Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
16. december

Skole/hjem samarbejde

Gæsteskribent: Merlin - Frk. Helen

Resumé:
Rod, rod, rod. Mads tirrer Sophie med sine evindelige noveller, og på seminariet sidder en ung kvinde, der længes efter endefuld, straf og belønning. I stedet går veninden rundt derhjemme. Gad vide hvor længe Sophie holder til det, men nu er det jo snart juleferie og alt kan ske - måske endda noget uventet...

Sophie sad og stirrede tomt ud i luften. Hun burde sidde og indkredse et emne, hun ville bruge til sin opgave, men det var, som om hendes hjerne stod stille. Hun havde prøvet at ringe til Mads, men der var ingen der tog telefonen, og nu måtte han altså ringe til hende, hvis han stadig ville hende noget. Hun rystede på hovedet. Var det derfor, han havde presset hende i gang med en uddannelse, så hun kunne klare sig selv, når han blev træt af hende? Men var han træt af hende? Hun huskede, det blik han havde sendt hende, da han så hende komme ned mod sig i hendes forældres hus. Da han havde bedt hende tage kjolen på hjemme i Klitfogedhuset. Hvorfor så tage Tessa i huset?
Sophie opgav, lukkede computeren og pakkede dagens julekalenderpakke op.

Frk. Helen

Julen er altid en travl tid, og som enlig mor kan det være svært at få det hele til at hænge sammen, specielt når idioten (min søns far) ikke kan finde ud af at sende børnepengene i rette tid. Når jeg så, fredagen før jul, samtidig får et brev fra min søns klasselærerinde, hvori hun skriver, at man overvejer at smide ham ud af skolen, gik jeg altså i sort. Hele formiddagen gik jeg og skummede over brevet, som var holdt i en meget hoven tone. Der var ingen tvivl om, at Frk. Helen, som hun yndede at kalde sig, var fra det finere kvarter i Hellerup. Brevet gik i al sin enkelthed ud på, at min femtenårige søn var blevet opdaget, mens han stod og belurede pigerne i omklædningsrummet før en gymnastiktime. Det var vist ikke så meget det, at han var blevet opdaget, som den ”prekære” situation han var blevet fanget i. Herre Gud! Knægten havde set nogle søde piger og benyttet lejligheden til at onanere. Men det var altså en stor sag på Frk. Jeppesens skole, og var mundet ud i brevet til mig.

Irriteret over alle grænser var jeg nu på vej til skolen for at prøve at lægge et godt ord ind for min søn. Jeg havde været nødt til at bede fri, og det lige i den travleste tid, og jeg var stadig iført min stuepige uniform fra D´Angleterre.

Den varme luft og duften af mange mennesker slog mig i møde, da jeg kom ind i aulaen. Mine høje hæle gav genlyd mod gulvet, mens jeg søgende gik ned af gangene og prøvede at finde min søns klasseværelse. En dreng kom forbi, og adspurgt forklarede han mig, hvilket klasseværelse jeg skulle til, og hvordan jeg kom derhen. Mit humør blev lidt bedre ved at opdage, at han skjult lod blikket hvile på mine bryster under den åbenstående frakke, og jeg fortsatte min færd ned af de julepyntede gange.

Endelig nåede jeg 19b. Jeg trak vejret dybt, lagde hånden på dørhåndtaget og var parat til angreb. Jeg havde ikke fået trykket håndtaget mere end halvvejs ned, da jeg brat stoppede. En lyd på den anden side af døren havde fanget min opmærksomhed... Hvad var det? Jeg så mig om, gangen var tom, så jeg lagde lyttende øret mod døren. Lydene var ikke til at tage fejl af, de hårde kontante smæld og de små skrig af smerte kunne ikke misforstås.

Jeg åbnede forsigtigt døren og stak hovedet indenfor. Synet fik det til at gibbe i mig, og jeg mærkede, hvordan det begyndte at spænde i mit underliv. I det halvmørke klasseværelse, i silhuet til nogle få tændte juledekorationer, så jeg en ung pige stå bøjet over et af bordene. Hendes jeans var trukket ned om hendes lår, og den lille trusse sad stramt om hendes velformede bagdel. Bag hende stod hendes lærerinde, som med taktfaste slag bearbejdede den skælvende pigenumse. Jeg stod målløs et par sekunder, så tog jeg resolut min mobiltelefon frem og begyndte at optage, hvad der foregik foran mig. Nu havde jeg endelig et våben, der gjorde mig sikker på, at min søn fik lov til at fortsætte i skolen. Jeg filmede i et par minutter og fik nogle glimrende sekvenser, hvor Frk. Helen med glødende øjne lader hånden glide næsten kælende over den runde pige numse, inden hun igen fortsætter afstraffelsen.

Da jeg mente, at jeg havde nok, trak jeg mig lydløst tilbage og lukkede døren.
Få minutter senere gik døren op, og en ung pige på omkring de 16, strøg forbi mig med tårevædet ansigt og forsvandt ned ad gangen. Ikke så snart var hun forsvundet, før jeg åbnede døren og gik ind i klasselokalet. Frk. Helen stod med ryggen til mig. Jeg lagde mærke til hendes armes rytmiske bevægelser, og det krævede ikke megen fantasi at forestille sig hvad hendes hænder foretog sig mellem hendes lår. Med et smil lukkede jeg døren hårdt bag mig. Frk. Helen rettede sig op som om nogen havde stukket hende bag i, og med blussende kinder og et forfjamsket udtryk vendte hun sig mod mig. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt paf. Med et navn som Frk. Helen, havde jeg forventet en halvgammel lettere indtørret pebermø, men Frk. Helen var lige det stik modsatte. En utrolig nydelig kvinde i midten af trediverne med langt mørkt hår og en skikkelse, som de fleste mænd med hormonerne på rette sted ville se efter mere end en gang. Hun var iført en beige skjorte og en knælang nederdel, der sad stramt om hendes lår og hofter. Et par sorte højhælede sko fuldendte billedet på smukkeste vis.
Hun så på mig med forvirring i blikket et kort øjeblik, så tog hendes professionelle autoritet over, og med en let irriteret klang i stemmen spurgte hun mig, hvad jeg ville.

Jeg gik langsomt op gennem rækken af borde, lod blikket glide hen over det smukt pyntede klasseværelse. Grangrene var stukket ned bag tavlen, og alle steder kiggede sjove kravlenisser frem. Om det så var et juletræ, var der fundet plads til det ovre i det ene hjørne. I hvert vindue var der en tændt juledekoration, som sendte sit bløde lys ud i lokalet.

Jeg satte mig ved et bord forrest i klassen og begyndte at forklare, hvorfor jeg var kommet, og at jeg håbede, at hun (skolen) kunne se igennem fingrene med den, i mine øjne, ubetydelige hændelse. Frk. Helen havde nu fået styr på sig selv, selvom jeg stadig kunne ane de spændte brystvorter gennem hendes bh og skjorte. Hun lænede sig med ryggen mod katederet og begyndte en længere redegørelse om Jørgens opførsel og dens mulige følger. Hun sluttede af med at sige: ”Dette er ikke noget jeg kan tage stilling til lige nu, jeg er på vej hjem til min mand og børn. Det må sandelig vente til efter jul.”

Jeg mærkede, hvordan vreden igen steg op i mig, og tænkte ved mig selv, ”Ja, men der var lige noget håndarbejde, der skulle klares først, min søde.”
”Jeg kan desværre ikke vente til efter Jul, og jeg ser gerne, at vi får afgjort dette inden ferien,” svarede jeg, mens jeg åbnede min taske.

Ja, hvis dét er Deres indstilling, så kan vi jo betragte Jørgen som værende ekskluderet.” Hendes stemme var kold og hoven, og hun så ned på mig fra kateteret.

Jeg satte mobilen således, at Frk. Helen kunne se displayet og startede så den sekvens, jeg havde optaget tidligere.  Jeg lænede mig tilbage i stolen, mens jeg nød at se, hvorledes Frk. Helen blev blussende rød. En sær spænding fyldte mig, og jeg mærkede, hvordan mine brystvorter langsomt blev til små hårde knopper under min bh. Det var en drejning, jeg ikke havde forventet. Jeg ville jo blot afpresse hende til at lade min søn få en chance mere, men lige pludselig gik det op for mig, at jeg her havde et våben, der efterlod Frk. Helen hjælpeløs i min magt.

Inden sekvensen er spillet færdig, rækker Fr. Helen hurtigt ud efter min mobil, men jeg er endnu hurtigere og snupper den for næsen af hende og lægger den ned i min taske igen. ”Vi, vi øhh.. vi.. jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning,” stammer Frk. Helen.
”Tænk, er du det? Det må være et drømmejob sådan at omgås unge piger og få lov til at smække dem, når lysten melder sig,” siger jeg.
Frk. Helen bliver om muligt endnu rødere, ”sådan er det slet ikke!”
”Ikke det? Gør mig lige den tjeneste at trække din nederdel op.” Da hun ikke adlyder med det samme, rejser jeg mig og går mod døren. ”Ja, jeg er da sikker på, at jeres rektor, eller hvad I nu kalder ham, vil være interesseret i, hvad jeg har at vise,” siger jeg og lægger hånden på dørhåndtaget.
”Neejj! Det må De.. du ikke!” Jeg vender mig og ser Frk. Helen langsomt og med nedslåede øjne begynde at trække op i sin nederdel. Hun har pæne ben og nogle flot svungne lår. Hendes sorte stay-ups gør synet endnu mere tiltrækkende, og endelig aner jeg spidsen af hendes trusse. Til sidst står hun med nederdelen krænget op om hofterne og udstiller sig selv. En mørk plet har bredt sig på hendes trusse, der hvor hendes ophidselse er sivet igennem. ”Nååhh, man er også blevet liderlig af at afklapse pigenumser?” siger jeg.
Jeg rækker ud og griber fat om hendes nakke og trækker hende ind over katederet.. ”Lad os se, hvad du selv synes om den behandling.” Frk. Helen prøver at stritte imod, men mit greb om hendes nakke holder hende fast, og hun formår kun at sprælle med benene. Jeg ser mig hurtigt om i lokalet, og lænet op af tavlen finder jeg noget, jeg kan bruge. Hurtigt rækker jeg ud, griber den slanke smidige pegepind og lader den med et hårdt smæld lande på Frk. Helens trusseklædte bagdel. Hun giver et skrig fra sig og spjætter voldsomt. Jeg tager hendes tørklæde og læner mig over hende og knebler hende forsvarligt. ”Vi skulle jo nødig blive forstyrret, siger jeg ondskabsfuldt.” Da hun gør mine til at ville rejse sig lader jeg igen pegepinden tale. Denne gang trækker den en tilfredsstillende rød stribe hen over bagsiden af hendes lår, og Frk. Helen falder lydigt på plads igen. Jeg bruger bæltet fra hendes frakke til at binde hendes hænder til hjørnebenet på katederet, og endelig kan jeg slappe lidt af. Jeg træder et skridt tilbage og beundrer mit værk. Frk. Helen ligger diagonalt halvvejs over sit kateder, hendes arme er strakt frem og bundet solidt til hjørnebenet, og hun har et ben på hver side af det modsatte hjørne, hvorved hendes kusse gnubber mod den spidse kant, hver gang hun bevæger sig. Jeg træder et skridt frem og lader en hånd glide over hendes trusse, der sidder stramt spændt over hendes balder, trykker hendes underliv mod katederets hjørne og bliver belønnet med en jamrende stønnen fra Frk. Helen. Jeg strammer mit greb om pegepinden og lader den igen og igen suse svirpende gennem luften, ned på Frk. Helens ubeskyttede balder. Hun kaster hovedet bagover ved hvert slag, og heldigvis dæmper kneblen hendes hyl og skrig. Hendes hofter roterer under behandlingen, og hendes skridt gnubber skånselsløst mod den skarpe bordkant. Jeg må holde en pause. Mit hjerte banker, og mine brystvorter står hårde som sten bag skjorten. Jeg er opfyldt af en vild liderlig spænding, jeg aldrig har følt før. Det, at have denne kvinde så totalt i min magt, sender bølger af lyst igennem mig, og får mig til at stønne ophidset. Frk. Helens jamren er døet hen i en krampagtig gispen, og jeg lader min hånd søge op mellem mine lår og mærker den våde varme fra min drivende fisse. Mine fingre finder vej ind under trussekanten, ind mellem de opsvulmede skamlæber og ind i mit varme indre. Jeg støtter med min frie hånd på Frk. Helens bagdel, mens jeg heftigt gnider min fisse, indtil mine fingre er våde og glatte af mine safter. Automatisk begynder jeg at befamle røven foran mig, mine fingre søger ind mellem Frk. Helens rødstribede lår og finder hendes fisse forbavsende våd. Jeg stopper lidt, søger, jo hendes lår er våde af de safter, der driver fra hende. ”Du er jo en liderlig tøs, når det kommer til stykket, er du ikke?” håner jeg hende, og da hun ikke svarer, lader jeg pegepinden smække hårdt mod hendes lår. Hun nikker febrilsk, jo,jo! ”Kan du lide at få smæk?” spørger jeg igen. Denne gang ryster Frk. Helen vildt på hovedet, så det sorte hår danser om hendes ansigt. Jeg fjerner min hånd fra hendes fisse og går hen foran hende. ”Så må jeg jo se, om jeg ikke kan lære dig at kunne lide det,” siger jeg og nyder glimtet af rædsel i hendes blik, men jeg fanger også noget andet... et svagt glimt af lyst... forhåbning...

Langsomt trækker jeg hånden op af mine trusser. Fingrene glinser i det flakkende lys fra juledekorationerne. ”Hvis jeg fjerner kneblen, lover du så at holde mund?” spørger jeg. Hun nikker, hendes øjne beder. Jeg fjerner knebelen og ser ned på hende. Med en næsten doven bevægelse lader jeg mine fedtede fingre glide hen over hendes læber. Hun prøver at vende hovedet bort, men jeg får fat i hendes hår og drejer brutalt hendes ansigt hen i mod mig. ”Nåh, man er ikke tilfreds med hvad jeg har at give? Måske du hellere vil drikke direkte fra kilden?” Med den bemærkning sætter jeg en fod op på katederet, trækker min trusse til side og blotter min åbne gloende fisse. Inden Frk. Helen når at reagere, har jeg presset hendes ansigt tæt mod mit åbne skød. Hendes gispende åndedrag mod min våde åbning sender bølger af liderlighed igennem mig, og jeg presser hendes ansigt endnu tættere imod min fisse. Jeg kan mærke, at Frk. Helen er ved at kvæles mod min fisse og løsner grebet lidt, så hun kan få luft. ”Slik mig, for pokker tøs,” stønner jeg.

Nedværdigelsens tårer løber ned af hendes kinder, og kun tøvende stikker hun sin tunge frem og lader den glide ind mellem mine skamlæber.
Hendes første tungeslag mod min revne er tøvende, men følelsen af hendes tunge, der glider op mellem mine skamlæber, får mig til at vride mig af lider og gnubbe mit underliv i cirkler mod hendes ansigt, mens væden driver af mig. Tanken, om den magt jeg har over hende, får hele min krop til at sitre, og jeg lader en hånd glide ned gennem min pænt trimmede dusk og spreder min fisse med to fingre og blotter min følsomme klit. Frk. Helen har efterhånden lært lektion, og uden at jeg behøver sige noget, lader hun lydigt tungen glide op og rundt om min klit, inden hun lukker læberne om den og suger hårdt. ”Aårhh Guuudd!” Et halvkvalt skrig af ren liderlighed lyst baner sig vej over mine læber, og jeg knækker næsten sammen over hende fuldstændig fortabt i liderlighedens rivende syndflod. Safterne fra min fisse driver fra mig og fedter Frk. Helens ansigt til en glinsende overflade. Jeg må have en pause. Jeg trækker mig med besvær væk, ønsker det ikke, men jeg vil ikke komme endnu. Dette dejlige skal blive ved så længe som muligt. Jeg ser ned på Frk. Helen. Hun ligger gispende efter luft, ansigtet vådt af mine fissesafter, og hendes indbydende røv og lår blottede. Jeg går ned bag hende, lader mine hænder glide næsten kærtegnende ned over hendes ryg, ned til hendes balder. Stående mellem hendes ben læner jeg mig ind over hende, skubber hendes skjorte op og lader mine skarpe negle kradse ned over hendes ryg, hvor de efterlader lange røde striber. Frk. Helen bøjer ryggen bagover, mens hun giver et langtrukkent støn fra sig. ”Lad hende prøve at forklare det til sin mand,” tænker jeg med en grum tilfredshed, mens jeg lader hænderne glide ind under hende og frem til hendes faste bryster, der stadig er skjult under bh'en. Uden at bekymre mig om hende, skubber jeg hendes bh op. Hun bider sig i læben for at undertrykke et skrig, da bh'ens bøjler brutalt skraber over hendes brystvorter. Liggende hen over hende, gnubbende mit våde skridt mod hendes røv, griber jeg hårdt fat om hendes bryster og begynder at ælte dem. Jeg lader mine negle bore sig ned i de hårde brystvorter, kniber dem, trækker i dem. Alt sammen akkompagneret af Frk. Helens støn og små skrig. Jeg mærker noget varmt og lidt klæbrigt mod mit ene lår, og da jeg kigger ned, ser jeg, at jeg er drivende våd af Frk. Helens safter. ”Hvad pokker! Kællingen kan sgu lide det,” tænker jeg forbavset mens en vild lyst eksploderer i mig. Jeg træder resolut tilbage, griber pegepinden igen og begynder sanseløst at bearbejde Frk. Helens røv og lår. De første få slag afføder et par høje skrig, men de går hurtigt over i en heftig stønnen, og snart løfter Frk. Helen røven op mod hvert slag, jeg giver hende. Min egen hånd, der ikke krampagtigt holder om pegepinden, er igen mellem mine lår, hvor fingrene filer løs i min fisse og nulrer min klit. Frk. Helens skrig går over i en hysterisk stønnen, og hun gnubber sin fisse vildt og uhæmmet mod hjørnet af bordet. Jeg kaster pegepinden fra mig og går ned på knæ bag hende. Hendes fisse er drivende våd, de lyserøde skamlæber er opsvulmede og indbydende åbne af lyst, og hendes klit stikker frem, hård og glødende rød.

Med begge hænder rækker jeg frem og åbner hendes fisse. Hun stønner, prøver at støde bagud mod mig og hviner næsten henrykt, da hun mærker spidsen af min tunge mod hendes fisseåbning. Jeg slikker op og ned langs hendes våde revne, sanser den let bitre søde smag af hendes safter og hendes fissevægge, da jeg borer tungen så langt op i hende, som jeg kan. Jeg slikker hende, som jeg aldrig har slikket en kvinde før, prøver at komme ud i alle kroge, lader tungen vrikke fra side til side. Frk. Helen stønner ubehersket. Hun støder sin fisse mod mit ansigt og prøver samtidig at gnubbe sin hårde klit mod katederets kant. Min egen hånd er igen nede i mine trusser, hvor jeg filer løs i min egen fisse. Jeg fanger min klit mellem to fingre og nulrer den langsomt, så liderlige stød af ren lyst strømmer gennem mig. Pludselig stivner Frk. Helen. Hendes krop spænder i en bue bagover, mens hendes fisse krampagtigt trækker sig sammen i rytmiske bevægelser. Hun udstøder et kort skrig, men bider tænderne sammen for at undertrykke orgasmens lyde. Hendes fisse ligefrem sprøjter safter ud og danner en klar fedtet pøl under hende. Jeg prøver at slikke det hele op men må opgive og nyder så bare det af hende, jeg kan.

Langsomt falder hun til ro og ligger til sidst gispende hen over katederet. Hendes fisse trækker sig stadig sammen men nu i mindre ryk end før, mens orgasmen langsomt fader ud.
Jeg har stadig liderligheden brændende som et glødende bål i mit underliv. Min fisse driver af væde, og mine brystvorter er så hårde, at de gør ondt. Jeg lader en hånd glide op mellem Frk. Helens lår. Mine fingre trækker hendes fissesafter op og ind mellem hendes balder. Da hun mærker mine fingre der, ved sin mest private indgang, klemmer hun balderne hårdt sammen. Jeg smiler... og lader i et nu pegepinden, som jeg igen har samlet op, lande tværs over hendes endnu rødstribede balder. Hun spjætter forskrækket og glemmer et øjeblik at klemme, og i en hurtig bevægelse støder jeg min tommelfinger op i hendes snævre bagdel. Samtidig lader jeg to fingre glide op i hendes fisse og begynder at fingerkneppe hende i hurtige hårde stød. Hver gang mine fingre støder op i hendes drivende fisse, vrikker min tommel i hendes stramme røv, som tager imod, hvad jeg byder den.

Jeg skræver ind over hendes ene ben. Presser mig mod hendes lår og balde, og onanerer mig selv mod hende. Frk. Helen begynder igen at stønne hæst, og i små stød begynder hun at støde mod mine arbejdende fingre. Der er kun de smaskende lyde fra vores liderlige fisser, vores stønnen og så julemusikken i baggrunden. Jeg skubber fingrene så dybt op i hende, som jeg kan, og hun prøver at sprede benene så meget som muligt for at tage imod.

Min orgasme nærmer sig. Jeg kan mærke de velkendte tegn, mine mavemuskler trækker sig sammen, jeg begynder at ryste ukontrollabelt og så kommer det. En eksplosion, der blænder mig, sender lyn af ubeskrivelig lyst igennem min krop. Jeg ryster vildt, falder ned over Frk. Helens ryg, bider hende ubehersket i nakken, mens min fisse krampagtigt trækker sig sammen om mine fingre, der stadig knepper mig. Mit dyriske skrig bliver kvalt i Frk. Helens tykke hår, og kun langsomt ebber min orgasme ud, og efterlader mig slap og udpumpet liggende hen over hende. Min fingre er stadig begravet i hendes røv og fisse og hun støder stadig i mod mig mens hun tiggende beder mig om at fortsætte.
Jeg får langsomt samlet mig sammen og trækker mig tilbage. Frk. Helen hulker skuffet og beder mig om at gøre hende færdig. Jeg smiler, samler pegepinden op og presser den op i hendes gabende anus, så den står som sejrherrens fane over det nedlagte bytte.
Langsomt bringer jeg mit tøj i orden foran Frk. Helen. Hun ser først forbløffet på mig, som om hun ikke tror sine egne øjne. Da det går op for hende, at jeg er ved at gå, begynder hun at tigge og bede om at blive løst fra båndene. Jeg kigger på hende.. ”Det er vist ikke værre end, at du selv kan klare det i løbet af nogle minutter,” siger jeg og fortsætter, ”og hvis ikke, så kommer der vel nogen efter juleferien.” Jeg går over til hende og tager hendes sjaskvåde trusser og stopper dem i munden på hende. Så vender jeg mig om og forlader klasseværelset.

Da jeg tilfreds og afslappet, på rystende ben, går ned af gangen, møder jeg den unge pige fra tidligere. Jeg smiler venligt til hende. ”Jeg tror, Frk. Helen vil give dig en undskyldning,” smiler jeg og ser hende åbne døren til klasseværelset og forsvinde ind, inden døren falder i bag mig, og jeg går ud i vintermørket.

- - - - - - 

Sophie lo sagte. Det her var nok ikke lige et oplæg til et emne om skole/hjem samarbejde. Hun ville nu også selv gerne nøjes med Mads’ hånd på sine balder, men hvor hun dog også trængte til det.

Hvorfor svarer Mads ikke sin telefon? Lægger Tessa an på Mads, og er Mads faldet for hende? Læs den spændende fortsættelse i morgen.

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Giv din mening om Merlins novelle tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Andre julenoveller - klik HER