sig, mens hun suttede på hans lem. Sophie så scenen for sit indre blik og opdagede, at hun nød den. Der var intet nedværdigende i det; kun kærlighed og begær. Hun suttede begærligt på hans lem og nød hans suk og sagte stønnen. Hun trængte til at mærke ham oppe i sig, men på en eller anden måde var det også tilfredsstillende, at hun kunne mærke, hvor meget han nød hende. Hun elskede at glæde ham på denne måde, det var bare så sjældent, han selv bad om det, han begyndte at støde forsigtigt ind i hendes mund, og hun lagde hænderne på hans inderlår, kærtegnede ham og sugede lidt hårdere. Så tabte Mads endelig besindelsen og sprøjtede med et højt brøl ind i Sophies varme ventende mund. Hun sank. Kæmpede for at følge med de lange varme sprøjt og mærkede smagen af ham fylde sin mund. Hun smilede glad til ham med øjnene, men Mads havde lukket øjnene, da han kom. Det stak lidt i Sophie, hvad var det, han drømte om? Hun suttede ham ganske blidt ren og lagde sit hoved på hans knæ og nød varmen fra hans krop. Mads strøg hende blidt over håret.
”Du Sophie?”
Hun brummede til svar havde ikke lyst til at bryde øjeblikkets magi.
”Hvis ikke du passer på og får den kjole af, er jeg bange for, du kan ende med at kalde dig selv for Monica Lewinsky.”
Sophie så op på den storsmilende Mads. Hun var langt væk, men så gik det op for hende, hvad han mente, og hun rejste sig leende op og trak kjolen over hovedet. Mads så smilende på hende.
”Tak Sophie.”

Tykhudede mandfolk, at han da ikke kan forstå at…, nå men det kan han så ikke. Bider Sophie hovedet af al skam og tilstår sine lyster, eller skal de leve i vanillesex cølibat resten af deres dage. Brændte de sidste pebernødder på, og hvad sker der, når Tessa kommer. Følg med igen i morgen.


Giv din mening om Katrines julekalender tilkende
HER
Andre noveller af samme
FORFATTER
Besøg Katrine på facebook HER (du skal være logget på facebook før du klikker her)

Andre julenoveller - klik HER