Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
13. december

Fantasier om sex og store bryster

Gæsteskribent: Jens K. - Overraskende gensyn med klasselærerinden

Resumé:
Tessa, Sophies veninde fra Nørrebrotiden, er ankommet med kuffert. Hun er spændt på at møde Sophies hulemand og hyler op i angst for den kamphund, hun mener klitfogedens hund, Trine, er. Hun beskylder Sophie for at svigte sagen... lad os høre noget mere om, hvad der sker i Klitfogedhuset…

Sophie var vred og bekymret. Nu sad hun her på kollegiet, mens Tessa svansede rundt hjemme hos Mads. I aftes havde Mads nemlig fundet ud af, at Tessa planlagde at holde 14 dages ferie på et strandhotel, så hun kunne få fred til at tegne. Mads havde så uden at spørge eller bare se på Sophie sagt, at Tessa da kunne spare de penge og bo hos dem. Dem? Ha! Nææ, hos Mads, mens Sophie passede sin skole som en artig lille pige. Tessa havde takket ja, og alt for kort tid efter havde Sophie siddet tudende af raseri og jalousi i bilen på vej til seminariet. Hun kunne sagtens forestille sig, at der ikke ville gå længe, før Mads tabte hovedet, og Tessa havnede over hans knæ. Lige der hvor Sophie gerne ville være, men hvor Mads åbenbart ikke længere gad have hende. Hun havde endda været så langt væk i tankerne, at hun i morges havde glemt at åbne pakkekalenderen. Hun flåede surt pakken af, åbnede den og begyndte at læse dagens historie.

Overraskende gensyn med klasselærerinden

Anders Peter Sørensen, dyrlægestuderende på Den kongelige veterinære Landbohøjskole i København, havde fået et helt nyt liv efter at han ufrivilligt havde måttet overnatte på en sydsjællandsk proprietærgård på vej hjem til juleferie hos sine forældre. I en snestorm var han kørt fast i driverne, og det skulle vise sig, at Ulla og Albert var et noget specielt par, der holdt meget af rollespil med stærke seksuelle episoder, og den 24-årige Anders Peter Sørensen, som aldrig havde set en kvinde nøgen og slet ikke prøvet et seksuelt forhold, fik denne lillejuleaftens nat en ”ilddåb,” som helt ændrede hans tilværelse. Kan læses HER

Nu var der gået et år. Anders havde fundet sig en kæreste blandt sine medstuderende, en norsk pige et års tid ældre end han selv, og det skulle senere vise sig, at hun var en meget frisindet pige med avancerede seksuelle fantasier - og mod til at udleve dem.
Åse, som pigen hed, havde nu været med Anders hjemme hos forældrene for at fejre jul, og 2. juledag - på vej tilbage til København - var de dyrlægestuderende så inviteret til at besøge proprietærparret Ulla og Albert sammen med en af parrets veninder fra lokalområdet. Anders og Åse havde siden den begivenhedsrige juleoplevelse været på besøg hos Ulla og Albert til en midsommer sammenkomst, hvor der også havde været dyrket rollespil sammen med et lidt ældre par, der havde rollerne som Odin og Freja. Spillet gik simpelthen ud på, at Åse og Anders skulle indvies til at tjene de to guder, og det kom de sandelig også til. Det blev bare en fantastisk sommernat.

Nu var det imidlertid julen, eller retter sagt solhvervet, der skulle markeres, og Ulla og Albert have i den anledning indbudt Åse og Anders til et lille party sammen med en meget legesyg kvinde, som de havde haft mange spændende sex-oplevelser sammen med. Anders og Åse var de første der ankom til proprietærgården, men de havde ikke ventet længe, før en kvinde på vel omkring de halvtreds dukkede op, og det gav Anders lidt af et chok. Det viste sig nemlig, at kvinden var hans tidligere klasselærer på det lokale gymnasium, og for frøken Andersen var det mindst lige så stor en overraskelse at møde en af sine tidligere elever her til det, der i invitationen var antydet som en slags sexparty. Et ja til indbydelsen, betyder også et ja til deltagelse med sjæl og krop i vore små aktiviteter, stod der i invitationen.

Der blev serveret kaffe, kager og cognac i kaminstuen, og under kaffen kom snakken hurtigt til at gå om skoleminderne fra dengang, da Anders bare var en knægt på 17 år. Han lagde heller ikke skjul på, at han havde beundret frøken Andersen meget og været stærkt optaget af hendes rimelig store bryster, som han i øvrigt havde opfattelse af, hun på ingen måde søgte at skjule, når hun underviste. Han indrømmede også, at han havde haft meget frække fantasier om sin klasselærer, og i perioder havde han mindst én gang om natten spillet sin pik, mens han havde fantaseret meget frækt om frøken Andersen og hendes bryster.
Frøken Andersen, som altså hed Kirsten, men almindeligvis blev kaldt for ”Kisser,” afslørede så også, at det ikke havde været tilfældigt, når hun mødte op til undervisningen i en påklædning, der helt sikkert var valgt for at pirre de store drenge.
”Jeg blev rigtig godt ophidset af at bemærke nogle af drengenes helt særlige opmærksomhed, og jeg vidste godt, det var på grund af mine hårde brystvorter, der tydeligt kunne anes gennem min stramme og tynde overdel, eller når jeg havde meget nedringet bluse på,” fortalte Kisser. ”Det var dog først i klasselokalet, jeg tog det ydre anstændige tøj af og lod mig overbeglo,” sagde hun. ”På lærerværelset og gangene var jeg altid anstændig påklædt, men det gav mig stor ophidselse at pirre drengene, og jeg kunne da også se på deres bukser, at jeg gav dem lyster, nej hvor jeg nød det, og det gjorde bare mine vorter mere hårde og synlige,” sagde hun. Det gjorde de faktisk også lige nu, hvor hun også var iklædt en af disse næsten silketynde overdele, og da hun ikke bar BH, var der næsten frit syn.
”Jeg tror drengene, i hvert fald nogle af dem, havde det ligesom dig – de spillede også pik til fantasier om mine patter, og når jeg skal være helt ærlig, så fantaserede jeg også frækt om specielt et par af drengene, jo, jeg spillede den også af - min liderlige kusse - når jeg om aftenen var kommet i seng.”

Anders forsøgte at få sin tidligere klasselærerinde til at fortælle, hvad hun havde fantaseret om, men det blev ikke til noget helt konkret. Hun ville meget hellere fortælle om en helt anden oplevelse, som hun i øvrigt selv var blevet meget overrasket over.
”En eftermiddag, netop som undervisningen var sluttet, og jeg var alene i klasselokalet, var Anna fra din klasse - hende kan du da godt huske?” tilføjede Kisser, ”kommet ind i lokalet, fordi hun gerne ville tale med sin klasselærer.”
”Det er meget slemt,” havde Anna sagt, og hun ville gerne tale personligt med Kisser.
”Jeg havde på fornemmelsen, at det nok var noget med sex, og derfor bad jeg Anna om i stedet for at komme hjem til mig privat, og vi aftalte et tidspunkt.”
I dagene forud gik jeg rundt med mange tanker, og jeg blev da også lidt opstemt og samtidig lidt bange for mine fantasier, for jeg havde aldrig før tænkt på de dumme tøser i klassen som sex-objekter, men måske var det noget andet med Anna, hun var jo i virkeligheden en rigtig flot pige, der virkede noget ældre end hendes alder på 17 år.
Nå, men Anna indfandt sig på det aftalte tidspunkt, og da hun straks, godt nok noget brødebetynget og lidt grådkvalt, fortalte, at hun var en meget uartig pige og ønskede min hjælp, gik jeg trøstende og i blide vendinger direkte til sagen for at finde frem til problemet.
Hun undskyldte sig med, at hun nok var en unormal pige, der trængte til at blive straffet og uden at sige det direkte, tror jeg nok, hun drømte om at få en endefuld af mig.
Anna fortalte videre, at hun ofte havde meget uartige tanker, og da jeg så begyndte at afhøre hende nu i en streng og ydmygende tone, gik hun småsnøftende til bekendelse.
Jo, hun fantaserede meget tit om at blive straffet af mig med smæk i sin bare ende – og disse fantasier medførte voldsom seksuel ophidselse, så hun lod bare tankerne gå endnu videre og blev sjaskende våd i sin fisse, fortalte hun. Kisser sagde, at hun var meget overrasket over Annas åbne og ligefremme måde at udtrykke sig på, og da hun så sagde, at hun faktisk godt kunne tænke sig at slikke min kusse, overvejede jeg meget, om jeg dog ikke skulle prøve at hjælpe Anna med en eller anden form for psykiatrisk behandling.

Ulla, der helt sikkert havde hørt Kissers beretning tidligere, brød så ind og sagde noget om, at hun da godt forstod, at Kisser i stedet have benyttet sig af muligheden for at få sig en god oplevelse med den liderlige tøs, og Anders spurgte direkte, om Kisser så havde givet Anna en ordentlig røvfuld, for det var da helt sikkert bare det, hun var ude efter.
”Ja, men jeg fik da rigtig god fornøjelse af Anna,” svarede Kisser, ”for jeg var naturligvis også blevet godt liderlig af at høre om tøsens fantasier, og da hun så tilmed brugte frække ord og ikke lagde skjul på noget som helst, overbeviste jeg mig selv om, at denne chance skulle jeg ikke lade gå fra mig. Jeg spurgte så Anna, om hun virkelig havde lyst til at udleve sine fantasier, som hun havde talt meget direkte om, og hun erklærede straks, at det var hendes store drøm at blive straffet af sin klasselærer. ”Dermed havde jeg truffet min beslutning; nu skulle tøsen sgu bruges, og jo, hun skulle også få lov til at betjene min liderlighed,” fortalte Kisser.
”Anna parerede straks ordrer, da jeg i et bestemt tonefald forlangte, at hun skulle klæde sig af. Jeg forklarede hende, at hun skulle være fuldstændig nøgen, for at jeg kunne straffe hende, og jeg gjorde hende det også klart, at en røvfuld sikkert ikke ville være nok. – Det bliver måske også nødvendigt at straffe dig andre steder, fastslog jeg.
Anna var lige ved at tage pusten fra mig, da hun lidt efter provokerende stillede sig fuldstændig nøgen foran mig. Hun var en virkelig flot skabning, flotte og faste bryster, måske ikke så store – men meget frække. Og så havde hun meget faste lår, som hun helt bevidst fremviste ret spredte, og så hendes glatte mave og en lille, men tæt busk af hår på fissen. Uden nogen befaling vendte tøsen sig omkrig og viste mig sine faste, slanke røvballer – dem, som hun så ofte havde drømt om, at jeg skulle straffe.

Kissers beretning havde indtil nu haft store virkning på både Åse og Anders, og sikkert også på Ulla og Albert, selvom de kendte alt til forholdet mellem Anna og Kisser.
Det var Åse, der simpelthen måtte bryde ind i Kissers beretning, og hun sagde lige ud, at hun var blevet forfærdelig liderlig af at høre Kisser fortælle, og hun kunne slet ikke vente med at høre, hvad Kisser havde gjort ved tøsen.
”Hvis jeg har gjort dig så liderlig ved bare at berette om optakten, så tror jeg også, du godt kunne tænke dig at have været i Annas sted – har jeg ikke ret?” svarede Kisser, og så foreslog hun ellers, at hun nok skulle fortsætte, men at det da ville være meget mere spændende, hvis det blev med deltagelse af en levende model. Hvad siger du Åse?” spurgte Kisser direkte..
”Åh jo, jeg vil da godt stille mig til rådighed,” svarede Åse – tydelig meget, meget ophidset. ”Skal jeg så også slikke dig, ligesom Anna tilbød det, mens min kæreste og vores værtsfolk kikker på?” spurgte Åse med forventning i stemmen.
”Vent og se,” svarede Kisser, og Ulla brød så ind og foreslog, at de trak sig tilbage til ”teatersalen,” et mindre lokale oven på, hvor der ofte blev opført sex-forestillinger for et lille udvalgt publikum. Og at forestillingen nu skulle være netop Kissers fortsatte beretning med Åse i rollen som Anna.

Kort efter havde det lille selskab så fundet vej til ”teatersalen.” Ulla og Albert havde iklædt sig komtesse- og butlerkostumet fra sidste jul. Det var netop Ullas dragt, der havde været tæt på at skræmme Anders ud i den kolde sne. En meget løsthængende lang kjole, der også var slidset helt op til hofterne. Det meget frække bestod først og fremmest i, at kjolen var så åben foran, at Ullas bryster af og til var delvis frit fremme.
Albert levede helt op til sin rolle som butler. Han serverede i høje krystalglas en drik, som Anders med al tydelighed huskede fra sidste års juletræf. Det var en drik, der var gået lige i pikken og havde medvirket til at gøre ham utrolig liderlig – eller var det de kortvarige glimt af ”komtessens” patter, der havde gjort det? Hvis virkningen af drikken også gik i kussen hos kvinderne, ville det helt bestemt blive en livlig aften, tænkte Anders, og han havde allerede en glædelig forventning om at se sin kæreste blive taget under grundig behandling af hans tidligere klasselærer, og mest af alt glædede han sig til, at han måske også kunne få lov til at udleve sin ungdoms store og vilde fantasier om at kneppe sin forhenværende klasselærer mellem hendes store lækre patter.
Kisser tog sig en ordentlig slurk, og hun nærmest beordrede Åse til at gøre det samme.
”Kom så, af med kludene, og lad mig se, om du kan bruges,” sagde hun, trak Åse i armen og førte hende ind midt på gulvet. ”Lad det så gå lidt stærkt,” sagde Kisser og var parat til at give en hjælpende hånd.
”Nej, jeg skal nok,” sagde Åse, men hun ville åbenbart gerne trække afklædningen lidt ud og gøre den rigtig fræk og liderlig. Det gjorde hun så, og Kisser var målløs. Åse mindede ikke så lidt om Anna. Den fuldstændig nøgne Åse lod sig temmelig provokerende beundre med spredte ben, så de våde store skamlæber tydeligt kunne ses. Hendes dusk af kussehår mindede utroligt om Annas, og det gjorde hendes bryster faktisk også.
”Bryder du dig om mine patter,” sagde Åse frækt og direkte, samtidig med at hun løftede dem lidt op og gik frem mod Kisser.
”Ja, du er da vist en meget fræk tøs,” sagde Kisser, idet hun rakte en hånd frem og fik kontakt til Åses våde fittehul, ”og liderlig er du i hvert fald.”
”Tag hænderne op over hovedet og blive stående skrævende, som du gør nu,” beordrede Kisser så og gik om bag ved Åse. ”Og en vidunderlig røv har du også,” sagde Kisser samtidig med, at hun gav Åse et par klask på ballerne og nev hendes inderlår. Hænderne søgte hurtigt ned mellem hendes lår og fandt undersøgende op mellem skamlæberne.
”Hold da op, hvor er du liderlig,” sagde Kisser og kørte et par fingre rundt i fissespalten. ”Kom over og bøj dig ind over bordet og så strut med røven, jeg tror, du bare venter på en røvfuld... er det ikke rigtigt?”
”Jo, du må godt, jeg er meget uartig lige nu,” svarede Åse samtidig med, at hun fulgte Kissers befaling til mindste detalje.
Og mens hun stod der foroverbøjet med den strittende røv og spredte ben, begyndte Kisser en slags fingerknepning, som straks iværksatte en liderlig stønnen og ønsker om bare mere, mere, mere. Det var tydelig, at Kisser var ekspert i at drive en anden kvinde til vanvid, og mens hun skiftevis borede i Åses kussekanal og tværede sine sjaskvåde fingre af på hendes balder, slog hun også på de med fissesaft indsmurte røvbalder med flad hånd.
Åse var fuldstændig fra vid og sans. Hun fulgte villigt hver eneste instruks fra Kisser, også da hun blev beordret op på bordet liggende på ryggen med spredte ben – et fantastisk skue for både Kisser og de tre personer på første parket i sofaen.
Kisser havde nu taget Åses fisse i brug med sin tunge, og mens hun kørte sin tunge rundt i Åses savlende grotte og med både læber og tænder nappede i klitten, vred Åse sig hylende ind i en vild orgasme.
”Du kan vist gode lide at se din kæreste blive brugt godt og grundigt,” sagde Ulla, samtidig med at hun var gået i gang med at frigøre Anders' overstive pik. Ullas bryster havde længe været til fri disposition for både Anders og Albert, og Albert fulgte med glubende appetit sin komtesses angreb på Anders, som nu var meget tæt på at slippe alt, da han fik lejlighed til at se Kisser smide sit tøj. Hidtil havde han nok kunnet ane sin tidligere klasselærers bryster gennem den silketynde overdel, men nu tog hun også den af, pressede sig frem mod Åse og tværede sine bryster i hendes ansigt. Denne handling blev omgående gengældt af Åse, der forsøgte at få fat i klodernes hårde vorter med munden, og det lykkedes hurtigt med god styring fra Kisser selv. Det blev ikke kun lidt slikkeri, i den tilstand Åse var kommet i gik hun helt amok med både at slikke, sutte og bide i lækkerierne, der blev budt hende.

I sofaen havde Ulla og Albert i fællesskab – og med et hjælpende løft fra Anders selv, fået bukserne hevet af Anders, så hans pik var til rådighed som et herligt stykke legetøj. Ulla og Albert vidste godt, hvordan der skulle leges med sådan en opgejlet pik, som absolut ikke måtte fyres af endnu. Og de sørgede også for, at Anders ikke blev hindret i udsigten over til sin tidligere klasselærers angreb på Åse. Kisser havde efterhånden fået møvet sig frem over Åse, så hun endelig kunne placere sin gabende kusse over Åses mund.
”Knep mig med din tunge, heeelt op”! råbte Kisser, langt borte fra normal tankegang, og samtidig med at Åse borede sin tunge op i Kissers dampende og sjaskvåde kneppeorgan, blev Kisser ved med at anråbe om at blive tungekneppet - og hun blev det! Åse var nemlig heller ikke nogen novice ud i den ædle sport at tilfredsstille en medsøster, og der gik ikke lang tid, før Kisser måtte ”kaste sig af” og stønnende lægge sig på ryggen på det store bord og demonstrere både sin vilde orgasme og sin overliderlige krop for tilskuerne, mens Åse kastede sig på gulvet - aldeles færdig i denne omgang.
”Jeg vil kneppe hende mellem patterne, råbte Anders, også han var godt på vej til en ”eksplosion,” men han nåede dog at komme op på bordet ved siden af sin næsten bevidstløse tidligere klasselærerinde, og så kunne han ellers opleve, nu en helt og aldeles ægte, levende oplevelse af de fantasier, der i ungdomsårene havde fået ham til at spille pik igen og igen både dag og nat: Drømmen om at klemme sin klasselærers pirrende og ophidsende bryster sammen om sin pik og så bare kneppe løs. Nu sad han overskrævs på hende, åh disse vidunderlige patter, han klemte dem sammen om pikken - nu var det ikke længere en fantasi eller drøm – og så gik den næsten straks i voldsomme strint op på Kissers hals og også op i ansigtet. Anders greb selv om sin pik og spillede den videre, så der også blev lidt til at tvære ud over sin tidligere klasselærerindes hårde og gejle vorter.

- - - - - -

Sophie sukkede. En lærerinde med store bryster. Det var det, Mads forestillede sig, at hun blev. Det skulle nok også ende med det, men alt det andet sjove i historien… det lå det tungere med.

Og derhjemme går Tessa rundt med Sophies Mads, ikke godt, bestemt ikke godt – uha - følg med i morgen.

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Giv din mening om Jens K. novelle tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Andre julenoveller - klik HER