Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
14. december

Løbske tanker

Gæsteskribent: Jesper - Tror du på julemanden

Resumé:
Klitfogeden Mads har tilbudt Tessa at være hos dem i 14 dage for at tegne i stedet for at tage på hotel, men det betyder så også, at hun har Mads for sig selv, mens Sophie sidder på seminariet og underlige tanker suser rundt i hovedet på hende. Læs den spændende fortsættelse…

Sophie var vred, irriteret og… jaloux. Hun hadede tanken om, at Tessa nu sad på hendes plads i køkkenet i Klitfogedhuset og skænkede kaffe for Mads. Hun turde ikke tænke på, hvad der ville ske, når Tessa fik provokeret Mads for meget. Alligevel dansede billedet af Tessas nøgne balder under Mads store hånd konstant rundt på hendes nethinde. Tanken, om at Tessa ville få, hvad Sophie så inderligt ønskede, var næsten ikke til at bære. Hun sukkede trist og åbnede dagens kalenderpakke.

Tror du på julemanden?

SID STILLE! Lisbeth Larsens stemme gjaldede ud over klasseværelset.
16 elever, 6 piger og 10 drenge bøjede hovederne og så ned i bordet medens de rasende indvendig.
Udenfor lå skolens skøjtebane frisk og nytrimmet, medens de måtte sidde her til 3 timers ”svedetime” som om de var en børnehaveklasse og ikke elever i alderen 18 til 22. Og så oven i købet med bevidstheden om, at sådan skulle det være hver eftermiddag en hel uge.

Allright, DET HAVDE VÆRET EN FED FEST i Det grønne Hus, hvor de boede under Lisbeths opsyn. Især da fødselsdagsbarnet LENE begyndte at strippe. Det havde ikke været noget med stoffer, dertil var de alle for meget idrætsmænd/kvinder, men rigeligt med bajere.
Alt var fint, INDTIL LISBETH TRÅDTE IND.
Vi skulle have inviteret hende med, var der en der mumlede.
Men nej. Lisbeth var kold og kynisk:
“Enten bliver I sendt hjem den dag i morgen, 8 dage før juleferien OG I KOMMER ALDRIG TILBAGE! Eller i underkaster jer en straf, som JEG bestemmer.”

Alle valgte det sidste. Tanken om at blive smidt ud fra en af de bedste idrætsefterskoler i Danmark og sendt hjem i skam og utide til forældrene var ubærlig.
------------------------------------------------------
”TI STILLE... SID STILLE! I kan ligeså godt indrette jer på det. DER ER INGEN TIL AT HJÆLPE JER… MED MINDRE I DA TROR PÅ JULEMANDEN.”
Det skulle Lisbeth Larsen aldrig have sagt, for op gik døren. IND TRÅDTE JULEMANDEN!
Han så ud som julemanden SKAL se ud. Tyk rød dragt, hvidt vatskæg og kanestøvler. Over skulderen havde han en sæk.
”HO-HO” sagde han.”Her sidder nok de uartige børn OG DEN MEGET UARTIGE LÆRERINDE. I tror måske, at I ingen gaver får, men det gør I. Specielt er der en til dig.” Han kastede en æske op til Lisbeth.
”Gå med dig. Du er ikke morsom. Se så at komme ud,” hvæsede lærerinden med en stemme lige så kold som skøjtebanen udenfor.
”Rolig, åbn din gave” sagde julemanden.
Uvilkårlig adlød Lisbeth. Den indeholdt tilsyneladende nogle papirer Eleverne så, hvordan hun blev ligbleg, udstødte et skrig og hviskede: ”Nej, nej ikke det!”
”HO-HO,” Sagde julemanden igen. ”Det er alt sammen på denne dvd. Han tog en dvd op af sækken og lagde den ind i klasseværelses afspiller samtidig med, at han tændte for den store fladskærm.
”Nå, skal vi køre den? Husk der er flere eksemplarer. En går til skolens bestyrelse, en går til undervisningsministeriet så må de jo selv om de vil sende den videre til politiet.”
----------------------
Tårerne flød ned ad Lisbet medens hun tiggede:
”Nej, nej hr. julemand. De må ikke. JEG BLIVER FYRET... JEG KOMMER I FÆNGSEL. Jeg skal nok gøre, hvad De siger... alt sammen.”
”Godt... REJS DIG. TAG BLUSEN AF... NU!”
Lisbeth var rød som en tomat i hovedet, medens hun knappede blusen op og lagde den på gulvet.
”Lad være med at vende dig. Se på dine elever... VIS OS DINE NØDDER!” ”Nej jeg VIL ikke... Hold op. De må ikke SØDE HR. JULEMAND.”
”Skal vi hellere se fjernsyn?” sagde julemanden og lagde hånden på startknappen til afspilleren.
”LA' VÆR. JEG SKAL NOK,” skreg lærerinden desperat. ”Jeg skal nok tage den af.”
Hun førte hænderne om på ryggen og begyndte at famle med sin BH.
Den kom af, og Lisbeth stod rystende og så skiftevis på julemanden og skiftevis på sine elever, medens hun søgte at dække brysterne med sine hænder.
”Hænderne ned. Lad os se de nødder.” Klassen gloede ubehersket. Lisbeths nødder var store men faste, yderst på dem strittede niplerne brune, hårde og spidse.”
”Nederdelen!” Lisbeth havde opgivet. Hun sagde ikke noget, hun vidste hvad det drejede sig om og drejede lydigt nederdelen om på siden, så hun kunne løsne den.
”STRØMPERNE!” Ned gled et par strømpebukser ledsaget af næsten lydløs gråd.
Tilbage var der kun et par bomuldstrusser.
Elevernes øjne stod på stilke, især drengenes, medens Lisbeths var lukkede, som om hun håbede på, at det bare var en ond drøm.
Det var det ikke.
”TAG DEM AF...”TØVENDE GLED HÆNDERNE IND UNDER ELASTIKKEN OG LANGSOMT DALEDE HENDES SIDSTE BESKYTTELSE NED PÅ GULVET.
I baghovedet gled en film om hendes fortid forbi. Noget lignende den hun vidste fandtes på dvd’en.
Der var intet at stille op. Hun stod nøgen og så ud over eleverne. For et øjeblik siden havde hun været den der suverænt straffede en hel klasse. Nu var hun reduceret til en tøs, der ventede på en yderligere straf..
----------------------------------
”Godt,” sagde julemanden igen. ”Alle drengene stiller sig op på en række... her. JEG HAR EN GAVE TIL JER!” Ud af sækken tog han en genstand.
De så alle, at det det var et af skolens boldtræer. Et fladt stykke træ på ca. 30 x 10 centimeter og en centimeter tykt. I den ene ende var det et håndtag.
Men dette boldtræ var specielt. På langs var der boret to rækker huller af størrelse som en to-krone.
-----------------------------------
”LÆG DIG OVER KATEDERET... OP MED RØVEN.” Rystende adlød Lisbeth, medens hun skreg ”Nej, hr. julemand. De må ikke. Ikke medens eleverne ser på det.”
Julemanden så på drengene. ”Nu giver I hende 3 slag hver. Vi starter med dig.” Han pegede på den første dreng i rækken.
Det var Erik.
Det var ikke fordi lysten manglede, tværtom, men erfaringen. Han var ligeså rød i hovedet som Lisbeth, da han gik i gang.
Det første slag var en eklatant fiasko, men alligevel nok til at lærerinden skreg: ”Stop, du må ikke. Ikke på min bare ende."
Det næste var bedre, og det tredje var perfekt. En blodrød stribe over begge baller. En lærerinde der skrigende greb sig til røven med begge hænder.
”FÅ DE HÆNDER VÆK... ELLERS ER DET EKSTRA,” lød det gennem vatskægget.
Poul var den næste. Han havde lært af Erik og resultatet var tre høje klask og tre nye striber... og nye vræl!
-------------------------------
10 gange 3 er mange slag og drengene var hurtige til at lære. De var alle store og veltrænede, så slagene faldt hårdt.
Pigerne så, hvordan det bulede i deres bukser, medens de ventede på, at det blev deres tur.
Det hele fulgte et bestemt mønster.
Først vanvittige skrig: ”AUUGH! NEJ... AUUG ÅÅÅH!" medens de 3 slag faldt. Så gråd og bønner om ”Ikke mere. Jeg kan ikke tage det. STOP DET HR. JULEMAND,” medens hun stod stille og ventede på at boldtræet skulle skifte hånd. Til en ny hånd, der ville give hende 3 nye slag.
”TÆL DEM!” sagde julemanden.
”JEG SKAL NOK… AUGH! EN.. IIIGH! TO... IKKE MERE. HØRER I... NEEEEJ TRE! ”NEJ... NEJ HR. JULEMAND.”
Lisbeths balder var store og hver gang boldtræet ramte dem, dirrede de som en budding. Overalt var der vabler, hvor huden var presset gennem hullerne i boldtræet. Enkelte af vablerne var bristede og der løb væske ud.
FÆRDIG. Den sidste var Ole, der afsluttede sin serie med et slag, der fik ofrets skrig til at nå uanede højder.
-----------------------------
SÅ ER DET PIGERNE! OP PÅ RÆKKE.
Der stod de så og vidste ikke, hvad de skulle gøre af sig selv. Et var at se på, at drengene gav den hadede lærerinde tæsk, et andet var selv at skulle slå.
”DU DER.” Julemanden pegede på LENE, årsagen til hele balladen. ”Du starter, du må selv om hvordan.”
Lene var en stor veltrænet sportspige.”...OG HÆVNGERRIG!
OP MED DIG ...SE PÅ MIG... SPRED BENENE! Hvorfor er du våd mellem dem? SVAR!
”Jeg... jeg ved det ikke,” græd Lisbeth, medens hendes hænder klamrede sig til den mishandlede røv.
AUUGH... AUGH STOP. Inden lærerinden havde fattet det landede boldtræet på hendes venstre bryst.
”Nej du må ikke. Ikke der. Du... AUUGH.” Boldtræet ramte det højre med lige så stor kraft.
”Hvor vil du have det tredje?” spurgte Lene med et grumt smil.
De seks piger udviste stor opfindsomhed. Snart var Lisbeths nødder lige så røde som hendes baller. Hun skreg og hylede især da LOUISE slog hende på indersiden af lårene.
Men der var intet at gøre. JULEMANDEN sørgede for at hun fik, hvad hun havde fortjent!
--------------------
“STOP” lød det. “Stil dig med ansigtet mod tavlen, tag en boardmarker og skriv GLÆDELIG JUL 100 GANGE. BEGYND OPPE I VENSTRE HJØRNE.
I andre sætter jer på jeres pladser.”
Klassen var helt stille, medens den arme lærerinde skrev og skrev GLÆDELIG JUL... GLÆDELIG JUL. Det eneste man kunne høre var boardmarkeren og Lisbeths ukontrollerede gråd.
”GODT FÆRDIG. Du bliver stående med ansigtet ind mod tavlen.”
I andre bøjer hovedet mellem hænderne og begynder at tælle til 50... LANGSOMT.
Gennem øjenkrogene så eleverne, hvordan julemanden fjernede dvd'en, lagde den og boldtræet tilbage i sækken, åbnede et vindue og hoppede ned på taget til cykelskuret og derfra videre til parkeringspladsen. Der hørte de en bil blive startet.
Den moderne julemand bruger ikke kane. HAN KØRER VOLVO!
----------------------------------------
Ugen efter tog alle hjem til jul. Også Lisbeth Larsen, der skulle fejre den hos sin søster.
Knap var hun kommet indenfor døren, før hendes 4-årige niece styrtede hen til hende. “Tante Lisbeth! Tror du på julemanden.? Tror du, at han KUN har gaver til de artige? Jeg tror ikke, at jeg har været så artig. Får jeg mon noget?”
Lisbeth krammede pigen til sig medens hun sagde, “JEG ER HELT SIKKER PÅ, AT JULEMANDEN OGSÅ HAR NOGET TIL DEM, DER IKKE HAR VÆRET ARTIGE.”
-----------------------------------------
Man fandt aldrig ud, hvem julemanden var, eller hvad det var der i den grad havde fået Lisbeth til at gå i panik. Hun beholdt sin “gave” for sig selv.
Der var mange gæt. Bjarnes storebror, der havde været elev før. En kollega der havde et horn i siden på hende. Sågar forstanderen blev foreslået, forklædt med vatskæg.
Forslagene var mange og fantasifulde, men det blev aldrig opklaret.!
----------------------------------------------
Der eneste der med sikkerhed kom ud af det er, at der går 16 unge mennesker, en moden lærerinde og et 4-års barn rundt, DER ALLE TROR PÅ JULEMANDEN.

 - - - - -

Sophie sukkede trist. Hun var blevet tændt af at læse den historie, meget tændt, men det sved i hende at vide, at hvis Mads gav nogen som helst en endefuld, så var det i hvert fald ikke hende.

Uha for en jalousi, men mon ikke det er hendes vilde fantasi, der løber af med hende? Læs den spændende fortsættelse i morgen.

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Giv din mening om Jesper novelle tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Andre julenoveller - klik HER