Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
12. december

Tessas besøg

Resumé:
Selv om Sophie længes efter en endefuld, og Mads tilsyneladende slet ikke har tankerne i de baner, er det dog ikke blevet til et helt sexløst forhold. Men nu kommer Tessa - uha - hvad mon det fører med sig...


Mads stod lænet op ad dørkarmen i køkkenet og lo af fuld hals. Sophie havde travlt med at pynte op og gøre rent på en og samme tid. Hun kylede en julestjerne efter Mads og foreslog, at han kørte i Brugsen efter æbleskiver, hvis han ikke havde tænkt sig at hjælpe. Mads tog dog støvlerne af og traskede leende gennem køkkenet og forsvandt, mens Sophie arrigt knoklede videre. Lidt efter kom han tilbage og viftede et af de pynteforklæder, som hendes mor havde sendt til hende sidste år, foran hende.
”Skal du ikke også have det her på, sådan så det passer til dine husmoderlige tendenser? Hvem ved, det næste bliver vel, at du forsøger dig med at lave mad?”
Mads sprang for livet, da Sophie tjattede ud efter ham med kosten. Så fik hun selv øje på det morsomme ved situationen og lo højt.
”Jeg er vidst bare lidt nervøs Mads.”
Mads skænkede to krus kaffe op og tog en dåse pebernødder frem og satte begge dele på bordet.
”Slap nu af Sophie.”
Han tog hende ved hånden og trak hende hen til bordet. De satte sig tavst og drak kaffe, mens de spiste pebernødder og så på lysene i adventskransen. Mads sad og nussede hendes hånd, og Sophie mærkede roen falde over sig. Radioen satte i med ”Last Christmas”, og Sophie smilede lykkeligt til Mads. Han smilede retur og uden, at der var sagt et ord mellem dem, vidste de begge, hvad den anden tænkte på. Uanset hvad der skete, havde hun Mads, og han vidste, hvem hun var, før hun kom her, så måtte alt andet forsvinde om det ville.
Mads rejste sig og kørte i Brugsen, mens Sophie nussede noget mere roligt rundt i køkkenet. Hendes tanker gled tilbage til i aftes. Hvor ville hun have ønsket, at Mads havde lagt hende over knæet, trukket kjolen godt op og så ladet hånden falde. Hun mærkede varmen sprede sig mellem sine ben og gik ind i stuen og satte sig i den stol, som Mads havde siddet i i går. Hun åbnede sine bukser og lod en hånd finde vej ned mod sit skød mens hun i tankerne lå sprællende hen over Mads, mens hans hårde hånd faldt på hendes glødende balder. Hun så billedet for sit indre blik. Den smukke, for det var hun helt sikkert i Mads øjne, velklædte kvinde, der nervøst kom ind, blev bedt om at dreje sig rundt, så han kunne se hende, nyde hende, nyde den viden, at hun var hans, nyde det lidt frygtsomme blik i hendes øjne, inden han gav tegn til, at hun skulle stille sig foran ham. Hans hænder, der kærligt og beundrende gled over forsiden af hendes krop. Kærtegnede de stive spændte vorter gennem kjolens glatte stof. Hendes sagte gispende lyde. Så tegnet hun både havde set frem til og frygtet. At skulle lægge sig hen over hans knæ. Fornemmelsen af kjolens glatte stof mod hans bukser. Hans hænder, der blidt gled over hendes ryg, kærtegnede balderne udenpå stoffet.
Sophies fingre kælede ivrigt for hendes klit, som hun sad der i stolen med spredte ben og en hånd, der kærtegnede hendes bryst udenpå tøjet.
For sit indre blik så hun Mads roligt trække kjolen op over hendes bagdel og hofter. Hans hånd gled vurderende hen over hendes ubeskyttede hud. Hun mærkede varmen fra hans hånd. Slappede af og nød ham. Lige der faldt det første slag, og smerten strøg gennem hende. Hans anden arm holdt hendes lænd fast presset mod hans skød. Hun kunne mærke hans lem stritte stenhårdt gennem bukserne, mens hans hånd roligt og uden hast faldt på hendes balder. Hun mærkede, hvordan hun ikke længere kunne ligge stille men forsøgte at sprælle, mens han langsomt varmede hendes balder igennem. Hun klynkede og smågræd efterhånden, uden at det dog fik ham til at stoppe. Det gjorde så ondt, men hendes skød brændte varmere end hendes balder. Så blide kærtegn. En hånd,
der vurderede varmen i hendes balder og blidt gled ned mellem hendes ben. Skilte hendes skamlæber og en finger, der fandt hendes klit. De blide kærtegn af fingeren, som sendte hende ud i en voldsom orgasme liggende hen over hans knæ, mens hans arm holdt hende fast, så hun ikke røg ned.
Sophies fingre sendte hende ud over kanten, og hun kom tavst i den stille stue. Så rejste hun sig flovt op, lukkede sine bukser og strøg ud på badeværelset for at vaske sine hænder.

Hun var lige nået tilbage i køkkenet, da en fremmed bil trillede ind i indkørslen, og hun måtte gå ud for at tage imod Tessa. Hun bemærkede undrende, at Tessa havde en kuffert med. Hvor mon hun skulle hen?
Snart efter sad de to piger bænket ved køkkenbordet, og Tessa så sig om.
”Hvordan kan du holde ud at bo så småborgerligt?”
Sophie så sig om i det rene hyggelige, julepyntede køkken, et rum som hun elskede og prøvede at se det med Tessas øjne. Der var ikke meget smart over det, og det var også ret gammeldags, men det var i høj grad rammen om hendes liv med Mads, og hun elskede det.
”Det kan jeg sagtens. Jeg holder meget af dette rum.”
 Hun smilede venligt til Tessa, der som respons rullede med øjnene.
”Nå hvor er han så, ham din hulemand? Du skal vel både gøre rent og alting for ham?”
Sophie smilede bredt.
”Han er lige kørt i Brugsen, og så lufter han nok også Trine ved samme lejlighed.”
”Trine, hvem er det? Hans hest?”
Tessa lo lidt nedladende, og Sophie mærkede, hvordan hun blev lidt sur.
I det samme trillede bilen dog ind på gårdspladsen, og snart efter stod Mads og Trine i køkkenet. Sophie måtte skjule et lille smil, da hun så, hvordan Tessa trykkede sig lidt skræmt ved synet af Trine.
”Er... skal sådan en kamphund ikke havde mundkurv på?” kom det forsagt fra Tessa.
Sophie skreg af grin, og Mads klukkede lunt og tog et tag i Trines halsbånd. Hun var ellers på vej ind under køkkenbordet for at snuse til de spændende nye tæer og se, om der var spildt en pebernød. Sophie fik hikstende forklaret Tessa, at Trine kun var farlig, hvis man var en pebernød eller havde ømme tæer. Mads lukkede den skuffede Trine ud i bryggerset og gik selv i gang med at lune æbleskiver. Snart efter sad de alle tre og spiste og drak kaffe, selvom Tessa havde rynket på næsen over Brugsens Blå Cirkel, mens hun lovpriste kaffen på de parisiske cafeer. Hun havde afsluttet sit studie i kunsthistorie ved Sorbonne og skrev nu for forskellige magasiner og blade her i Danmark og fik også selv tegnet lidt. Sophie var kommet til at se på Mads under denne lange ordstrøm. Han så lidt beklemt ud, uden hun helt kunne sætte en finger på hvorfor. Tessa kunne nu også virke ganske overvældende og her i deres kendte køkken, fyldte hun nærmest det hele.
Trine gav hals ude i bryggerset, og Tessa for forskrækket sammen.
Sophie tog et par æbleskiver fra fadet og gik ud til den pibende og klagende hund med dem.
Tessa så undrende på hende, da hun kom tilbage.
”Var det bare æbleskiver, den ville have?”
Mads svarede for Sophie.
”Ja, udover Sophie kender jeg ikke nogen, der er gladere for æbleskiver end Trine.”
Sophie rødmede og nikkede. Tessa så forundret fra den ene til den anden. Det var som om hun ikke havde forventet, at Mads kunne lave sjov. Sophie kunne se på Tessa, at hun var irriteret over, at Mads var der. Det var som om der var ting, hun ikke ville sige, mens Mads hørte på det, selvom hun ellers var sit sædvanlige provokerende jeg. Mads undlod dog at reagere på Tessas spidse bemærkninger om alt inden for kunst, kultur og kvindekamp og tændte roligt sin pibe, da han var færdig med at spise. Sophie lagde dog mærke til, at der var masser af smil i hans øjne, og hun rødmede en smule ved tanken om, hvordan hun selv havde teet sig i starten. Efter en times tid bankede Mads piben ud og gik ud i bryggerset.  Sophie fniste indvendigt, da hun så, at han havde taget geværet med, da han gik. Tessa skulle ikke tro, hun var den eneste provokatør under Klitfogedhusets tag. Ganske som forventet fór Tessa da også op og jamrede over de små uskyldige dyr. Sophie trak på skulderen. Hun havde været med Mads på jagt ganske mange gange og endda fået lov til selv at fyre geværet af, og hun syntes nu, det var ret hyggeligt at være med på andetræk. Hun brød sig bare ikke om at tage ud af ænderne. Det lugtede fælt.
Der blev stille i køkkenet. Tessa sad og pillede ved sit kaffekrus.
”Hvad med sagen Sophie?”
Sophie sukkede lidt.
”Jeg synes, jeg har gjort min del, nu må andre tage over.”
”Så du svigter altså alle undertrykte kvinders sag, for at du kan gå her og lege husmor for din hulemand?”
Sophie så vredt på hende.
”Hvad med dig, du skred jo bare til Sorbonne?”
”Det er noget andet. Jeg måtte ud og se på revolutionen andre steder også. Søge inspiration. Nu skriver jeg og fremmer kvindekunst. Jeg har ikke gemt mig i en afkrog af verden med pynteforklæder!”
Tessa havde fundet det sammenkrøllede forklæde på bænken og Sophie så rødmende på hende. Havde hun ret, svigtede hun sagen for sin egen bekvemmeligheds skyld? Hun stirrede tavs på lysene i adventskransen.

Uha uha, der er vist ikke meget Sophie gør, der falder i Tessas smag. Men det virker til, at hun og hendes meninger og udtalelser preller ganske godt af på Mads. Gad vide, hvorfor hun har kuffert med.
Læs den spændende fortsættelse i morgen.

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER