Jul og erotik under uddannelse
Julen 2010

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
23. december

Tessas fortælling

Resumé:
Endelig, endelig fik Sophie en regulær endefuld af Mads, og en skøn forløsning, men der var blot den hage ved det, at Tessa stod og kiggede på noget af tiden. Pinligt… hvad mon hun tænker. Vi skynder os at springe til dagens nye afsnit.

Sophie sendte leende en snebold i nakken på den intetanende Mads, idet han rundede hushjørnet. I nattens løb havde bygerne dækket jorden med lige nøjagtig nok sne til, at hun kunne lave en solid snebold. Trine hoppede bjæffende rundt om Mads, der opgav at børste sneen af sin nakke og stillede sig op og lo. Sophie gik hen til ham og hjalp ham med at blive børstet af, inden hun lænede hovedet tilbage og kyssede ham blidt.
Det var blevet en lang dag i går. Da hun var vågnet op efter sin middagssøvn, var hun og Mads sammen gået over til naboen for at invitere hende over juleaften. Anna havde i starten undslået sig, men Mads og Sophie havde insisteret, og Sophie havde rørt set, hvordan en lille tåre var trillet ned ad Annas kind. Det var godt, de havde været opmærksomme på, at hun var alene. De havde nydt at sidde i hendes stue og få kaffen, mens den første snebyge drev ind ude fra havet. Anna havde siddet og set ud ad vinduet på sneen, der faldt så smukt og stille som på et postkort.
”Så bliver det da alligevel jul i år.”
Sophie havde taget Mads hånd under bordet og klemt den, mens hun forsøgte at synke en klump i halsen. Tænk, hvis Anna havde skullet sidde alene?  Hun glædede sig til at have hende med juleaften, specielt fordi hun både kunne sine salmevers, og også huske melodierne til julesalmerne.
Det var to glade og tilfredse mennesker, der den aften sad i sofaen, tæt sammenkrøllede og så fjernsyn. Sophie nød den ro Mads udstrålede, og hun følte sig så aldeles veltilpas.
Mads sad og strøg hende over håret.
”Sophie?”
”Mmh”
Hun orkede ikke at svare med ord, hun sad bare og nød øjeblikket.
”Du har det godt?”
”Ja?”
Hun løftede forbavset hovedet og så på ham.
”Hvorfor skulle jeg ikke have det godt?”
Mads så undersøgende på hende.
”Jeg forlangte måske lidt rigeligt af dig i dag og i går.”
Sophie så smilende på ham.
”Det var værd at vente på.”
Hun puttede sig tæt ind til ham, og Mads lagde armene godt om hende.
”Det var, som du nok havde gættet, planen med din julekalender, men jeg blev i tvivl efter den torsk havde fat i dig.”
Sophie sukkede.
”Den klovn har ødelagt meget, men for det første så passede du på mig. For det andet så er du ikke ham, og da jeg først var kølet lidt ned, så indså jeg, at jeg nok til en vis grad har troet, at du var undtagelsen og han reglen… ikke omvendt.”
Mads kyssede hende blidt på håret.
”Der er mange gode mænd derude Sophie, og som du ved, har jeg også begået fejl.”
”Sandt. For eksempel tog du en druknet mus med hjem fra klitterne.”
Hun lo.
”Det var ikke det, jeg mente.”
”Det ved jeg godt, men i forhold til mig, tror jeg ikke du har begået nogle fejl.”
Hun smilede bredt.
”Jeg… jeg trængte til det Mads. Jeg var så bange og så vred. Jeg tror ikke, du kunne have nået mig på anden måde. Ikke dengang.”
Mads holdt hende tæt ind til sig.
”Du var jo bare en lille bange pige.”
”Jeg var... strid.”
”Ja!”
Sophie lo og puttede sig tæt ind til Mads. Sådan blev de siddende til det var tid til at gå i seng.

Nu stod hun så her i det lette snedække og kyssede Mads den afskyelige snemand, og verden var et godt og rart sted. I det samme kom en snebold flyvende og ramte Sophie i nakken. Hun gispede overrasket, og Mads lo højt. Det var Tessa, der havde vovet sig ud fra det lune køkken og ikke havde kunnet stå for fristelsen. Sophie slap Mads, bukkede sig ned og lavede en ny snebold, som hun sendte efter Tessa. En forbier desværre. Imellem tiden havde Mads også fået lavet en snebold, som han dog usportsligt hældte ned ad nakken på Sophie. Hun skreg op og snart efter var der vild gang i sneboldkampen på gårdspladsen. Der blev leet meget, specielt da Sophie og Tessa slog sig sammen og fik mulet Mads.

Lidt senere sad de to piger i køkkenet efter Mads havde overgivet sig og som krigsskadeerstatning var blevet sendt efter kakao i Brugsen. Sophie kunne mærke, at hun ikke havde lyst til at være alene med Tessa efter, at Tessa havde overværet, hvordan Mads havde varmet hendes balder. Godt nok havde Tessa ikke kommenteret det i går men… Sophie mærkede rødmen skyde op i sine kinder. Tessa sad og smilede drillende, som om hun vidste, hvad der løb gennem Sophies hoved.
”Jeg er glad for at se, at Mads i det mindste forsøger at opdrage på dig.”
Sophies rødmen blev dybere, og hun prøvede desperat at dreje samtalen.
”Hvad er der med dig og Posten?”
Tessa smilede bredt og strakte sig veltilpas.
”Den dag Mads var nede og hente dig på kollegiet, fordi han var så jaloux, sad jeg her i køkkenet og nød min kaffe, da Posten dukkede op. Han var meget interesseret i min kimono eller rettere udskæringen i den.”
Sophie afbrød overrasket.
”Mads jaloux? Jamen hvorfor dog?”
”Fordi han var bange for, du ville vælge en mere… pædagogisk mand.”
Tessa lo, og Sophie rystede på hovedet. Mads altså. Så var det altså derfor, han var dukket op på kollegiet den morgen.
Tessa fortsatte sin historie.
”Han forsøgte endda at tage mig på brysterne, så jeg stak ham en flad.”
Sophie lo. ”Det har han trængt til længe!”
Tessa så på hende. ”Mere end du aner. Hans blik hang dog stadig fast ved min kavalergang, og han mumlede noget om, at det var den lussing værd, så jeg gav ham besked på at komme tilbage, når han var færdig med sin runde, så skulle jeg lære ham lidt manerer. Jeg havde egentlig ikke troet, at han ville dukke op, men ganske kort tid efter stod han igen i køkkenet og spurgte, hvad sådan en københavnertøs vidste om god opførsel. Jeg tog chancen, bød ham på kaffe og fik ham til at lægge frakken. Bulen i hans bukser lod ikke nogen tvivl om, at han tændte på tanken. Jeg må indrømme, jeg ikke lige havde forestillet mig, at det var sex, jeg skulle have her, Mads var jo tydeligt totalt uinteresseret.”
Sophie mærkede, hvordan maven slog en kolbøtte.
”Jeg tror du har fundet dig en god mand i ham.” Tessa smilede.
”Men tilbage til Søren, ja det hedder han åbenbart. Han sad hele tiden med blikket ved min barm, og måske var det derfor, han fik hældt kaffen ned i sit skød. I al fald sprang han op og rev bukserne af. Nu kunne han ikke længere skjule den enorme bule, han havde i sine underbukser, og han virkede pludselig flov. Jeg satsede og kommanderede ham til at sætte sig på en stol. Jeg hånede ham for ikke at kunne drikke sin kaffe pænt og sørgede for at stå lige foran ham, så hans næse var lige ud for mine bryster. Han rakte ud efter dem, og jeg greb hans hænder, vred dem om bag stolen og bandt dem sammen med bæltet fra min kimono. Han protesterede ikke, åndede kun hurtigere, så jeg havde en ganske god ide om, hvor jeg havde ham.  Jeg stillede mig foran ham og åbnede kimonoen og strøg med hænderne hen over mine bryster. Indrømmet, jeg var selv ved at være trængende, og hans sultne blikke gjorde ikke fornøjelsen mindre. Han nærmest savlede. Mænd altså.”
Hun himlede med øjnene.
”De er simpelthen for nemme. Hans blik hang ved mig, og jeg tog mig god tid til at nyde både mine hænder og hans blik.  Jeg nød at have den magt over ham, at jeg, alene ved at røre ved mig selv, kunne få ham til at stønne. Da min hånd gled ned mellem mine ben, jamrede han og rykkede i bæltet, så stolen var ved at vælte, og jeg så ham dybt ind i øjnene, mens jeg kom. Han ville så gerne røre men kunne ikke. Langsomt og nydende lagde jeg kimonoen helt og stod nøgen foran ham, så tæt på ham, at han kunne dufte mit våde skød, men han kunne ikke røre. Han slikkede sig om munden, og jeg spurgte ham, om han ville adlyde. Han nikkede ivrigt. Så tog jeg solidt fat i hans hår, pressede hans ansigt mod mit skød og beordrede ham til at slikke. Det gjorde han. Uøvet i starten, der måtte en del dask til, før han fik lært, hvad han skulle, men så gik det også, og hans tunge gav mig, hvad jeg ville have et par gange, før jeg lod ham slippe. Jeg tog kimonoen på igen, bandt hans hænder op og sendte ham ud af døren med bukserne i hånden og besked på, at jeg ville komme hjem til ham næste dag, og at han lige kunne vove at røre sin pik i mellemtiden.”
Sophie mærkede, hvordan hun rødmede. Tessa så selvsikkert på hende.
”Ja, jeg er ikke så blid som Mads. Så det har sikkert ikke været rart for Søren at sidde i postbilen den seneste tid.”
Hun lo grumt, og Sophie kunne mærke, at hun blev endnu mere rød i hovedet.

 

Hvem havde mon regnet med, at Tessa havde et sådan Domina-gén? Men endelig fik Sophie klarhed over, at Mads ikke havde rørt Tessa, mens Sophie var på seminariet.
Det er lillejuleaften i dag, det bliver spændende, hvordan historien slutter for i år.
Læs med igen i næste afsnit.

 

Giv din mening om Katrines julekalender tilkende HER
Andre noveller af samme
FORFATTER