Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
18. december

Tømmermændenes gave

Resumé:
Tessa overnatter ude hos Mads, og i sin frustration overvejede Sophie at drikke sig en kæp i øret til gårsdagens julefrokost på seminariet. Gad vide hvordan det gik? Lad os starte dagens historie…

Sophie åbnede med besvær sine øjne. Hun var så tørstig, og hendes hoved gjorde så uhyggelig ondt. Det hamrede og dunkede, da hun forsøgte at løfte det fra puden, og hun sank tilbage i sengen med en stønnen. Hvorfor havde hun dog drukket så meget i aftes? Først troede hun, det var hendes ulidelige tørst og fantasi, der spillede hende et puds. Hun mente at høre en sodavand blive åbnet. Så lød der skridt, og hun spærrede forskrækket øjnene op, mens smerten jog som lyn gennem hendes hoved. Mads stod smilede foran hende med en cola rakt frem mod hende.
”Værsgo. Du ligner en, der kunne bruge den her.”
Hun tog stønnende imod flasken og drak grådigt. Mads rakte to hovedpinepiller frem mod hende, og hun tog taknemmeligt imod dem. De blev hurtigt skyllet ned med cola, og hun sank stønnende tilbage i sengen.

Det var meget længe siden, hun havde haft det så ufattelig elendigt. Hun lukkede øjnene og forsøgte at skubbe alle tanker væk. Lidt efter sov hun igen.
...Mads og hun gik hen langs stranden. Mads ville vise hende noget. Sophie havde nu ikke forstået, hvad der var så anderledes ved stranden her ved Nr. Vorupør set i forhold til den strækning, de havde hjemme. Jo, her var flere mennesker, men det var nu ikke en kvalitet i sig selv. Sophie savnede de lange øde stræk, hvor hun kunne gøre, hvad hun ville. Her var der endda mange flere mennesker, end man umiddelbart skulle forvente. Mads stoppede op og pegede ud på havet. Sophie så en lille nøddeskal af en båd, der havde sat kursen ind mod land. Hun forstod ikke, hvordan nogen turde sejle i så lille et fartøj. Vel var det stille vejr, men alligevel. Hun stod roligt og ventede på, at båden skulle tage farten af. Mads lagede en arm om hendes liv, og hun puttede sit hoved ind til ham. Pludselig kunne hun høre, hvordan bådens motor arbejdede ekstra meget, og den satte farten op. Hun rettede sig op med et ryk.
”Mads, han løber jo lige på stranden. Hvad er der sket?”
Hun så for sit indre blik, hvordan den stakkels mand i båden havde fået et hjerteanfald.
Mads lo lunt. ”Det er som det skal være. Her er ingen havn, så de løber op på stranden.”
Sophie så fascineret til, da båden ramte stranden og blev slæbt helt op. Det havde hun alligevel aldrig forestillet sig.
Snart efter stod Mads og hun og så på fangsten. Sophie stirrede frygtsomt på de enorme taskekrabber og de stakkels sprællende fladfisk. Mads og fiskeren snakkede sammen, men dialekten var så tyk, at Sophie snart opgav at forsøge at høre efter. Hun sank hen i egne tanker og skreg derfor forskrækket op, da Mads lod en længde fiskenet falde ned over hende. Det lugtede af fisk og tang, men var forunderlig blødt. Drømmen skiftede. Hun var nøgen, og Mads stod og så på hende, mens han rullede hende ind i et helt rent net. Hun mærkede, hvordan hun ikke kunne røre sig det mindste. Mads stoppede og gjorde enden fast, så hun nu stod dækket af net fra halsen og ned til fødderne. Hun kunne mærke, hvordan det, hun havde troet var blødt og rart, snerrede sig ind i hendes hud, når hun trak vejret. Mads lagede sin hænder over hendes bryster og trak dem ud mellem lagene af masker i nettet. Hun gispede højt. Det føltes slet ikke, som da han nænsomt havde bundet dem op. Mads strøg blidt hen over hendes bryster. Han kyssede hende hedt og dybt, mens han tog fat i hendes brystvorter og klemte. I starten blidt, men langsomt hårdere og hårdere til hun jamrede og ville være gået i knæ af smerte, hvis ikke hendes ben havde været pakket ind i nettet. Hun kunne mærke, hvordan hendes skød begyndte at drive. Hun var tændt, meget tændt. Han holdt presset på hendes brystvorter lidt, så slap han både dem og hendes mund, og hun stod gispende foran ham. Hans hånd gled ned over hendes ryg, fandt hendes balder og krammede dem gennem nettet, som de var pakket stramt ind i. Så faldt det første slag. Ikke hårdt, men nok til at få hende til at gispe. Mads havde lagt den ene hånd på hendes skulder, så hun ikke skulle miste balancen og falde. Nu haglede slagene ned over hendes balder, og han tilføjede ekstra dimensioner ved at få det skarpe nylon til at glide hen over hendes følsomme hud. Hun gispede og forsøgte at vride sig, men Mads holdt fast. Han pressede sig mod hendes røde ømme balder, og blandingen af det skarpe nylon og hans stenhårde lem bag det grove stof i hans bukser tændte hende kun yderligere.

Hans hænder gled om til hendes bryster, og hun mærkede, hvordan han greb fat i de følsomme vorter og klemte dem rytmisk. Hun jamrer hæst af nydelse. Det gjorde ondt, ja, men det var så dejligt. Hun kunne end ikke vride sig mod Mads. Hun var nødt til fuldstændig at lade ham gøre, som han ville. Et blidt slag landede på hendes ene bryst. Hun gispede overrasket. Ville han slå hende der? I samme øjeblik landede hans hånd på det andet bryst, og han begyndte langsomt at øge styrken i slagene, mens han skiftede mellem brysterne. Sophie gispede. Det var så sårbart at mærke ham slå hende der, og alligevel kunne hun mærke, hvordan hun tændte mere og mere. Igen greb hans fingre fat i hendes vorter og trak rytmisk i dem. Nu jamrede hun højt, lige på kanten af en gigantisk orgasme.

... ”Sophie. Vågn op du har mareridt.” Mads ruskede den meget modvillige Sophie ud af hendes drøm. Hun stirrede på ham. Mads så bekymret ned på hende.
”Drømte du skidt, Sophie?” Han strøg hende blidt over kinden.

Sophie kunne stadig mærke begæret fra drømmen i sin krop, og hun greb ud efter Mads og trak ham ned i sengen til sig. Hun kyssede den forvirrede Mads hedt og inderligt, mens hun forsøgte at åbne hans bukser. Mads tøvede lidt, så hjalp han hende med at få bukserne åbnet og sparkede dem hurtigt af. Sophie greb fat i hans lem og kærtegnede det grådigt. Mads så stadig en smule forvirret ud og strøg blidt hen over Sophies bryster, hvilket fik hende til at stønne hæst. Han så forbløffet på hende og lod en hånd glide ned mod hendes drivvåde skød. Hun mærkede, hvordan hans lem stivnede i hendes hånd, og hun spillede det utålmodigt. Hun trængte til at mærke ham inden i sig. Mads gled op på hende, kyssede hende blidt og så hende ind i øjnene, da han uendelig langsomt gled ind i hende. Sophie vred sig frustreret og foldede benene bag hans ryg, så hun med hælene kunne drive han dybere og hårdere ind. Mads stønnede og gav slip. Så stødte han dybt op i hende, og Sophie skreg af fryd. Et stød mere, og endelig fik hun forløsningen for sin drøm. Hun knugede Mads tæt ind til sig, mens hun kom. Han var dog slet ikke nået til samme punkt som hun og fortsatte roligt med at støde ind i hende til han mærkede, at hun igen var med. Han satte farten op, og denne gang kom de på samme tid. Sophie stønnede sagte, da hovedpinen igen meldte sig oven på orgasmerne. Mads lod sig glide ned ved siden af hende og holdt om hende, mens hun igen faldt i søvn.

Lyden af en dør, der blev smækket, og den velsignede duft af friture vækkede hende. Mads stod foran hendes seng med en pakke varme, sprøde, fedtede, salte pomfritter. Sophie satte sig op i sengen og smilede bredt til Mads. ”Hvis du også gemmer en kold cola et sted, Mads, så tror jeg på, du er selveste julemanden.”
Mads lo og trak en halvliter cola frem. ”Så skal jeg vidst til at anlægge mig skæg.”
Snart efter sad Sophie og Mads i hendes seng og delte pomfritterne. Sophie drillede Mads lidt med, at hvis han spiste lidt flere pomfritter ville han da få mave som julemanden, og Mads lo sagte.
”Pas på, bette Sophie. Julemanden kommer kun med gaver til de artige piger, og hvad du end drømte om tidligere, var det i al fald ikke artigt.”
Sophie mærkede, at hun rødmede dybt, og Mads så nysgerrigt på hende.
”Jeg.. jeg drømte, at vi var i Nr. Vorupør.”
Mads så spørgende på hende. Han havde ikke tænkt sig at lade hende slippe så let, kunne hun mærke.
”Du pakkede mig ind i… et fiskenet.”
Mads lo sagte. ”Beklager Sophie. Ideen er god nok, men det nylon ville både brænde og skære din hud.”
Hun rødmede, og Mads så undersøgende på hende men kommenterede ikke yderligere.
Lidt efter stod hun under bruseren og mærkede, hvordan livet langsomt vendte tilbage i kroppen, mens Mads ryddede lidt op og pakkede hendes ting.
Hun kom drivende våd ud fra badeværelset.
”Sig mig Mads. Hvad laver du egentlig her?”
Mads så et øjeblik nærmest forlegen ud. Sophie så spørgende på ham.
”Jamen, jeg tænkte… da jeg kom hjem i aftes, efter at have kørt de andre hjem, at jeg ville se, om du var kommet i seng, ellers ville jeg have taget dig med hjem.”
Mads rødmede, som om han havde gjort noget forkert.
Sophie stirrede undrende på ham. ”Tak Mads, det var pænt af dig.”

Man må sige, at ham Mads er meget betænksom... eller er det dårlig samvittighed eller... Følg med igen i morgen.

Hvad synes du om kalenderhistorien?
Giv din mening om Katrines julekalender tilkende
HER
Andre noveller af samme
FORFATTER