Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
19. december

Når begæret tager over

Resumé:
Tømmermænd eller ej, det var nu god sex, Sophie fik i går, da Mads var kommet på seminariet for at hente hende. Men det var jo bare ikke heeeelt lige den slags sex, hun så gerne ville have – vi må se om det bedrer sig i dag…

Sophie nynnede, mens hun fejede køkkengulvet. Det var aldeles pragtfuldt at være vågnet op uden skyggen af tømmermænd og så endda liggende tæt ind til Mads og med den viden, at hun ikke skulle væk fra ham de næste uger. Radioen gik i selvsving med Søren Banjomus, og Sophie opdagede, at hun gik og dansede til musikken. Solen skinnede fra en skyfri himmel. Tessa var gået ud med sine tegnegrejer, og Mads kørt i Brugsen efter ting til at lave konfekt af. På køkkenbordet brændte nu både kalenderlyset og de fire lys i adventskransen. Verden var alt i alt perfekt. Sådan da. Hun forstod ikke helt, hvad der havde stukket Mads i går. Hun vidste fra sidste år, at brugsbestyrerens kone altid kørte dem hjem efter julefrokosten, så ingen skulle tænke over, hvordan de skulle komme hjem. Så hvorfor havde Mads meldt sig til den tjans? Men han havde været glad, da de kørte hjem, havde snakket om, at de skulle hjem og lave konfekt og… nej, hun kunne ikke regne ham ud. Hun rystede på hovedet. Nu havde hun heldigvis en hel lang juleferie til at få regnet Mads ud. Sophie tømte hovedrystende fejebladet i skraldespanden, og satte kosten på plads i bryggerset. I det samme kom Mads ind slæbende på et par tunge poser.
Det var lidt sjovt med Mads. I det daglige kunne han fint nøjes med rugbrød, ost og en spegepølse, men han havde åbenbart en ide om, at han skulle bespise en mindre hær i julen, også selvom de kun var de to. Han satte de tunge poser på køkkenbordet og greb ud efter Sophie, som han kyssede varmt.
”Jeg har lige sat Tessa af nede ved postens, hvad hun så end skulle der, og hun sagde, vi ikke skulle regne med at se hende til frokost, så hvad siger du til, at vi venter lidt med konfekten?”
Mads så ned på hende med begær i øjnene, og Sophie smilede tilbage til ham. Hun mente, det var en glimrende ide. Hun tog Mads ved hånden og trak ham med ind i soveværelset. Ja, det ville sikkert blive det sædvanlige blide sex, men hun trængte til at mærke ham uanset. Inde i soveværelset vendte hun sig mod Mads og begyndte at klæde ham af, mens hun kyssede ham. Pludselig greb Mads fat i hendes hænder.
”Rolig, Sophie. Så har vi heller ikke mere travlt.”
Hun gispede lidt flovt. Hun ville jo bare have ham. Han kyssede hende ganske blidt, og hun kunne have skreget i frustration. Mads løftede hovedet og så forskende på hende. Hun rødmede lidt og var bange for, at han skulle opdage, hvor frustreret hun var. Det var jo ikke pænt, når han nu var så sød og hensynsfuld. Mads smilede lunt, trak af sit tøj og satte sig på sengen og så på den fuldt påklædte Sophie. Hun rødmede, det føltes lidt sært at have alt sit tøj på, når han var nøgen og bare sad der og så på hende. Mads gjorde ikke noget for at hjælpe hende, og hun begyndte, lidt irriteret for at skjule sin forlegenhed, at trække af tøjet. Han sad bare stadig og stirrede på hende uden på noget tidspunkt at flytte blikket fra hendes krop. Der lurede dog et lille smil i hans øjenkroge, som om han udmærket vidste, hvad det her gjorde ved hende. Endelig var hun nøgen, og hun skyndte sig over til sengen for at smutte ned under dække af dynen. Hun kunne mærke sine kinder blusse, men Mads greb fat i hende, inden hun nåede i skjul og trak hende ned på sit skød.
”Det er da utroligt, så travlt du har i dag.”
Mads smilede lunt til hende, men hun kunne se begæret i hans øjne. Han strøg hende blidt over ryggen, og hun mærkede, hvordan hun nu rødmede endnu mere.
”Du er så smuk, Sophie.”
Mads kyssede blidt en stiv og følsom brystvorte, og Sophie gispede af nydelse. Han løftede sit hoved og så igen undersøgende på hende. Sophie rødmede under hans blik og undrede sig lidt over sig selv, men det var som om, han ville se helt ind i hendes sjæl. Han vippede hende over i sengen, så hun lå på siden, og lagde sig selv bag hende. Han lagde armene om hende og kyssede hende blidt i nakken, mens Sophie mærkede hele sin krop skrige efter andet end blide kærtegn. Mads skubbede lidt til hende, så hun halvvejs lå på maven. Så begyndte han at stryge bildt nedover hendes ryg. Sophie blev stædig. Hun ville ikke tigge ham om at tage ved, så hun lå bare og dirrede, mens hans hånd langsomt gled nedad. Endelig nåede hånden hendes balder, og hun sukkede dybt af nydelse, da han blidt krammede dem og lod sine fingre glide hen over hendes allerede drivvåde skød. Hun spredte benene og bød sig ubevidst til for ham, men han kærtegnede blot hendes inderlår. Hun vred sig, forsøgte at fange hans fingre, men hans anden arm strammede grebet om hendes krop.
”Lig stille!”
Hans stemme var hæs, og overrasket lå hun nu helt stille, selvom det var svært. En finger gled en anelse ind i hendes drivvåde skød, og hun jamrede hæst. Så forsvandt den, og hendes krop stivnede i protest. Han var ond. Ja, han var så. Endelig mærkede hun igen fingeren mod sit skød. Det var, som om han nøjagtig vidste, hvornår hun var på grænsen til at skrige i protest. Hun gispede højt og nydende, men igen forsvandt den alt for hurtigt, denne gang forsvandt den dog ikke helt, for hun mærkede, hvordan den gled ind mellem hendes skilte balder og lagde sig blidt på stjernen, der var gemt derinde imellem. Og så lod han den bare ligge sådan. Uden at presse, uden at bevæge den, mens han kyssede hende i nakken og hviskede utydelige småord i hendes øre. Sophie havde lyst til at bide i hovedpuden. Hun ville mærke ham og den finger… det var dejligt, og hun pressede sig forsigtigt imod den. Fingeren gled en lille smule op i hende, og hun gispede af nydelse.
”Århh, Sophie”
Mads stønnede hæst ind i hendes øre, som om det var hans lem, hun havde spiddet sig på. Det var helt tydeligt, at han nød det her. Hun pressede yderligere på, og fingeren gled endnu et stykke ind i hende. Hun gispede, og Mads lod sin anden hånd kærtegne hendes bryster. Sophie vred sig mod hans finger og fik den langsomt dybere og dybere op. Nu lod han hånden glide ned til hendes skød og kærtegnede blidt hendes klit, inden han med lidt besvær fik vendt sin hånd, så han kunne føre en finger op i hende. Sophie rallede nærmest af nydelse, da han også begyndte at bevæge fingeren oppe i det bagerste hul. Med et forsvandt begge fingre, og Mads rejste sig. Sophie vendte sig.
”Bliv liggende, Sophie!”
Mads stemme lød hæs og ru. Hun kunne høre, han åbnede en skuffe og skramlede med et eller andet. Et øjeblik senere lå han igen bag hende, men ikke så tæt på som før. Hans hånd fandt ned mellem hendes ben og strøg blidt hen over hendes klit. Sophie stønnede. Så mærkede hun den anden hånds fingre glide hen over sin stjerne. Det var, som om de var meget mere glatte nu, og han strøg blidt, som om han smurte noget ind i hendes hul. Igen forsvandt fingrene, men lynhurtigt mærkede hun noget hårdt og koldt mod stjernen. Mads fingre kælede stadig for hendes klit uden på nogen måde at være tæt på at give hende orgasme. Han vidste, nøjagtig hvad han gjorde, og jamrende pressede hun sig mod det hårde mellem sine balder. Det slog hende, at det måtte være en plug, og den gled let op i hende, mens Mads stønnede højt. Hun pressede yderligere på, og pludselig blev den tyndere og sad fast. Mads slap hende og væltede hende uden skyggen af tålmodighed om på ryggen og trængte hårdt ind i hende. Sophie skreg af fryd. Aldrig havde hun prøvet noget lignende. Han stødte hårdt i hende, og hun kom og blev ved med at komme, til Mads ikke kunne holde igen mere og kom med et højt brøl dybt oppe i hende.
Hun holdt ham tæt ind til sig, mens hun gispende fik vejret igen. Hendes krop føltes elektrisk, og hun mærkede små ilinger løbe igennem sin krop.
”Tak Mads.”
Hun kyssede ham blidt, og han så smilende på hende.

Snart efter sad de to i køkkenet og lavede konfekt, mens radioen spillede julemusik. Sophie rødmede ind imellem dybt, når hun tænkte tilbage på, hvad der var sket i soveværelset. Og Mads... ja Mads sad og smilede, uanset hvad han lavede, selv da han brændte sin hånd på dampen fra den gryde vand, som de smeltede chokolade hen over. Sophie fandt en pose frosne æbleskiver, som hun fik lagt på hans hånd. Mads smil blev om muligt bredere, og han fik et drillende glimt i øjnene.
”Hmm Sophie. Så bliver du jo nok nødt til at ofre dig og spise æbleskiver senere på dagen. Din stakkel.”
Hun lo, og selvom de var stille, var den stilhed, der var imellem dem af den gode slags, der kommer når to mennesker er ganske tilfredse.

En buttplug ja jo… men det var ikke helt nøjagtig det, Sophie ønskede sig. Så må vi vente og se, hvad der sker til i morgen. Men hvad mon der er sket mellem Mads og Tessa… hvis der i det hele taget er sket noget???

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER