Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
15. december

Sophie pirres

Gæsteskribent: Mr. De Bond - Advokatkontoret

Resumé:
Det er kun onsdag, og hjemme i Klitfogedhuset trisser hendes veninde rundt sammen med hendes kæreste Mads. Jalousien arbejder værre end nogensinde i Sophies hjerne, der danner billeder af Tessas balder, der bliver varmet af Mads, når hun bliver for meget, men sandheden er, at det er Sophie, der drømmer om at komme i Mads’ hænder ligesom sidste år, men det ser ikke ud til at skulle blive sådan… læs den spændende fortsættelse…

Sophie smed sig træt på sengen. Hun havde været tæt på at sove over sig i morges og havde kun lige nået at trække i tøjet og løbe ud af døren. Nattesøvn var ved at være noget, hun kun hørte om, at andre fik. Hun kunne ikke falde i søvn om aftenen, og faldt hun endelig i søvn, ja så vekslede hendes drømme mellem noget, der bestemt var forbudt for børn og deciderede mareridt, så hun adskillige gange hver nat vågnede siddende op i sengen, mens hun gispede af skræk. Det var først ud på morgenen, at hun faldt i dyb søvn, og så var det jo næsten for sent.
Hun bildte sig ind, at det var søvnmangel, der gjorde, at hun havde svært ved at koncentrere sig i timerne, men det var ikke billeder af hovedpuden, der dansede rundt på hendes nethinde, men scener fra køkkenet og kontoret hjemme i Klitfogedhuset. Hun var desuden bagud med at få læst op, hun der ellers altid satte en ære i at være velforberedt, og i dag havde en af lærerne endda spurgt, om hun var syg. Nej, det her gik ikke. Hun rejste sig, satte kaffe over og tog bøgerne frem, nu måtte hun altså tage sig sammen. Hun fik tændt kalenderlyset og hentede så med et suk dagens pakke fra kalenderen. Mens kaffen løb igennem, åbnede hun den og læste.
 

Advokatkontoret
At læse jura er en lang og tung sag. Men altså, jeg brændte for det, ville gøre en forskel! Jeg var så heldig at få et deltidsjob på et af de store sagførerkontorer, medens jeg læste på sidste år.
Der var lidt flirt fra de høje herrer, men ikke noget der ikke var til at håndtere.
Det lå i luften, at når jeg havde passeret eksamen, ja, så kunne jeg komme ind som advokatfuldmægtig og optjene den nødvendige respekt, så jeg kunne blive selvstændig advokat.

Jeg har jo ikke ligefrem stået bagerst i rækken, da der blev uddelt kvindelige fortrin, men studiet tog meget af min tid, så det var småt med kærester og venner af hankøn i den tid. Der var bare ikke timer nok i døgnet til også den side af livet.
Af natur er jeg åben og venlig, altid smilende, og ja, måske lidt specielt for en kommende sagfører, jeg tror på det bedste i mennesker.

Det var en stor dag, da studiet var ovre, og jeg havde bestået!
Jeg havde allerede fået besked om, at jeg kunne blive advokatfuldmægtig i det firma, jeg havde arbejdet for i min studietid. Jeg var bare glad.

Første arbejdsdag ... jeg møder naturligvis op i lange bukser og jakke og hvid skjortebluse, men der går ikke mange minutter, før jeg bliver kaldt ind til min chef.
”Vi har en dresscode her for kvindelige advokatfuldmægtige... Du forventes at møde op i nederdel og strømpeholder og strømper. Du har en time til at få bragt det i orden.”
Jeg måtte godt nok synke en gang, før det ligesom kom ind på lystavlen.
Jeg var helt klar over, at uden advokatfuldmægtigdelen af min uddannelse var der ikke nogen mulighed for at blive selvstændig advokat.
Firmaet bestemte helt og holdent mine muligheder. Blev jeg vraget ... ja, så havde hele studiet faktisk været spildt. Jeg havde bare at gøre, som der blev sagt.
Det var en meget lille mig, der kom hjem fra arbejde den dag. Men jeg havde godt nok ikke forestillet mig det, der siden skete.

Næste dag var godt nok med en urolig mave, jeg mødte op. Jeg anede ikke, hvor jeg stod, og hvad der forventedes af mig.
De første par timer var uden begivenheder. Men så blev jeg kaldt ind til min chef igen! Han bad mig helt enkelt og uden omsvøb at løfte nederdelen op om livet!
”Dresscoden indebærer ikke trusser, få dem af!”
Blev jeg hed om ørerne og ikke så lidt flov? Det kunne han da ikke mene, men hans bestemte blik fortalte mig, at der var vist ikke andet at gøre end at lade trusserne forsvinde.

Resten af dagen var uvirkelig. Jeg var min trusseløse tilstand yderst bevist og kunne ikke lade være med at tænke på, om de andre kvindelige fuldmægtige også rendte rundt med nøgent underliv som jeg.
Jeg skulle i hvert fald ikke spørge nogen!
Egentlig utroligt at en så lille del af en beklædning kunne gøre så meget ved en. Jeg følte, at jeg var udstillet for gud og hver mand.

Det erfarede jeg så siden, at det var jeg faktisk.
Sidst på eftermiddagen blev jeg bedt om at fordele nogen papirer til alle de andre advokater, ikke nogen advokatfuldmægtige... det var ikke noget jeg lige tænkte over, men ak det kom jeg til.

Jeg bankede pænt på døren til den første af ”partnerne.”
”Kom ind,” lød det, og jeg gik ind for at aflevere papirerne.
Han så ikke engang op, da jeg lagde papirerne i hans bakke men sagde bare som en ordre ...”stil dig foran skrivebordet!”
Han rejste sig og så på mig, som jeg stod der en meter fra skrivebordet.
”Træk nederdelen op og bøj dig hen over skrivebordet!”
Det var vist ikke til forhandling det her.
Det var godt nok med blandede følelser, jeg trådte hen til skrivebordet og bøjede mig ind over det med blottet mås. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke havde nogen ide om, hvad der ventede, altså ud over at han ville se mig i den ydmygende stilling!
Jeg mærkede en hånd stryge over mine balder og det øverste af lårene. En finger gik prøvende på opdagelse mellem mine balder og hele vejen ned mellem mine lår, faktisk helt ned til min skedeåbning. Men det var på en meget kynisk måde, som om der slet ikke var følelser involveret.
Jeg holdt vejret... godt nok er jeg ikke nogen novice ud i det sexuelle men sådan lige her på et sagførerkontor, hvor jeg var ansat, der var det godt nok grænseoverskridende.
Jeg kom tilbage til virkeligheden ved et klask på min bare balde.
”Bring tøjet i orden og vær klar til kl. 16.00 - her!”
Det var bare en lodret ordre!
Det var bare for urealistisk, min hjerne nægtede at arbejde, med det jeg lige havde hørt.

Jeg var der kl. 16.00.
Jeg havde ikke mere end lukket døren, da han befalede mig at komme hen til sig og gå på knæ foran ham.
”Sut,” sagde han, samtidig med han åbnede bukserne og hev pikken frem.
Jeg skal ærligt indrømme, at hans måde at være på, hans kommanderen, og den prekære situation jeg var i både lige nu og med hensyn til min succes siden som selvstændig advokat, gjorde, at jeg bare gjorde som befalet.
Normalt er jeg en stærk pige, men dagens trusseløse oplevelse og nedgøren af mig til rent sexobjekt og nu med en pik i munden, det talte til noget af urkvinden i mig. Jeg lod mig bruge af ”hannen.”
Han trak vejret hastigt, og jeg mærkede, hvordan hele hans underliv, ikke mindst pikken, var ved at eksplodere. Så kom det, og jeg fik travlt med at synke, da jeg tænkte, at det nok ikke ville være specielt smart at lade hans sperm komme ud på hans bukser - hvordan kan man tænke sådan i den situation?

Han skrev et eller andet på en memo og lagde det i en mappe, hvorefter han beordrede mig at aflevere den mappe til en af de andre advokater.
Jeg samlede mig sammen og fik tøjet i orden igen og forlod kontoret for at finde den anden advokat og aflevere mappen.
Han havde kun lige åbnet mappen, da jeg fik orden: ”Lås døren!”
Han klædte mig af med øjnene.
”Tag så nederdel, jakke og skjortebluse af!”
Det her var bare ikke sandt! Men det var det, hans ord havde den der klang, der ikke lod sig modsige.
Jeg følte mig fanget uden mulighed for at slippe udenom, så det var med glødende kinder, jeg afførte mig jakke, bluse og nederdel. Jeg kunne end ikke se på ham, så påvirket var jeg af situationen.
”Tag den BH af!”
”Buk dig ind over skrivebordet og spred benene!”
Hans ene hånd fandt min brystvorte og den anden min grotte. Jeg skammede mig næsten over, at den ikke var tør som Sahara... men altså, det var den ikke.

Det næste jeg mærkede, var hovedet på hans pik mod mine skamlæber.

Ikke noget forspil ud over at han nulrede min brystvorte, og så trængte han ind i mig.
Jeg følte mig som et kneppehul, uden nogen som helst kontrol over hvad og hvordan, måtte bare tage imod. Sært nok påvirkede det mig. Jeg blev ophidset, men ak, han var hurtigere end jeg, fyrede sin ladning af i mig og trak sig ud.
”Smut så, med tøjet på!”
Jeg var helt rundt på gulvet, og det var kun med opbud af alle mine kræfter, jeg fik samlet mig sammen og klædt på og kom ud af kontoret med hans sæd løbende ned af lårene.

Jeg var rystet! Anede ikke hvad ben jeg skulle stå på.
Her har man læst om alle love og paragraffer, og så bliver man bare udnyttet som et bolle-objekt. Jeg var ved at eksplodere indvendig, men hvad kunne jeg gøre? Ingen ville tro på min historie, og jeg vil samtidig bringe mig i en situation, hvor et andet advokatfuldmægtigjob ikke er en mulighed. De er simpelt hen for sammenspiste, de ”høje retskafne herrer.”

De næste par dage var helt normale arbejdsdage. Reelt arbejde og ikke nogen ”specielle ønsker.” Jeg faldt lidt til ro og regnede med, at det sådan var noget, man bare skulle overstå, men altså, jeg blev stadig kontrolleret, om jeg nu også var trusseløs på arbejde, enten ved at jeg blev bedt om at løfte nederdelen, eller der kom en hånd på afveje op under nederdelen.
Det påvirker ens selvtillid.

Nu ville uheldet, at jeg havde misforstået en del af en af mine opgaver, så jeg blev kaldt ind til min chef. Han var ikke alene, tre af de andre var der også.
”Vi kommer vist til at lære dig at udføre, det du får besked på til punkt og prikke! Tag tøjet af - nu!”
Der stod jeg så - helt nøgen, skamfuld og alligevel med lidt stolthed i behold - men ak, det var godt nok ikke længe.
Jeg fik bind for øjnene. Blev beordret hen over ryggen på en lænestol og bundet fast med spredte ben og med armene bundet til armlænene.
En eller anden satte klemmer, dem man bruger til at samle papirer, i mine brystvorter, en anden satte nogen i mine skamlæber, tårerne pressede sig på, men jeg ville ikke give mig.
Det sved og brændte og var ikke helt uden virkning på mit indre, men det skulle de altså for alt i verden ikke se.
Så kom klasket fra en hårdtslående hånd. Først den ene balde så den anden og tilbage igen. Der blev lagt kræfter i! Det tog ligesom luften fra mig, det var uvirkeligt, men smerten var godt nok virkelig.
Der blev ikke sagt noget, men jeg fornemmede, at der skulle ske noget andet. Og jo tak, det skete der. Et svirp i luften og et spanskrør, eller noget der lignede, havnede på mine balder. Det blev ikke ved det ene slag.
Der kom hele 10. Jeg kunne slet ikke tænke klart, hele min verden var mine balder, der brændte og sved.
Så mærkede jeg en kvindehånd ae over mine balder, og hun fjernede klemmerne i mine skamlæber. Det gjorde ondt at få dem sat i... men intet imod at få dem fjernet igen.
Nogen trak mit hoved bagover og stak en pik i min mund. Der blev ikke sagt noget, det var bare at sutte og suge det bedste, jeg havde lært.
Resultatet udeblev heller ikke jeg fik hele ladningen - råt for usødet.
Han havde dårligt forlad min mund, da en ny pik trængte ind og krævede den samme opmærksomhed.
Nogen var i gang i den anden ende, et pikhoved trængte sig igennem mine skamlæber og ind i mig. Jeg kunne ikke gøre ret meget - bare tage imod.

Nu er jeg ikke helt ked af mænd. Faktisk kommer jeg ret let. Dette her var ingen undtagelse. Jeg tror faktisk, at jeg var helt væk lidt! For det næste jeg sansede var, at jeg mærkede nogen lege med mit bagerste hul.
Det blev åbnet med en finger indsmurt i mine egne safter, åbnet yderligere med nok en finger. Måske fordi jeg lige var kommet, eller at personen, der legede med mig, vidste hvad han gjorde, var det ikke direkte ubehageligt, selv om det var nyt for mig.
En pik kom ind i kussen i et par stød for så at flytte sig til min røv. Jeg strammede, men to klask på balderne ”overtalte” mig. Mine balder var stadig varme og meget ømme.
Hele denne vanvittige situation, og det, at jeg, selv om jeg havde svært ved at indrømme det, var sexuelt godt oppe at køre, fik mig til at være med i en sådan grad, at jeg vist nok var lidt hård ved ham, jeg havde i munden.
Jeg trak vejret meget hastigt oven på den omgang. Var helt tanketom i hovedet.

Da jeg ligesom fandt noget af mig selv, var det et par kvindehænder, der løsnede mig fra lænestolen.
Jeg blev ført hen til sofabordet og skubbet ned på ryggen der, stadig med bind for øjnene.
Jeg var stadig lidt stakåndet, men nogenlunde afslappet, da jeg mærkede kvindelår om mit ansigt og så en våd kusse med opsvulmede skamlæber mod min mund.
”Slik så englene synger!”
Jeg slikkede og borede tungen ind i hendes fisse, det bedste jeg kunne, og hun svarede ved at presse sig endnu mere om min mund.
Jeg var mere overrasket end egentlig forbavset over, at jeg nu skulle slikke fisse, noget jeg aldrig havde gjort før.
Jeg følte en vis magt, efterhånden som jeg kunne fornemme, at hun kom højere og højere op, blev vildere og vildere i sine bevægelser.
Hun kom meget vådt ud over mit ansigt.
Helt åndssvagt kom jeg til at tænke på min make-up. Den var med garanti ødelagt.

Der var helt stille... så jeg dristede mig til at fjerne bindet fra øjnene.
Der var ikke en sjæl, kun mig og mine beklædningsgenstande.
Sådan lidt akavet kom jeg i tøjet og smugkiggede ud af døren. Ikke et øje at se.
Jeg listede, og hvorfor egentlig det, der var jo ikke nogen, hen til min plads fandt taske og frakke, og der lå en kuvert i min indbakke med påskriften ... ”husk!”
Det var med rystende hænder, jeg åbnede den!
Inden i var der tre billeder af mig ... et med pik i munden og et med pik i munden og en i røven, og der var ikke nogen tvivl om, hvor den var, og man kunne se de røde striber på bagen, og så endelig et med en pigekusse i hele hovedet.
Den eneste, man kunne genkende på billederne, var mig!

- - - - -  

Sophie dirrede. Hun var tændt, meget tændt. Hun, der havde kæmpet mod mænds misbrug af kvinder. Nu sad hun her og havde uden at opdage det, stukket sin ene hånd ned i bukserne, mens hun læste, og hun var våd.
Hvorfor skulle alting også være sådan noget rod?

Nå da da, der havde Mads ramt rigtig, da han sendte hende denne novelle. Men er det i virkeligheden ikke tegn på, at det er ham der ønsker at udnytte hende lidt i den stil. Er det hele en tilfældighed eller nøje planlagt? Følg med igen i morgen…

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Giv din mening om Mr De Bonds novelle tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Andre julenoveller - klik HER