Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
17. december

Seksuel opdragelse

Gæsteskribent: Finn P. - Oplæring på efterskole

Resumé:
Sophie kunne ikke ringe Mads op og vel vidende, at hendes tidligere veninde Tessa bor hos dem, eller rettere hos Mads. Hun er jo på seminariet og kan kun resignere og vente på weekenden for at finde ud af hvad der sker.

Det var en underlig dag. Sophie stod under bruseren og vaskede sit hår. Det var fredag, og hun skulle ikke hjem til Mads. De skulle begge til julefrokost og bare tanken om, hvad der var sket sidst, Mads havde været til julefrokost, gav Sophie ondt i maven. Hun havde den største lyst til at tage hjem og være der, når han kom hjem, så Tessa ikke skulle havne i hans seng. Hun opdagede, at hun græd. Hun havde ikke lyst til at undvære Mads. Så tog hun sig arrigt sammen, slukkede for vandet og tørrede sig vredt. I løbet af kort tid var hun i tøjet, og selvom hun kort overvejede, om hun skulle lægge en let makeup, så lod hun være. I stedet for tog hun den sidste pakke fra kalenderen og satte sig til at læse.

Oplæring på efterskole

Peter var opvokset i et hjem, hvor der var store problemer, da hans forældre var alkoholikere. I en tidlig alder blev han anbragt uden for hjemmet og kom på forskellige børnehjem og i familiepleje. Da han var 17 år, foreslog kommunen, at han kom i 10. kl. på Hågenstrup Efterskole, og det var han med på.

Han trivedes fint her og kom godt ud af det med kammeraterne og lærerne. I hans klasse var en pige, Stine, som var meget interesseret i Peter og gjorde meget for at komme i kontakt med Peter og tiltrække hans opmærksomhed. Peter var også meget tiltrukket af Stine, som var en køn pige, men trak sig altid ved hendes tilnærmelser, da han kunne mærke, at hun gerne ville i seng med ham, og da han var jomfru, afskrækkede det ham, idet han var bange for ikke at leve op til forventningerne.

Da han ikke mere havde kontakt med sin familie eller andre, tilbragte han alle weekender på skolen og fik da et nært forhold til flere af lærerne. Specielt havde han meget kontakt med sin idrætslærer, Jette og sin dansklærer, Jane. De var begge alene, og Jette boede i en tjenestebolig, medens Jane boede i en lejlighed på skolen.

Juleferien nærmede sig, og alle de øvrige elever skulle hjem på juleferie, men Peter var som sædvanligt nødsaget til at blive på skolen. Der var imidlertid det problem, at elevfløjen var lukket og uden varme, og spisesalen var lukket. Jette og Kirsten skulle også blive på skolen, og Jette tilbød, at Peter kunne bo på et værelse i hendes hus og spise hos hende, og dette tilbud tog han gladelig imod.

Da de øvrige elever var taget af sted, hyggede Peter og Jette sig med spil, med gåture og løbeture. Jette var 42 år, var mørkhåret og havde en flot, fast og sportstrænet krop. En af dagene op til jul foreslog Jette, at de skulle gå i gymnastiksalen og spille badminton. De klædte om hjemmefra og tog håndklæde og skiftetøj med. De var begge gode spillere og spillede en hård dyst, så de var begge drivvåde af sved og trængte til et bad, men der var imidlertid kun ét baderum, og til daglig skiftedes drengene og pigerne til at dyrke idræt i salen. Peter tilbød derfor, at Jette kunne gå i bad først, så ville han vente i salen. Jette syntes, det var uheldigt, da han derved ville komme til at fryse i den kolde sal, så hun foreslog, ”at da de nu kendte hinanden så godt, kunne de vel gå i bad sammen.” Da Peter i forvejen var meget betaget af Jette, slog han straks til. Ude i omklædningsrummet klædte de sig af og gik under hver sin bruser, imens snakken gik, men Peter kunne ikke lade være med at smugkigge i retning af Jette og fik i glimt set, at hun havde store faste bryster og en mørk kusse med trimmet kønsbehåring. Han nød at se hende sæbe sig ind og se, hvordan hun sæbede sig ind i skridtet og i skamhårene med skummende sæbe. Hans lem begyndte at røre på sig, men han undgik at få fuld erektion.

En anden aften sad de og snakkede efter aftensmaden og blev mere og mere frimodige og personlige. Jette spurte da direkte, om Peter ikke havde nogen kæreste eller havde haft det tidligere, for hun havde bemærket, at Stine viste stor interesse for ham. Han fortalte da, at han aldrig havde haft en kæreste eller været sammen med en pige, og rødmende forklarede han sin vægring ved at etablere forhold til Stine med, at han ikke vidste, hvordan han skulle gøre, når hun vil have sex med ham, og at han var bange for, at han ikke kunne få erektion, selv om han ikke havde problemer med at få den stiv, når han onanerede.

Jette lyttede forstående og sagde, ”at det ville være synd at afvise sådan en sød pige som Stine, men da vi jo er på en skole, er det vist nødvendigt med lidt individuel seksualundervisning.” Hun spurgte så, om han gerne ville se en kvindekrop på nærmere hold og lære, hvad en kvinde kunne lide. Rødblussende sagde han ja, og Jette tog ham så i hånden og førte ham med ind i sit soveværelse, hvor hun tændte nogle små lamper, så der blev en rigtig intim hyggelig belysning. De satte sig ved siden af hinanden på sengekanten, og hun beordrede ham til at kysse sig, og det blev hurtigt til dybe tungekys, og han kunne mærke, at hun blev varm, og at han begyndte at blive ophidset. ”Det er altid en god indledning og herefter begynder man at berøre og kæle for pigen uden på tøjet og få en hånd ind under blusen og kæle for brystvorterne eller få en hånd ned i trusserne og kæle for missen,” fortsatte hun. Peter mærkede de bløde former uden på tøjet, og nu sagde Jette, ”at så tager vi begge tøjet af, og så skal jeg viser dig, hvad en kvindekrop kan lide,” og hun begyndte at klæde sig af. Peter samlede alt sit mod og tog ligeledes sit tøj af. Jette kiggede på ham og sagde, at han havde en flot krop og var veludrustet, så det ville være synd, om han ikke skulle glæde en kvinde med det. Peter blev helt stolt, og hans selvtillid voksede betydeligt.

Nu kunne han rigtig betragte Jettes velskabte krop, og hun tog hans hånd og lagde den på sit ene bryst, hvor han hurtig kunne mærke, hvorledes brystvorten voksede og blev hård. Nu tog Jette hans hånd og førte den ned til sit skød. ”Nu skal du med din finger gnide mig mellem mine skamlæber og på den lille knop, der sidder over”. Peter kunne nu virkelig mærke, hvor våd hun var, og hvordan den lille kilder blev stenhård, og han blev så mere dristig og førte sin finger ind i hendes revne. Han kunne nu mærke, hvorledes hans lem rejste sig, blev hårdt og stift og strittede ud i luften. Det havde Jette også bemærket, og med sin hånd tog hun omkring lemmet og gned forhuden frem og tilbage, hvilket gjorde Peter helt lyksalig.. ”Hvad der også gør piger godt er at blive slikket i kussen, så prøv at slikke mine skamlæber og klitten”. Han lystrede beredvilligt, knælede ned, og med saftige slik bearbejdede han hendes køn, både kønslæber og klitten. Det påvirkede Jette, og hendes krop begyndte at sitre og pludselig gav hun nogle kraftige bevægelse og kom med et højlydt udbrud. Peter blev helt forskrækket, men hun beroligede ham med, at det var fordi, hun havde det så dejligt og havde fået orgasme.

Nu skal jeg gøre det godt for dig” fortsatte hun og tog igen omkring hans stive lem, tog den i munden og begyndte herefter at sutte på den med saftige sut. Da hun kunne mærke, at han var ved at komme, stoppede hun og lagde sig på ryggen på sengen. ”Nu skal du lægge dig oven på mig og komme op i mig.” Han kunne nu mærke hendes faste bryster mod sin krop, og hun kyssede ham dybt, hvorefter hun tog let om hans stive jern og førte det op i sin våde grotte.” Først kører du langsomt frem og tilbage og nyder kontakten mellem vores køn.” Han følte sig i den syvende himmel og kunne mærke, hvorledes Jettes skede omklamrede hans pik. Snart begyndte det at snurre i pikken, og uvilkårligt forcerede han tempoet, og hurtigt kom han i en mægtig eksplosion i hendes indre. Stadig med pikken inde lå de og slappede af, og Jette bedyrede ham, at han var en god elsker, og at hun havde nydt det.

Den nat tilbragte han i Jettes seng, og sådan blev det også de følgende nætter, og Jette lærte ham flere forskellige måder at gøre det godt for hinanden, og de afprøvede mange forskellige samlejestillinger.

De havde aftalt, at Jane skulle komme og fejre juleaften sammen med dem. Da hun kom, omfavnede hun og Jette hinanden meget hjerteligt og kyssede hinanden på munden. Under middagen havde de svært ved at holde hænderne fra hinanden. De kunne se, at Peter undrede sig, og de forklarede derfor, at de begge havde opløste parforhold bag sig og havde fundet trøst i hinanden og holdt meget af hinanden, og at de gennem længere tid havde haft et uofficielt forhold, men de forsagede dog ikke mænd af den grund, og Peter skulle ikke føle sig tilsidesat. Det trøstede ham, og han følte, det var spændende og pirrende med deres pigeforhold.

Da de havde spist julemaden og havde pakket deres julegaver ud, foreslog Jane, at de skulle tage en svømmetur i skolens svømmehal og en tur i sauna, da hun havde nøglen til svømmehallen. Det var de alle med på, men Peter havde den indvending, at han badebukser var låst inde på hans værelse. Ingen problemer, bedyrede begge piger, ”vi plejer alligevel at bade nøgne, når vi er alene.” De gik over i omklædningsrummet, hvor de alle 3 gik til pigernes omklædningsrum. Saunaen blev tændt, og de lagde tøjet og gik i brusebad og herefter ud til bassinet, hvor vandet var dejligt varmt. Pigerne blev helt fjantede og sprøjtede på hinanden og jagtede hinanden i bassinet, kyssede hinanden og kælede for hinanden i vandet. På et tidspunkt fandt de på, at de skulle fange Peter. Det lykkedes, og de begyndte at berøre ham over hele kroppen, og deres hænder bevægede sig også hen over hans pung og lem, og kalorius begyndte at røre på sig, hvilket blot fik dem til at grine og fortsætte, til de fik den helt stiv i det våde element.

Efter et stykke tid i vandet, mente de, at saunaen måtte være varm, og de tog deres håndklæder med til at sidde på. Her kunne Peter nu også få lejlighed til nærmere at betragte pigerne. Jane var meget slank og havde mindre bryster end Jette, og de var mere hængende, men til gengæld havde hun nogle meget store brystvorter, som allerede var blevet hårde og strittende og med mørke ringe omkring. Kussehårene var helt lyse og ikke særlig tætte, så man kunne se skamlæberne og revnen mellem hårvæksten, og klitoris var stor og spændt. Inden længe begyndte pigerne igen at kysse og kæle, og Peter kunne se, hvordan deres bryster voksede, deres brystvorter blive endnu mere stive og strittende, og de begyndte at sprede benene mere, så han kunne se deres lyserøde spalter. Inden længe fandt deres hænder hinandens kusser, og de kørte en finger ud og ind. Herefter knælede Jane ned, spredte forsigtigt med hænderne Jettes ben og begyndte at slikke hende mellem de våde og opsvulmede skamlæber. Jette kom i en kraftig orgasme, og Jane lagde sit hoved i hendes skød og slappede af.

Peter blev meget ophidset af at overvære dette og kunne ikke lade være med at røre ved sig selv, så hans jern snart pegede hårdt og spændt op i luften. Pigerne faldt nu lidt til ro og glædede Peter ved at sige, at de kunne se, at han også var oplagt til at få en tur. Jane flyttede over til ham, og tog et fast greb om pikken og begyndte at sutte på den, imens Jette lagde sin arm om ham og kyssede ham med dybe tungekys. Da Jane kunne mærke, at han var ved at nærme sig udløsning, foreslog hun en kold afvaskning. Jette mente dog, at det var bedre med en tur i sneen, så de gik ud i den høje bløde sne, alle med røde varme kroppe og Peter med strittende lem, som tydelig kunne ses i den svage udendørsbelysning. De rullede sig rundt i den bløde sne, og pigerne morede sig med at pirke til hans stive organ og gnide den med det kolde sne.

Da de kom ind i saunaen igen, fik Jette placeret Jane på knæ på den nederste bænk, og hun trak Peter nærmere og førte hans jern ind i hendes varme grotte. Janes skede var dejlig stram, og han pressede pikken helt i bund, imens Jette legede med hendes hængende bryster og gned hendes klit. Jette satte sig på knæ ved siden af Jane og sagde, at det nu var hendes tur, så Peter trak sig ud af Janes hule og stak i stedet stangen ind i Jettes velkendt indre, efter han først havde kørt pikhovedet mellem hendes kønslæber, så hun blev endnu mere våd og pressede sig mod ham for at få hele pikken ind i revnen. Nu blev de begge meget ophidsede og råbte på mere pik, så Peter skiftedes til at køre ud og ind af dem begge skiftevis, indtil først Jette og herefter Jane kom i et orgastisk hyl. Peter trak sig ud, og kom med et kraftigt sprøjt over deres kusser og bagdel.

Resten af juleferien dyrkede de ofte sex sammen enten alle tre, eller Peter skiftedes til at sove med pigerne. En aften, hvor de delte et par øl, betroede pigerne ham, at de nogle gange lavede rollespil med hinanden, og at de godt kunne lide at spille ”den strenge lærerinde.” Da Peter virkede interesseret, spurgte de, om han havde lyst til at spille med, og det syntes han lød spændende. Jette forsvandt straks, og snart kom hun tilbage med en pose med tøj. Fra posen fremdrog hun et sæt matrostøj, som hun gav til Peter. Han fik at vide, at han skulle tage det på i lokalet ved siden af, og om 10 minutter skulle han komme og banke på døren, da han havde været uartig og skulle møde på inspektørens kontor. Det gjorde ham meget spændt men også en smule frygtsom og beklemt.

Da tiden var inde, gik han hen og bankede på døren. Først blev der ikke sagt noget, men da han bankede igen, blev der med myndig røst råbt, at han skulle komme ind. Da han trådte ind, så han Jette og Jane begge iklædt sort lang og langhalset stram kjole og sort kyse, og de så meget stramme ud, og på bordet ved siden af lå et spanskrør. Jane sad på en stol, og Jette stod op ved siden af. Der blev straks råbt, at han skulle tage matroshuen af, når han var indendørs, og han tog den straks i hånden og afventede ydmygt med bøjet hoved, hvad der skulle ske. Jane tog ordet og sagde, at han var kaldt op til inspektøren, da frøken Ditlev havde indberettet, at han havde haft seksuelt samkvem med en pige nede fra landsbyen. Peter nikkede angergivent, og blev herefter yderligere krydsforhørt. ”Har du kysset hende?” Ja, det måtte han bekende. ”Har du berørt hendes krop?” Igen et ja. Hvor har du berørt hende?” Nølende måtte han erkende, at han havde berørt hende inden for tøjet både på hendes bryster og på hendes køn, og efter yderligere spørgsmål måtte han svare, at han tilmed havde haft sin finger oppe i hendes skede. ”Har du ladet hende berøre dig?” Også her måtte han indrømme, at hun havde manipuleret med hans lem. ”Blev dit lem erigeret og fik du sædafgang?” Dette kunne han ikke benægte. Inspektøren erklærede herefter, at han havde udvist usædelig adfærd i strid med skolens regler og måtte tage sin straf, og at frøken Ditlev og hun nu ville bestemme hans straf. Han nikkede brødebetynget, og de to kvinder stak hovederne sammen og hviskede indbyrdes.

Inspektøren rømmede sig og meddelte Peter, at de havde bestemt, at han skulle have 20 slag i den bare ende. ”Frøken, gør ham rede til afstraffelsen.” Frøken Ditlev førte nu Peter over til inspektøren og trak hans bukser og underbukser ned til anklerne. Peter prøvede med hænderne at skjule sit køn, men hænderne blev fjernet, og han blev bøjet forover, så han lå på skødet af inspektøren med den bare ende lige i vejret. Hun kælede let for enden, og herefter faldt det første slag. Det gav et spjæt i Peter, men han beherskede sig. De følgende slag blev afgivet med fast hånd, og ikke alene kunne Peter mærke varmen brede sig fra enden og ud i kroppen, men han blev også ophidset og kunne mærke, at hans lem blev stift og trykkede mod inspektøren lår. Da han havde fået de 20 slag, fik han besked på at rejse sig op. Inspektøren fik øje på hans strittende organ, der stak ud under blusen. Hun tog spanskrøret og løftede hans lem op med spanskrøret og svirpede til den gyngende stang og bemærkede: ”Nej han bliver tilmed liderlig den uartige dreng, så han må have mere.” Frøken Ditlev giv ham 10 slag med spanskrøret. Hun tog nu alt tøjet af ham og anbragte ham bøjet over skrivebordet. De 10 slag faldt hård og sviende, men han bed tænderne sammen. ”Så nu har du fået din straf, så vi betragter den sag som ude af verden, men hvis du senere får samme lyster til piger, må du komme og snakke med os, så vi kan få dig på andre tanker,” sluttede inspektøren. Peters ende var helt rød og med blodunderløbne striber. ”Nu skal jeg mildne det for dig,” sagde frøken Ditlev og hentede noget smertestillende salve. Det smurte hun forsigtigt på numsen, mens han stod med ryggen til. Han havde stadig en voldsom erektion, og frøkenen kunne ikke nære sig for at tage ham på pungen og gnide det velvoksne organ med cremen. ”Nu er det min tur sagde inspektøren. Hun lagde sig på sofaen, smøgede den lange kjole op, så hendes mamelukker kom til syne. Dem smøgede hun også ned, så hun nu lå med blottet køn. Frøkenen førte Peter over til inspektøren og anbragte ham mellem hendes ben og førte hans lem ind i hendes våde kønsåbning. Begge var meget ophidsede, og inden længe kom både Peter og inspektøren i en højlydt orgasme. Frøken Ditlev satte sig ned og slikkede inspektørens kusse ren for kussesaft og sperm. Snart lå de to kvinder i en 69 stilling og slikkede hinanden til en ny orgasme.

De var enige om, at det havde været et ophidsende spil for alle. Og de prøvede det igen senere, men nu hvor det var pigerne, der skiftevis stod til afstraffelse, som blev udført på forskellig måde og med forskellige redskaber og i bundet tilstand, og Peter optrådte som hjælpende kammertjener, som til sidst fik afløb for sin ophidselse ved at få dyppet sit jern i én af kvinderne.

Den begivenhedsrige ferie fik ende, men da de andre elever vendte tilbage, følte Peter sig fyldt med selvtillid og eventyrlyst. Stine havde ikke glemt sine følelser for ham, og nu gjorde han det ikke svært for hende mere. En aften, hvor hun var alene på sit værelse, aftalte de, at han skulle snige sig ind til hende. Hun havde gjort sig lækker og inden længe sad de på hendes seng og gav hinanden dybe tungekys. Peter begyndte at tage tøjet af hende, og hun gjorde ikke spor modstand. Tilmed begyndte hun at berøre ham i skridtet. Hun var en flot pige med små søde bryster, hvor brystvorterne pegede op af og straks blev hårde. Kønsbehåringen var studset, så hun kun havde en lille sort trekant over kussen. Da han berørte hende i fjamsen, blev hun våd og ophidset og nærmest rev bukserne af ham, hvorefter hun greb hans stive pik og begyndte at sutte på den. ”Kom op i mig,” hviskede hun og lagde sig på sengen. Han fik hurtigt kalorius op i revnen, og de kørte løs, så de blev varme og svedige. Hun rystede over hele kroppen, da hun kom i en orgasme, og for ikke at gøre hende gravid, trak Peter sig ud og sprøjtede ud over hendes fine kusse. Hun klamrede sig til ham og græd af ophidselse og glæde. Det blev starten på en fast forbindelse med Stine, og de fortsatte med at have kontakt og mange gode oplevelser sammen efter skolen. Under den resterende del af skoleopholdet, besøgte Peter dog også sine to lærermestre for at få ”opdateret sin kunnen ud i sexlivet”, og ved senere elevmøder opsøgte han dem også.

Peter tænker tilbage med glæde på sit skoleophold, ikke kun fordi han traf Stine, men også fordi han blev lært op og mistede sin ”mødom” sammen med de to dejlige lærerinder.

- - - - - -

Sophie sukkede. Ja, sådan burde drenge oplæres, så de ikke gjorde piger fortræd.
Det var nøjagtig et år siden, hun selv havde opdaget, at sex med en mand ikke behøvede at være ubehageligt, og Mads havde endda været noget så fuld. Hun smilede blidt ved tanken. Så forsvandt smilet brat ved tanken om, at det ikke var hende, men Tessa, der ville være der, når han kom hjem i aften. Hun så på uret og sukkede. Hun havde ikke lyst til at tage til den fest, men måske skulle hun bare drikke sig så fuld, at hun ikke ville tænke på Mads?

Nå da da, det tegner da ikke godt. Mon Sophie bliver fuld.. eller stikker hun af fra skolen for at se hvad der sker hjemme? Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Giv din mening om Finn P's novelle tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER

Andre julenoveller - klik HER